Pogledaj komentare poslije tekmi sa Liverpoolom, odnosno Valenciom.Rockefeller je napisao/la:Pa i za Evru prošle sezone možeš komotno reći, al' ti ni jedan Unitedovac neće reći da Evra nevalja. Možeš reći i za Dani Alvesa, al' ti ni jedan navijač Barcelone neće reći da D.Alves ne valja.Saurman je napisao/la:Najbolje je pogledati komentare poslije utakmice i poraza o tome koliko je Sagna dobar bek.
U šest godina kako je on u Arsenalu, jedna godina ne može zayebat ostalih pet.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Rockefeller
- Kontakt:
Onda su loše partije prenijeli i u ovu sezonu.ceze je napisao/la:Pogledaj komentare poslije tekmi sa Liverpoolom, odnosno Valenciom.
A ne gledam često temu Barcelone, al' na temi Manchestera što vidim je da većina misli kako bi dolazak Bainesa ili Coentraa bila uvreda za Evru i da ovaj ima još koju sezonu za ponuditi.
Poslije utakmice protiv Liverpoola svega je bilo na temi Uniteda, priznat ćeš.
Ma stoji sve, nego nakon te dvije pomenute tekme su neki pisali da su karastrofalino odigrali, tako da nije baš da su svetinje 
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Nije mi jasno sto su se svi uhvatili Arsenalove odbrane kada dobro stoji?! Prosle godine druga najbolja odbrana lige, ponavljam, bila bi i prva da Wenger onoliko nije forsirao Vermalena koji je zbog svoje ocajne forme bio glavni krivac za bar 10ak golova! Drugo, citam ovde kaze covjek mrtav 'ladan kako Sagna nikada nije bio klasa za Arsenal?! Sta reci nakon ove gluposti?
Sagna koji je dve godine proglasavan za najboljeg desnog beka premijershipa! Preprosle sezone je imao cak dva loma pa je prosla sezona bila ocajna. Mozda ste zato i citali da treba otici mada ovde posle poraza se pisu svake gluposti... Ali covjek potvrdjuje ono da je klasa vijecna a forma prolazna. Covjek ove sezone je dosta ponovo uzdigao formu. Jenkinson kao zamjena je mozda i najslabija karika i ako je moj miljenik. Treba on da digne samopouzdanje i na konju smo.
Vermalaen je proslu sezonu bio isto ocajniji od Sagne ali znam da su Belgijski mediji pisali da nije dovoljno oporavljen da trpi bolove i da ga ceka na ljeto operacija! Ako je sve to dobro proslo vjerujem da ce i on vratiti formu? Lijeva strana je odlicno pokrivena sa Gibbsom i Nachom... Golman je opet prica za sebe. Woja je talentovan ali dzaba sve kada nije kostao ko De Hea i ako su priblizno istog kvaliteta! Momak nas je toliko spasio puta ali ljudi su zapazili mozda njegova 3-4 kiksa sto su nas kostala (vise ih nije ni imao) i na to se pozivaju kako je flop. Woja je sila i to ce dokazati ove sezone! Iskreno, trebao nam je jos jedan taj 4ti stoper! Ocekivao sam Richardsa ali nista, mozda ga na zimu dovedu ako bude potrebno?
Vezni red je najjace oruzije dolazak krila uz Ozila bi mozda i znacio odlazak nekoga jer bi tada vec bili pretpani... Cazorla ide na krilo a tu je svedno igrao dobar dio prosle sezone i u Malagi kao i u Villarealu! Sada u derbiju je bio jedan od boljih a bio je na krilu... Ocekujem dosta i od Flaminia samo da se zna...
Jedino bi mogao trpiti napad ove sezone ali ja vjetujem u Girouda, dobro je poceo...
Vermalaen je proslu sezonu bio isto ocajniji od Sagne ali znam da su Belgijski mediji pisali da nije dovoljno oporavljen da trpi bolove i da ga ceka na ljeto operacija! Ako je sve to dobro proslo vjerujem da ce i on vratiti formu? Lijeva strana je odlicno pokrivena sa Gibbsom i Nachom... Golman je opet prica za sebe. Woja je talentovan ali dzaba sve kada nije kostao ko De Hea i ako su priblizno istog kvaliteta! Momak nas je toliko spasio puta ali ljudi su zapazili mozda njegova 3-4 kiksa sto su nas kostala (vise ih nije ni imao) i na to se pozivaju kako je flop. Woja je sila i to ce dokazati ove sezone! Iskreno, trebao nam je jos jedan taj 4ti stoper! Ocekivao sam Richardsa ali nista, mozda ga na zimu dovedu ako bude potrebno?
Vezni red je najjace oruzije dolazak krila uz Ozila bi mozda i znacio odlazak nekoga jer bi tada vec bili pretpani... Cazorla ide na krilo a tu je svedno igrao dobar dio prosle sezone i u Malagi kao i u Villarealu! Sada u derbiju je bio jedan od boljih a bio je na krilu... Ocekujem dosta i od Flaminia samo da se zna...
Jedino bi mogao trpiti napad ove sezone ali ja vjetujem u Girouda, dobro je poceo...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Sorry ako je bilo..."Ozil is the best number 10 in the world and we rejected the Arsenal offer for Ba because they are now title contenders" - Jose Mourinho

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Nije bilo al hvala mu ako je rekao
.
