FK Mladost Velika Obarska
Re: FK Mladost Velika Obarska
Odoh u Veliku Obarsku. U 17h je trening sa novim trenerom. Javljam ko je dosao, Capljic ili Jevric.
Za sve da povjerujes, al ovo sa navijacimaCickoo je napisao/la:Fudbaleri, stručni štab i članovi rukovodstva Mladosti iz Velike Obarske prošli su kroz golgotu na gostovanju kod sarajevskog Olimpika u okviru četvrtog kola Premijer lige BiH. Prema njihovim tvrdnjama, navijači "vukova" tokom cijele utakmice su vrijeđali članove njihove delegacije na nacionalnoj osnovi, a pomoćni trener domaćina je prijetio sudijama, na šta redari, policija, a ni delegat nisu željeli da reaguju!
Upravni odbor FK Mladost juče izdao je zvanično saopštenje u kojem od nadležnih organa FS BiH zahtijeva istragu o ovom slučaju, ističući da nikada u 60 godina dugoj istoriji kluba nisu doživjeli ništa slično.
- Domaćinu smo dan uoči utakmice uredno prijavili da mi nemamo navijače i da će na stadionu biti prisutni samo članovi rukovodstva FK Mladost. Po dolasku su nas smjestili među domaće navijače koji su odmah počeli da nas vrijeđaju i psuju, čak i na nacionalnoj osnovi. Psovali su nam srpsku majku i govorili niz drugih pogrdnih psovki. Kada smo od redara zatražili da pozove zvaničnog predstavnika FK Olimpik kako bi umirio njihove navijače, oni su samo odmahivali rukom, a policajci koji su bili prisutni na tribinama samo su se smijali na sve to. O svemu tome smo na poluvremenu obavijestili delegata koji do kraja meča takođe nije reagovao - navodi u saopštenju FK Mladost, koje je potpisao predsjednik kluba Borko Blagojević.
Dalje se navodi da su sarajevska publika i pomoćni trener Olimpika otvoreno vršili pritisak na sudije i igrače Maldosti:
- Vršili su konstantan pritisak na sudijsku trojku koja je u drugom poluvremenu potpuno izgubila kontrolu nad utakmicom. Glavni sudija je nasumice počeo da dijeli kartone našim fudbalerima i to na osnovu procjena publike i time dokazao da nije dorastao jednoj ovakvoj utakmici. Zbog toga bi u budućnosti ljudi nadležni za delegiranje sudija morali da obrate više pažnje na to kome dodjeljuju ovakve mečeve. Vrhunac bezobrazluka, nesportskog ponašanja, prijetnji i uvreda uslijedio je između 85. i 95. minuta, kada je pomoćni trener Olimpika plastičnom flašom prijetio pomoćnom sudiji i počeo da psuje i vrijeđa našeg igrača Pericu Trifkovića. Sve se dogodilo pored aut linije nasuprot tribine na kojoj su bile postavljene kamere i mora da postoji snimak ovog skandala.
U zvaničnom obraćanju javnosti se navodi da su kamere morale da zabilježe i ružne scene koje su se na istoj strani terena dogodile po završetku utakmice.
- Pristalice Olimpika stale su pored zaštitne ograde i počele da našim igračima psuju majku i djecu, a policija koja se tu nalazila nije reagovala - navodi se u saopštenju FK Mladost uz napomenu da će taj klub svoje goste uvijek dočekivati u prijateljskoj atmosferi.
Sportski direktor FK Mladost Đojo Mitrović, koji se nalazio u delegaciji kluba na Otoci, kaže da u proteklih četiri decenije, koliko je u sportu, nije doživio ovako ružne scene.
