Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 03 sep 2013, 17:33

Mironi je napisao/la:
hroni je napisao/la:
Mironi je napisao/la:Kolasinac, Cocalic, Mahmutovic, Ljevakovic, Hadzic, Buric IN

Zahirovic, Svrsajevic, Stevanovic, Avdukic, Fejzic, Ibricic, Sunjic OFF ovi nisu ni za klupe Slovacke.
i onda bi doso neko ko ti,pa ovo obrnuto napisao,,ha ja , svako ima svoga favorita jbg
Ovo je objektivno.

Jedini krivac je Pape i njegov brat.
Ako cemo sa tim igracima konacno na velika prvenstva,kamo srece da su krivci ranije dosli.
inace alternativa je fakat isti ili jos gori klinac.
Osim Kolasinca koji je zbog svog nehata i cekanja zasad izvisio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 03 sep 2013, 17:44

[youtube][/youtube]
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Mironi
Kontakt:

Post Postao/la Mironi » 03 sep 2013, 17:50

slika

isti...

slika
Pape daj odkaz dok jos nije kasno.
Spasi nas.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 03 sep 2013, 17:52

Vidim Pape vam i ne dalje ne valja, neka neka.Začepit će vam usta poslije Slovačke po ko zna koji put, ušutićete se dvije-tri sedmice, i onda opet iz rupa.Standardna procedura.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 sep 2013, 18:19

Joj likova, što odgovarate, vjerovatno su to naši poznati forumaši sa novim nickovima. Lagano kulirajte.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2013, 18:21

zizu1991 je napisao/la:Joj likova, što odgovarate, vjerovatno su to naši poznati forumaši sa novim nickovima. Lagano kulirajte.
Problem je sto i administracija kulira,pa mogu kako im se cefne.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 sep 2013, 18:31

Znamo njihove razloge zašto je to tako, tako da nam ne preostaje ništa drugo, nego biti dio sistema, ili istupiti iz njega. Nažalost.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 03 sep 2013, 19:10

Mironi je napisao/la: Ovo je objektivno.

A ko si ti da kazes sta je realno i sta je objektivno ?
Na osnovu cega ti mislis da je Ljevakovic ispred Zahirovica osim sto je ovome prvom 30 godina i sto iz smijesne Ceske lige nije maknuo, sto samo govori da nije napredovao nimalo u karijeri. Ista stvar i sa Mahmutovicem. Kakav je to igrac koji 5-6 godina provede u ceskoj ligi. Odgovor, obican prosjek koji nema kvalitet da mijenja bilo kojeg naseg igraca.

Dalje, tome Hadzicu sto ga stavljas umjesto pojedinih igrac je menadjer upravo Sead, a vidimo da ga nema na spisku ?
Kolasinac - nema nase drzavljanstvo, a btw bio bi pozvan.

Sto se tice njegovog brata, on je navedenih koje zelis izbaciti menadjer samo Zahirovicu i nijednom vise sa spiska igraca ? I gdje tu njegov brat da se pita ?

Zasto obmanjujete javnost ?
15.10 - 15.06 ...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 sep 2013, 19:28

skyisthelimit je napisao/la:

Na osnovu cega ti mislis da je Ljevakovic ispred Zahirovica osim sto je ovome prvom 30 godina i sto iz smijesne Ceske lige nije maknuo, sto samo govori da nije napredovao nimalo u karijeri. Ista stvar i sa Mahmutovicem. Kakav je to igrac koji 5-6 godina provede u ceskoj ligi. Odgovor, obican prosjek koji nema kvalitet da mijenja bilo kojeg naseg igraca.

Dalje, tome Hadzicu sto ga stavljas umjesto pojedinih igrac je menadjer upravo Sead, a vidimo da ga nema na spisku ?

Sto se tice njegovog brata, on je navedenih koje zelis izbaciti menadjer samo Zahirovicu i nijednom vise sa spiska igraca ? I gdje tu njegov brat da se pita ?