Što se tiče napada, treba još jedan napadač al što se tiče samih golova nema zime 100% jer znamo koliko volkot ima potrebu da ulazi u sredu, i njegovo ubacivanje iza odbrane plus Ozil = golovi. Nema igrača koji njega može stić jednostavno.
I btw kontre su nam barem 300x bolje ove sezone nego prethodnih a sad uz Ozila koji je odličan u kontrama

Što se tiče napada, treba još jedan napadač al što se tiče samih golova nema zime 100% jer znamo koliko volkot ima potrebu da ulazi u sredu, i njegovo ubacivanje iza odbrane plus Ozil = golovi. Nema igrača koji njega može stić jednostavno.
I btw kontre su nam barem 300x bolje ove sezone nego prethodnih a sad uz Ozila koji je odličan u kontrama
Vođa zna.
Čudi me da Mou nije bocnuo Arsenal ko što inače radi.Damian je napisao/la:Sorry ako je bilo..."Ozil is the best number 10 in the world and we rejected the Arsenal offer for Ba because they are now title contenders" - Jose Mourinho
"Nismo htjeli prodati Dembu Arsenalu, jer on zasluzuje ekipu koja ce se boriti za titulu i ligu prvaka"
Ovo bi već bila izjava u Mourinhovom stilu...
No offence
Ja te volim, volim Željo..
Zato je vama dao Mozesa, što bi valjda u prenesenom znacenju bilo da vas ne smatra ekipom koja ce se boriti za titulu i ligu prvaka.gio10 je napisao/la:Čudi me da Mou nije bocnuo Arsenal ko što inače radi.Damian je napisao/la:Sorry ako je bilo..."Ozil is the best number 10 in the world and we rejected the Arsenal offer for Ba because they are now title contenders" - Jose Mourinho
"Nismo htjeli prodati Dembu Arsenalu, jer on zasluzuje ekipu koja ce se boriti za titulu i ligu prvaka"
No offence
No offence
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
KAd osvojite ligu prvaka onda se javite...bega_afc je napisao/la:Zato je vama dao Mozesa, što bi valjda u prenesenom znacenju bilo da vas ne smatra ekipom koja ce se boriti za titulu i ligu prvaka.gio10 je napisao/la:Čudi me da Mou nije bocnuo Arsenal ko što inače radi.Damian je napisao/la:Sorry ako je bilo..."Ozil is the best number 10 in the world and we rejected the Arsenal offer for Ba because they are now title contenders" - Jose Mourinho
No offence
No offence
Kad se plasirate u istu dođi nam opet na temu. A do tada ...noga iz kafane !!
Svojim postom nisam mislio uvrijediti Arsenal vec ukazati na to da je on ocigledno trn u oku mourinhu pa ovaj proziva Arsenal otkad se vratio.
Drugo je to sto si ti pravo inteligentan pa ne možeš razlikovati provokaciju od sasvim normalnog posta
Drugo je to sto si ti pravo inteligentan pa ne možeš razlikovati provokaciju od sasvim normalnog posta
Ja te volim, volim Željo..
- HighburyHigh
- Kontakt:
Problem je sto to Mourinho nikad nije izjavio, i jos plus 1001 lazni intervju sto je lafo Mourinho 'zezao' Arsenal. Ne znam zasto padate na to, citate po fejsu gluposti.
Victoria Concordia Crescit.
Mi kad igramo onda igramo
ne brukamo se ko vi svake godine,vise dogura Apoel od vas kad igra,smjesni ste mnogo mali gunnersi psssssssssssst
Znaci lik izjavi jednu stvar i onda ti dodjes pametovat i cudit se kako on nije izjavio nesto sasvim trece, gdje sasvim slucajno podjebajes Arsenal i na kraju svega toga kazes da nisi htio trolat, na te fore mozes uzimat djecu od 15 godina, a ako vec neces da trolas zaobidji ovu temu u sirokom luku i niko te nece shvatat pogresno i ja onda necu ispadat glup i necu te pogresno shvatit,a sad dovidjenja i prijatno...
-
shereWillpower
- Kontakt:
kad osvojite FA Premier ligu onda se javite...amer991 je napisao/la:KAd osvojite ligu prvaka onda se javite...
-
shereWillpower
- Kontakt:
gio10 je napisao/la:Čudi me da Mou nije bocnuo Arsenal ko što inače radi.
No offence
gio10 je napisao/la:"Nismo htjeli prodati Dembu Arsenalu, jer on zasluzuje ekipu koja ce se boriti za titulu i ligu prvaka"
GOT IT !gio10 je napisao/la:ekipa koja ce se boriti za titulu i ligu prvaka
Its Liverpool !
Sta bolan ti nekog usutkujes, sta to ti sebi umisljas, izvini molim teamer991 je napisao/la:Mi kad igramo onda igramone brukamo se ko vi svake godine,vise dogura Apoel od vas kad igra,smjesni ste mnogo mali gunnersi psssssssssssst
stvarno ne shvatam zar ne vidite da su ovo rasprave na nivou one minijaturne djece na putu koja se raspravljaju u vezi barcelone i reala. jbt glupe rasprave. 
Vođa zna.
18-13shereWillpower je napisao/la:kad osvojite FA Premier ligu onda se javite...amer991 je napisao/la:KAd osvojite ligu prvaka onda se javite...
5-0 <3333 pozzzz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.