- Ponašanje domaćih navijača bilo je krajnje neprimjereno i stvarno ne znam odakle im tolika mržnja prema našem klubu, koji je uvijek bio primjer korektnosti. Dovoljno je da pitate predstavnike Širokog Brijega i Čelika iz Zenice kako su nedavno dočekani kod nas, pa da se uvjerite kakav smo mi klub. To sam rekao i predstavnicima Olimpika nakon meča. I pored svega što smo mi doživjeli u Sarajevu, oni će kod nas biti dočekani uz osmijeh i kafu i u prijateljskoj atmosferi na tribinama - jasan je Mitrović.
BEZ ODGOVORA FS BIH
Juče smo satima bezuspješno pokušavali da dođemo do komentara zvaničnika FS BiH povodom ovog skandala. Međutim, na telefonske pozive iz naše redakcije nisu odgovarali ni predsjednik saveza Elvedin Begić, ni generalni sekretar Jasmin Brković, kao ni član Izvršnog odbora Darko Ljubojević.
Javio nam se zato direktor FK Olimpik Hamdo Spahić, koji je izjavio da je iznenađen navodima gostiju iz Velike Obarske.
- Nakon utakmice nam se niko nije žalio na ponašanje navijača i policije. Štaviše, gosti su nam čestitali na gostoprimstvu i pobjedi, naglasivši da smo dobrodošli u Bijeljini. Ako je na stadionu bilo ekscesa, u našem klubu niko ne zna za njih - naglasio je Spahić.
NESREĆAN PORAZ
Fudbaleri Mladosti odigrali su veoma dobro utakmicu na stadionu "Otoka", ali su na kraju ipak poraženi (1:2) golom Zorana Kokota u trećem minutu sudijske nadoknade. Kako tvrde u taboru Mladosti, primitivne uvrede navijača Olimpika bole ih više od poraza.
- U Sarajevo smo otišli da igramo fudbal i pokušamo da izvučemo što bolji rezultat. Bili smo u dobroj poziciji pošto smo poveli, a imali smo i nekoliko dobrih prilika kod rezultata 1:1. Na kraju smo za propuštene šanse kažnjeni golom u sudijskom vremenu - rekao je trener Mladosti Miroslav Milanović.
ZAPAMTIĆEMO OVO,DOĆIĆE TE VI U BN..Divljaci, a ne "vukovi".Samo da vidim koliko ce vas doci u BN.

- Armageddon2012
- Kontakt:
i ja uvijek dijete sklanjam u drugu sobu kad su prenosi utakmica sa Otoke.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Nakon serije loših rezultata na otvaranju debitantske sezone u Premijer ligi BiH i svega četiri osvojena boda na šest utakmica, tim iz Velike Obarske promijenio je trenera. Upravni odbor Mladosti donio je odluku da smijeni dosadašnjeg kormilara Miroslava Milanovića i angažuje Dušana Jevrića.
Tako je trofejni trener Mladosti napustio klupu novog premijerligaša nakon šest odigranih utakmica u eltinom rangu BiH (četiri remija i dva poraza). Milanović je sa "zeleno-bijelim" ostvario najveći uspjeh u klupskoj istoriji osvajanjem šampionske titule u Prvoj ligi Republike Srpske i plasmanom u Premijer ligu BiH. Ipak, loš start prve premijerligaške sezone koštao ga je posla, pa će njegovo mjesto zauzeti nekadašnji trener Slavija iz Istočnog Sarajeva i bijeljinskog Radnika Dušan Jevrić.
Jevrić je rođen 5. septembra 1970. godine u crnogorskom gradu Berane, a kao fudbaler najveći uspjeh ostvario je kao igrač beogradskog Obilića, sa kojim je 1998. osvojio šampionsku titulu u Srbiji (tada Srbiji i Crnoj Gori). Igračku karijeru počeo je u matičnom Ivangradu, nakon čega je nosio dres Rudara iz Pljevalja, Prištine, Mladosti iz Lučana, Napretka iz Kruševca, u dva navrata Obilića, čačanskog Borca i Spartaka iz Subotice, gdje je i završio karijeru.
