Superliga Portugal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: Superliga Portugal
Porto pokazuje kako teba igrati, utakmica riješena u 35.min, Martizen i Lica zabila za uvjerljivo vodstvoBaboon je napisao/la:Kakav preokret Benfice
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Trebala je Benfica pobijediti i s vise golova razlike, ali moze i ovako. Prilike se moraju realizirati. Porto ce tesko gubit bodove, ali vidjet cemo. Sretno im!
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Christian Atsu (FC Porto) signs for Chelsea, but shall play for other team during this season on a loan. Jose Mourinho's request.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Zasto eder luiz, elderson I helder barbosa nikako neigraju za bragu zna li ko ? Sva trojica su bili standardni prosle godine
Eder se baš večeras vraća na teren protiv Panduriija, odusustovao preko 6 mjeseci zbog povrede ligamenata. Barbosa je otišao na posudbu u Almeriju, dok za Eldersona nisam siguran, vjerovatno je došlo do neke povrede čim ga nema u sastavu već nekoliko utakmica.gruezi je napisao/la:Zasto eder luiz, elderson I helder barbosa nikako neigraju za bragu zna li ko ? Sva trojica su bili standardni prosle godine
- Sportfanatik
- Kontakt:
Večeras u 21:00 veliki derbi u Portugalu i Lisabonu, bitka za Lisabon. Na Jose Alvalade stadione se sastaju Sporting CP-Benfica.
Benfica je izgubila kod Maritima i više nema pravo na kiks jer bi se našla u osjetnijem zaostatku za Portom već nakon 3.kola dok Sporting na startu ima 2 uvjerljive pobjede i očekuje nastavak serije dobrim rezultata. Mislim da bi Sporting u ovom dvoboju i bodom bio zadovoljan dok Benfici igra samo pobjeda
Benfica je izgubila kod Maritima i više nema pravo na kiks jer bi se našla u osjetnijem zaostatku za Portom već nakon 3.kola dok Sporting na startu ima 2 uvjerljive pobjede i očekuje nastavak serije dobrim rezultata. Mislim da bi Sporting u ovom dvoboju i bodom bio zadovoljan dok Benfici igra samo pobjeda
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Lazar Markovic.
Strasan potencijal.
Strasan potencijal.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
- Sportfanatik
- Kontakt:
Po bod oboma u derbiju, Sporting bio nešto bolji.
Rezultat najviše odgovara Portu koji bi eventualnom pobjedom sutra bio sam na čelu
Rezultat najviše odgovara Portu koji bi eventualnom pobjedom sutra bio sam na čelu
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
majstor
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Sporting se polako rjesava viska nogu su dobili pranjic I onyevu dok je andre santos dat dzabe guimaraaesu...freddy montero izgleda da ce biti transfer decenije...
Sinocnju rezultat je bas po mjeri Porta, koji eventualnom vecerasnjom pobjedom Benfiki bjezao velikih 5 bodova i to samo nakon tri kola.
Sporting ce ove sezone biti veoma jak i bice tesko uzeti bodove na njihovom terenu, ali isto tako ne vjerujem da su u stanju ugroziti vodeci dvojac kada je borba za titulu u pitanju.
Sporting ce ove sezone biti veoma jak i bice tesko uzeti bodove na njihovom terenu, ali isto tako ne vjerujem da su u stanju ugroziti vodeci dvojac kada je borba za titulu u pitanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Sportfanatik
- Kontakt:
Kolko je Portovih navijača u Ferreiri, nije normalno. Teška pobjeda ali je tu Jackson Martinez za vrijedna 3 boda i odvajanje od konkurencije na ljestvici
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Teska, ali ipak zaluszena pobjeda. Trebace ovom timu jos malo vremena da se uigraju, ali vidi se da ova ekipa potencijal i uz to odlicnog trenera.Sportfanatik je napisao/la:Kolko je Portovih navijača u Ferreiri, nije normalno. Teška pobjeda ali je tu Jackson Martinez za vrijedna 3 boda i odvajanje od konkurencije na ljestvici
Utakmica nije igrata u Ferreiri i zbog toga je bilo ovoliko navijaca Porta...Kako je rekao komentator utakmice na SK-u utakmica se igrala u jednom malo gradu koji je pojednako udaljen i od Porta i od Ferreire tako da ni jednim ni drugim prisustvo na ovoj utakmici nije bio problem.
Odlican start sezone za Porto i vec nakon prva tri kola imaju ogromnih +5 nad glavnim konkurentom za titulu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Sportfanatik
- Kontakt:
Bio sam u mogućnosti pratiti samo 2.poluvrijeme a gledao sam bez tona tako da taj podatak nisam znao. +5 ispred glavnih konkurenata je dobar znak ali ne treba sada stati, samo treba nastaviti s pobjedama i poslije pauze. U narednom kolu na Dragao dolazi Gil Vicente.
P.S.
@amerosm
Jesi me ti danas ispravio i na temi Ruske lige, ja pišem o Zenitu a u mislima mi bio CSKA pa sam zato napisao gradski rival
P.S.
@amerosm
Jesi me ti danas ispravio i na temi Ruske lige, ja pišem o Zenitu a u mislima mi bio CSKA pa sam zato napisao gradski rival
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Ništa senzacionalno, Porto je od Paçosa udaljen oko 15-ak kilometara.Sportfanatik je napisao/la:Kolko je Portovih navijača u Ferreiri, nije normalno.
Sporting zaradio 20 miliona euro od prodaja svoja 2 sueprtalenta tiaga illorija I brume... Fina financijska injekcija I cini se da se sporting polahko vraca u zivot...
Benfica dovela Siqueiru, vrlo dobrog lijevog beka Granade, na jednogodisnju posudbu. Dobar potez s obzirom da je onaj Cortez katastrofa a i nemaju nijednog drugog klasicnog lijevog beka.
Greatness dies
Slobodno pitajte ako vas nesto interesuje u vezi Fredija. Znam ga veoma dobro zadnjih 5 godina i jos je nas igrac zvanicno ali na posudbi Sportingu. Vec je sada izvjesno da ce posudba prerasti i u pravi ugovor!gruezi je napisao/la:Sporting se polako rjesava viska nogu su dobili pranjic I onyevu dok je andre santos dat dzabe guimaraaesu...freddy montero izgleda da ce biti transfer decenije...
MLS36 Fredy Montero
http://www.dailymotion.com/video/xu0p7p ... tero_sport
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Porto posudio abdulayea I tiag rodriguesa vitoriji gumaraes... Po meni pametan potez, skupit ce dodtno iskustv plus guimaraes igra u evropa ligi ove godine...tiago ce bit zamjena za defoura kojeg ce nakon svjetskog vjerovatno prodat za min. 30 milki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.