NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zaboravio kupit rizleSB96 je napisao/la: Plazonjić ima problema sa papirima sad točno kakvih neznam...![]()
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderator/ica: insider
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Ja te volim, volim Željo..
zlajson je napisao/la:Ima li na ovoj temi slučajno kakav upućeni agronom ili botaničar da mi odgovori koja je sorta trave posijana na Bilinom Polju i koliko ta posijana sorta u procentima sadrži vlasnjače a koliko ljulja? Kolika joj dužina vlasi?
1946
- Consigliere
- Kontakt:
hz033 je napisao/la:Meni nije jasno, tvrdite da niste nacionalisti, a u svakom postu manijaka 90% nacinalizma. Hoće li neko od vas sa sportske strane napisati , pojačanje ili ne. Što vama niko nije srao kad je Štilić (deklarisani hrvat) igrao kod vas!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Cartman je napisao/la:Evo navodno trojica predstavnika Uniteda vidjena kod zgrade Spanskog saveza da uplate tu klauzulu.
billythekid je napisao/la:ko da vola kupuju pa ih trojica treba da upregnu sjetim se upravi najmilijih vise puta
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- the scouser
- Kontakt:
Valjda je dečko na Šilića mislio. Poznavalac veliki, očigledno.Consigliere je napisao/la:hz033 je napisao/la:Meni nije jasno, tvrdite da niste nacionalisti, a u svakom postu manijaka 90% nacinalizma. Hoće li neko od vas sa sportske strane napisati , pojačanje ili ne. Što vama niko nije srao kad je Štilić (deklarisani hrvat) igrao kod vas!![]()
![]()
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Arsenalovu i Unitedovu temu vrijedi pregledat. Znači, ove zadnje stranice. Cirkus živi. 
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- Evolution87
- Kontakt:
evo jedne

ronweasley je napisao/la:Koliko je popularan Mesut Ozil postao za kratko vrijeme, svjedoči i nevjerovatni podatak da su forumu bh. internet portala SS.ba među smajlije uveli i smajli Mesuta Ozila. Izgleda ovako:![]()
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
ko skont'o skont'o
Hahahhaha odlican. 
- ronweasley
- Kontakt:
Hvala, hvala. 
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
- Titova-Juga
- Kontakt:
Hahahaha maestralno
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Mada ovo nije smijesno, zalosno jeLenBias je napisao/la:ako cemo pricati o tome koliko se ko isplatio ili ce se isplatiti treba spomenuti kako je klinika sanitas dala 12 miliona eura da se u njoj bale obavi pregled, pametnome dosta, stvarno ce bale biti promasaj
meni je sad tek fazon jer ti ocito nit kontas u kojem je tonu to napisano ni taj smajlic na krajuBoBo89 je napisao/la:Mada ovo nije smijesno, zalosno jeLenBias je napisao/la:ako cemo pricati o tome koliko se ko isplatio ili ce se isplatiti treba spomenuti kako je klinika sanitas dala 12 miliona eura da se u njoj bale obavi pregled, pametnome dosta, stvarno ce bale biti promasajBolnica dala milione da welsanin obavi pregled kod njih, jos kaze pametnom dosta
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Hajd sto lazes mene, al sto lazes sebe?LenBias je napisao/la:meni je sad tek fazon jer ti ocito nit kontas u kojem je tonu to napisano ni taj smajlic na krajuBoBo89 je napisao/la:Mada ovo nije smijesno, zalosno jeLenBias je napisao/la:ako cemo pricati o tome koliko se ko isplatio ili ce se isplatiti treba spomenuti kako je klinika sanitas dala 12 miliona eura da se u njoj bale obavi pregled, pametnome dosta, stvarno ce bale biti promasajBolnica dala milione da welsanin obavi pregled kod njih, jos kaze pametnom dosta
- masteRofPoker
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:evo jedne
ronweasley je napisao/la:Koliko je popularan Mesut Ozil postao za kratko vrijeme, svjedoči i nevjerovatni podatak da su forumu bh. internet portala SS.ba među smajlije uveli i smajli Mesuta Ozila. Izgleda ovako:![]()
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
znam da ti je to tesko prihvatiti bobo al hajde, u taj dio foruma ne zalazis cesto, nadam se, tragedija bi bila da zalazis a da si ovako lose skontao, vise srece iduceg puta u potrazi za provalama 
- Titova-Juga
- Kontakt:
Zar nisi znao da je to njemu svakodnevni posaoBoBo89 je napisao/la: Hajd sto lazes mene, al sto lazes sebe?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
kao i tebi eto haman da mi se naklatis svaki danTitova-Juga je napisao/la:Zar nisi znao da je to njemu svakodnevni posaoBoBo89 je napisao/la: Hajd sto lazes mene, al sto lazes sebe?
Ja se pozivam na vitalni nacionalni interes! 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
premalo je ovdje postova sa Arsenalove i Mančesterove teme od sinoć
. Oko 80 stranica je ispisano 
Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.