Prvi klub koji je vodio sa klupe bila je Mladost iz Lučana u sezoni 2002/03, nakon čega je bio trener mlađih selekcija Obilića i Radničkog JP iz Beograda. Nedugo zatim preuzeo je seniorski tim Obilića, a prvi put u BiH radio je 2006. godine, kada je bio kormilar Radnika. U Bijeljini se nije dugo zadržao, otišao je u Voždovac, nakon čega se ponovo vratio u Premijer ligu BiH, ali ovaj put u Slaviju. Nakon sezone u Istočnom Sarajevu, odlazi u Novi Pazar, pa u Jezero, a zatim u daleki Al Ahli iz Maname. Trenerski put zatim ga je odveo u Mornar iz Bara, pa Inđiju, a posljednji angažman imao je prošle sezone u Jedinstvu iz Bijelog Polja.
Jevrić će na klupi Mladosti zvanično debitovati nakon pauze u prvenstvu, na utakmici 7. kola, kada ekipu iz Velike Obarske očekuje teško gostovanje na "Koševu" ekipi Sarajeva (14. septembar).
Tako je trofejni trener Mladosti napustio klupu novog premijerligaša nakon šest odigranih utakmica u eltinom rangu BiH (četiri remija i dva poraza). Milanović je sa "zeleno-bijelim" ostvario najveći uspjeh u klupskoj istoriji osvajanjem šampionske titule u Prvoj ligi Republike Srpske i plasmanom u Premijer ligu BiH. Ipak, loš start prve premijerligaške sezone koštao ga je posla, pa će njegovo mjesto zauzeti nekadašnji trener Slavija iz Istočnog Sarajeva i bijeljinskog Radnika Dušan Jevrić.
Jevrić je rođen 5. septembra 1970. godine u crnogorskom gradu Berane, a kao fudbaler najveći uspjeh ostvario je kao igrač beogradskog Obilića, sa kojim je 1998. osvojio šampionsku titulu u Srbiji (tada Srbiji i Crnoj Gori). Igračku karijeru počeo je u matičnom Ivangradu, nakon čega je nosio dres Rudara iz Pljevalja, Prištine, Mladosti iz Lučana, Napretka iz Kruševca, u dva navrata Obilića, čačanskog Borca i Spartaka iz Subotice, gdje je i završio karijeru.
Prvi klub koji je vodio sa klupe bila je Mladost iz Lučana u sezoni 2002/03, nakon čega je bio trener mlađih selekcija Obilića i Radničkog JP iz Beograda. Nedugo zatim preuzeo je seniorski tim Obilića, a prvi put u BiH radio je 2006. godine, kada je bio kormilar Radnika. U Bijeljini se nije dugo zadržao, otišao je u Voždovac, nakon čega se ponovo vratio u Premijer ligu BiH, ali ovaj put u Slaviju. Nakon sezone u Istočnom Sarajevu, odlazi u Novi Pazar, pa u Jezero, a zatim u daleki Al Ahli iz Maname. Trenerski put zatim ga je odveo u Mornar iz Bara, pa Inđiju, a posljednji angažman imao je prošle sezone u Jedinstvu iz Bijelog Polja.
Jevrić će na klupi Mladosti zvanično debitovati nakon pauze u prvenstvu, na utakmici 7. kola, kada ekipu iz Velike Obarske očekuje teško gostovanje na "Koševu" ekipi Sarajeva (14. septembar).
003871312
-
- Moderator
- Kontakt:
Ko je vršio pritisak? Tri navijača i portparol na tribini.. huligani sa Otoke 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Moze li mi neko napistati kompletan spisak registrovanih fudbalera iz Mladosti za Premijer Ligu?
Tripić Bojan,Novaković Nenad,Marković Vladimir,Prljeta Nebojša,Ljubojevic Davor,Đurić Nenad,Bošković Darko,Novaković Perica,Klasanović Jovica,Hodžić Dušan,Trifković Perica,Komarčević Dragiša,Mazić Nikola,Ramić Anel,Krezović Dalibor,Vasić Aleksandar,Zelić Dušan,Avrić Aleksandar,Jevtić Miroslav,Nikolić Aleksandar,Vasiljević Miodrag i Kostić Filip.NemanjaBabic97 je napisao/la:Moze li mi neko napistati kompletan spisak registrovanih fudbalera iz Mladosti za Premijer Ligu?