Ovo se zove samaranje argumentima :)
Fakat ne vidim sto im toliko smeta Zahirovic. Da je kojim slucajem obrnuta situacija, da je Ljevakovic dugogodisnji reprezentativac koji godinama igra u prosjecnoj ceskoj ligi, i da se pojavi jedan mladi 22-godisnji veznjak koji napreduje, korak po korak, iz BHPL u Rusiju, pa u Njemacku, iz U-21 u A, uz to je pametan i kulturan momak, potencijal za buducnost, isti ovi likovi bi vristali "micite tog Ljevaka, dajte Zahirovica". Eto takvi su to ljudi. Njihove kritike nemaju nikakvog smisla, samo bi nesto mjenjali, svako okupljanje bi novi igraci igrali...

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 04 sep 2013, 01:52

Zamolio bih administraciju foruma sportsport.ba

Da me baniraju s lica mjesta, ako slucajno Susic uzme vise od 3 boda u dvomecu s Slovacima.Znaci vise od 3, ili 4 ili 6.Cak sta vise kao sto ste vidjeli.Ja sam rekao, da ako mi uzmemo 4 boda.Onda zasluzujem ban

Nijedan od forumasa nije htio da prestane pisati ovdje kad sam dao ljudski izazov.Ja i dalje ne vjerujem da Susic ima mentalne sposobnosti da uradi nesto, kao i nas tim.Bez uvrede prema administraciji foruma ovog

Ako ja pogrijesim zasluzujem najgore, i unaprijed zelim da me BANIRATE

Ako uzmemo vise od 3 boda, u te 2 utakmice.Hvala jos jednom

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 04 sep 2013, 02:07

Denizli je napisao/la:Zamolio bih administraciju foruma sportsport.ba

Da me baniraju s lica mjesta, ako slucajno Susic uzme vise od 3 boda u dvomecu s Slovacima.Znaci vise od 3, ili 4 ili 6.Cak sta vise kao sto ste vidjeli.Ja sam rekao, da ako mi uzmemo 4 boda.Onda zasluzujem ban

Nijedan od forumasa nije htio da prestane pisati ovdje kad sam dao ljudski izazov.Ja i dalje ne vjerujem da Susic ima mentalne sposobnosti da uradi nesto, kao i nas tim.Bez uvrede prema administraciji foruma ovog

Nećeš ti moj Denizli dočekati revanš u Bratislavi. :D Bar ne s ovim nickom.

Dojava. :mrgreen:
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 04 sep 2013, 08:00

A sta neces sve procitati... Baniraj se sam burazeru
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 04 sep 2013, 08:02

Tebe treba banirat iz zivota , a ne foruma.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 04 sep 2013, 08:11

dobar je pape kakvih smo imali, samo sto manje da ubacuje ove lose pokusaje od igraca :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 04 sep 2013, 09:38

LenBias je napisao/la:dobar je pape kakvih smo imali, samo sto manje da ubacuje ove lose pokusaje od igraca :D
Kad postanemo ugledna fudbalska nacija, kad nam se vrate odbjegli sinovi, kada nam domaca liga bude imala respektabilan status u Evropi, tada ce biti i manje pokusaja od igraca i fudbalskih opanaka, pa ce i Papetu (kao i njegovom nasljedniku) biti lakse. Imamo 7 igraca koji odskacu, imamo 2 ili 3 mlada momka od kojih moze biti nesto, imamo i 2 ili 3 igraca iz mlade repke od kojih moze biti nesto, ali nisu ni blizu dokazanih igraca, sve ostalo mimo tog je u 5 deka, a ono sto valja i sto bi nam pomoglo, zitelji su drugih zemalja i na njih se ne moze racunati dok se ne promijene papiri.