003871312
Jeste duhovit ovaj apač iz Srebrenika.Nije tri nego šest huligana.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Hvala puno nego sta je sa iskusnim Draganom Andjelicom,Jovanom Svitlicom,Aleksandrom Nikolicem,Vladimirom Pesicem i da li je Suka Nedjo kod vas ?Cickoo je napisao/la:Tripić Bojan,Novaković Nenad,Marković Vladimir,Prljeta Nebojša,Ljubojevic Davor,Đurić Nenad,Bošković Darko,Novaković Perica,Klasanović Jovica,Hodžić Dušan,Trifković Perica,Komarčević Dragiša,Mazić Nikola,Ramić Anel,Krezović Dalibor,Vasić Aleksandar,Zelić Dušan,Avrić Aleksandar,Jevtić Miroslav,Nikolić Aleksandar,Vasiljević Miodrag i Kostić Filip.NemanjaBabic97 je napisao/la:Moze li mi neko napistati kompletan spisak registrovanih fudbalera iz Mladosti za Premijer Ligu?
Hvala jos jednom puno mi znace ove informacije.
Mozemo raditi sta god hocemo kome god hocemo - ko bi im vjerovao? 

Bom bom, mi smo prikaze, bom bom, ne trazi dokaze..

Bom bom, mi smo prikaze, bom bom, ne trazi dokaze..

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Aleksandar Nikolić igra sad u FK Mladost koji je došao iz Željezničara,ali nije u prvoj postavi,ali je ulazio u toku drugog poluvremena.Jovan Svitlica je takodje iz Slavije prešao ove godine, i ja msm da je otišao, ali nisam siguran,uglavnom u ovih 5 kola nijednom nije imao priliku da udje,ako nije gdje otišao,za njega stvarno ne znam.Neđo Šuka je prošle godine bio u Mladosti prvi stijelac lige RS, i na kraju polusezone je prodat FK Sutjeska Foča gdje i sad igra.Pešića sam zaboravio,on je ušao nekih 10-tak minuta pri kraju utakmice,umjesto Kostića, i nije ni imao vrijeme da se dokaže.NemanjaBabic97 je napisao/la:Hvala puno nego sta je sa iskusnim Draganom Andjelicom,Jovanom Svitlicom,Aleksandrom Nikolicem,Vladimirom Pesicem i da li je Suka Nedjo kod vas ?Cickoo je napisao/la:Tripić Bojan,Novaković Nenad,Marković Vladimir,Prljeta Nebojša,Ljubojevic Davor,Đurić Nenad,Bošković Darko,Novaković Perica,Klasanović Jovica,Hodžić Dušan,Trifković Perica,Komarčević Dragiša,Mazić Nikola,Ramić Anel,Krezović Dalibor,Vasić Aleksandar,Zelić Dušan,Avrić Aleksandar,Jevtić Miroslav,Nikolić Aleksandar,Vasiljević Miodrag i Kostić Filip.NemanjaBabic97 je napisao/la:Moze li mi neko napistati kompletan spisak registrovanih fudbalera iz Mladosti za Premijer Ligu?
Hvala jos jednom puno mi znace ove informacije.
003871312
Uh, jedva cekam kup utakmicu FK MLADOST - FK PODRINJE Janja. Ima sve da gori u Bijeljini. Samo se o tome prica ovih dana.
Zna li se u kom se terminu igra utakmica ? Šta misliš semberac, hoće li Jevrić ubaciti najjači sastav zbog eventalnih povreda, a dolaze nam nešto slabije ekipe poput Rudara,Travnika,Viteza,Zvijezde..Ja msm da će ubaciti dosta sa klupe,a Janja je lijepo krenula prvenstvo u RS,a biće prepun stadion..Teško će biti.semberac je napisao/la:Uh, jedva cekam kup utakmicu FK MLADOST - FK PODRINJE Janja. Ima sve da gori u Bijeljini. Samo se o tome prica ovih dana.

003871312
Mislim da se sve utakmice kupa igraju u 16h. Mislim da ce Jevric ici na pobjedu bez kalkulisanja. Janja je odlicno krenula, bice tesko kao i uvijek sa njima ali mislim da ispadaju u prvom kolu. Jos uvijek mi je u glavi utakmica u Janji pred kraj prosle sezone prve lige RS kada je bilo 0:1. Svi su tipovali na Podrinje ali ih je Mladost pregazila.Cickoo je napisao/la:Zna li se u kom se terminu igra utakmica ? Šta misliš semberac, hoće li Jevrić ubaciti najjači sastav zbog eventalnih povreda, a dolaze nam nešto slabije ekipe poput Rudara,Travnika,Viteza,Zvijezde..Ja msm da će ubaciti dosta sa klupe,a Janja je lijepo krenula prvenstvo u RS,a biće prepun stadion..Teško će biti.semberac je napisao/la:Uh, jedva cekam kup utakmicu FK MLADOST - FK PODRINJE Janja. Ima sve da gori u Bijeljini. Samo se o tome prica ovih dana.
Dragi prijatelji pa ko vam bolan uvali ovog jevrica-glumca od trenera,,,,,,,vamo su ga nudili po Australiji ali nije prošao.Folirant,do koske I kada sad poredim njega I jagodica NE MOGU ODLUČIT kome bih dao OSKARA za životno djelo FOLIRANJE I SAMOREKLAMIRANJE.IMATE PROBLEM I to vjeliki,,,,,,,,,,semberac je napisao/la:Mislim da se sve utakmice kupa igraju u 16h. Mislim da ce Jevric ici na pobjedu bez kalkulisanja. Janja je odlicno krenula, bice tesko kao i uvijek sa njima ali mislim da ispadaju u prvom kolu. Jos uvijek mi je u glavi utakmica u Janji pred kraj prosle sezone prve lige RS kada je bilo 0:1. Svi su tipovali na Podrinje ali ih je Mladost pregazila.Cickoo je napisao/la:Zna li se u kom se terminu igra utakmica ? Šta misliš semberac, hoće li Jevrić ubaciti najjači sastav zbog eventalnih povreda, a dolaze nam nešto slabije ekipe poput Rudara,Travnika,Viteza,Zvijezde..Ja msm da će ubaciti dosta sa klupe,a Janja je lijepo krenula prvenstvo u RS,a biće prepun stadion..Teško će biti.semberac je napisao/la:Uh, jedva cekam kup utakmicu FK MLADOST - FK PODRINJE Janja. Ima sve da gori u Bijeljini. Samo se o tome prica ovih dana.
Prijateljska utakmica:
FK Mladost Velika Obarska - FK Donji Srem 0:0
Utakmica odigrana na Stadionu Mladosti u Velikoj Obarskoj
003871312
Gledao sam utakmicu. Losa igra i jednih i drugih. Obje ekipe su prije par dana promijenile trenere koji su svasta nesto pokusavali cestim izmjenama, a rezultat je jako losa utakmica bez golova.Cickoo je napisao/la:Prijateljska utakmica:
Gledao sam par treninga novog trenera Jevrica. Red, rad i disciplina. Samo se cuje on i pistaljka. Igraci ne smiju da progovore jer ovaj odmah prekida svaku pricu. Dopada mi se kako radi. Protiv Sarajeva ce biti trening na kojem ne ocekujemo bodove jer je Sarajevo kvalitetnija ekipa ali zato posle toga ce biti nekoliko puno laksih protivnika gdje ce se vidjeti kako stojimo u PL.
Ima li Bilbija pravo igranja protiv nas?
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.