Ma koliko mi mislili da smo velesila, nas selektor nije na slatkim mukama i jos dugo nece biti, nego se treba plasiti da se tih 7 igraca ne povrijedi i da ne gledamo na djelu te fudbalske opanke koji igraju fudbal na reprezentativnom nivou, samo zbog toga sto imamo mali fond kvalitetnih igraca.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 04 sep 2013, 09:50

calcio je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:

Ovo se zove samaranje argumentima :)
Fakat ne vidim sto im toliko smeta Zahirovic. Da je kojim slucajem obrnuta situacija, da je Ljevakovic dugogodisnji reprezentativac koji godinama igra u prosjecnoj ceskoj ligi, i da se pojavi jedan mladi 22-godisnji veznjak koji napreduje, korak po korak, iz BHPL u Rusiju, pa u Njemacku, iz U-21 u A, uz to je pametan i kulturan momak, potencijal za buducnost, isti ovi likovi bi vristali "micite tog Ljevaka, dajte Zahirovica". Eto takvi su to ljudi. Njihove kritike nemaju nikakvog smisla, samo bi nesto mjenjali, svako okupljanje bi novi igraci igrali...
e vala ako Zahirovic u svojoj karijeri napreduje, onda sam ja zalutao u svijet fudbala!!!
Volim te Bosno!!!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 06 sep 2013, 04:05

Susic foru bacio, haha...jos se ovi ostali nesto na silu smiju, i pokusavalju pljeskati, a on sav ponosan sto je izvalio nesto, e svasta!

Pa moj Susko, kad toliko "gotivis" navijace, zasto si im se pos.r'o u usta na Kosevu, 30 000 ih doslo da navijaju, ti ih svojim imbecilnim, i samo tebi poznatim metodama poslao kuci nikakve.

U svakom slucaju mislim, vjerujem, i nadam se da cemo skrsiti Slovake...u ovakvoj utakmici, i sa ekipom koju imamo na raspolaganju trener nam ne treba, i to je krucijalno u citavoj prici.

Igramo u Zenici, i to je jako bitno, kratki pasovi, genijalnost veznog reda, i ubojiti tandem u napadu ce rijesiti ovu utakmicu na najbolji nacin.

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 06 sep 2013, 04:17

Ok, znaci ako pobjedimo, to je zbog genijalnog veznog reda i napadaca. Ako izgubimo, to je zbog Susica. Jesi li to htio da kazes???
Ako nam ne treba trener da pobjedimo, onda nam ne treba ni da izgubimo.
Ako, ne daj Boze, izgubimo, po tvome bi morali biti krivi ovi "genijaci".
Nije pposteno to sto pises, jer selektor nema opciju da bude dobar. Pobijedili ili izgubili- on je los?!
Stvarno covjek svasta moze procitati od ovih 14-godisnjih strucnjaka
FKS❤️1946

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 sep 2013, 04:40

djokica je napisao/la:Ok, znaci ako pobjedimo, to je zbog genijalnog veznog reda i napadaca. Ako izgubimo, to je zbog Susica. Jesi li to htio da kazes???
Nije pposteno to sto pises, jer selektor nema opciju da bude dobar. Pobijedili ili izgubili- on je los?!
Ma ko jos ovog @odmostarca shvata za ozbiljno.Moze klonu @denizliju@Mironetu ili @griletu prosipati po koju.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 06 sep 2013, 04:49

djokica je napisao/la:Ok, znaci ako pobjedimo, to je zbog genijalnog veznog reda i napadaca. Ako izgubimo, to je zbog Susica. Jesi li to htio da kazes???
I ti si se potrudio da odgovaras cetrnaestogodisnjaku?
Svaka ti cast!

Ako imas kvalitetniju ekipu, imas navijace, imas pregolemu zelju da ides napokon na SP, igras presudne utakmice..zar ovo nije dovoljno faktora da umanjimo uticaj trenera na rezultat?

Trener se pokaze u situaciji u kojoj igras protiv puno jaceg, i takticki nadmudris protivnika, iskoristis ono sto imas da ga neutralises, i na kraju slavis...to jos nisam vidio od Susica kojeg dizemo u nebesa, a neki ga cak i idealiziraju, poput ovog morona Harisa.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.