Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul_64
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul_64 » 03 sep 2013, 16:12

111 je napisao/la:Šta planira Real sa Di Marijom :?: racuna li Karlo na njega ozbiljnije ove sezone ili ga planira negdje uvaliti kao i Coentraoa :?
Itekako racuna , da nije bilo Carla letio bi.
Voli on takve radilice , koje opet mozes bacit na klupu a neces imat problema.
Bio je dobar prva tri kola.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 03 sep 2013, 16:49

[youtube][/youtube]
prisjetimo se
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 03 sep 2013, 16:54

Haj sve mogu shvatiti svako ima misljenje o Ozilu ali reci za bilo kojeg svabu a kamoli njemackog reprezentativca da ne pretrci 3km po utakmici je tragikomicno :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 sep 2013, 17:02

Meni je ovo presmjesno i zalosno koliko vi paznje dajte Bejlu, Ozil, ima te li vi neku drugu okupaciju u zivotu ? Mozda djevojka/momak, drustvo, izaci na pice, izlet ili vam je samo Real, Real, Real ? Ovo vazi i za ove ste se loze na Bayern, Manchester, i sve ostale klubove i samo o tome pisu. A da imate ikakve fajde od tih klubova pa hajde, sve neki hard-core navijaci.

Kako je ovo sve postalo debilno 100. miliona za igraca, otisao fudbal u mp3, pa ja bi volio da se on pokaze kao 0 u Realu pa da ga proklinjete. Uskoro ce Ronaldo poceti plakati jer je sva paznja na Bejlu, pa ce traziti vise para ...itd.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 03 sep 2013, 17:04

Elegant je napisao/la:Meni je ovo presmjesno i zalosno koliko vi paznje dajte Bejlu, Ozil, ima te li vi neku drugu okupaciju u zivotu ? Mozda djevojka/momak, drustvo, izaci na pice, izlet ili vam je samo Real, Real, Real ? Ovo vazi i za ove ste se loze na Bayern, Manchester, i sve ostale klubove i samo o tome pisu. A da imate ikakve fajde od tih klubova pa hajde, sve neki hard-core navijaci.

Kako je ovo sve postalo debilno 100. miliona za igraca, otisao fudbal u mp3, pa ja bi volio da se on pokaze kao 0 u Realu pa da ga proklinjete. Uskoro ce Ronaldo poceti plakati jer je sva paznja na Bejlu, pa ce traziti vise para ...itd.
ne dipr, vise si licnih problema i zaljenja podjelio na forumu nego sto smo ih mi svi zajedno imali u zivotu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Mironi
Kontakt:

Post Postao/la Mironi » 03 sep 2013, 17:12

Elegant je napisao/la:Meni je ovo presmjesno i zalosno koliko vi paznje dajte Bejlu, Ozil, ima te li vi neku drugu okupaciju u zivotu ? Mozda djevojka/momak, drustvo, izaci na pice, izlet ili vam je samo Real, Real, Real ? Ovo vazi i za ove ste se loze na Bayern, Manchester, i sve ostale klubove i samo o tome pisu. A da imate ikakve fajde od tih klubova pa hajde, sve neki hard-core navijaci.

:lol: :lol:

hard-core navijaci su na tribini a nekeo na forumu prati dok igra Zeljo na Grbavici.
:kafa:
Pape daj odkaz dok jos nije kasno.
Spasi nas.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 03 sep 2013, 17:23

BigBigBang je napisao/la:Haj sve mogu shvatiti svako ima misljenje o Ozilu ali reci za bilo kojeg svabu a kamoli njemackog reprezentativca da ne pretrci 3km po utakmici je tragikomicno :lol:
Otprilike se takvi agumenti potezu. Pa, treba se samo sjetiti hajke protiv Modrica i retardiranog argumenta- nije on za Real :lol:
Nekima su bitnija imena u bijelom dresu nego rezultati i igra. Ljudi zive u Football Manager svijetu- sto je skuplji igrac to je bolji.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 03 sep 2013, 17:28

Evo vam Ozil , pa citajte sta kaze :

He told the German football association's official website: "At the weekend, I was certain that I would stay at Real Madrid, but afterwards I realised that I did not have the faith from the coach or the bosses.

"I am a player who needs this faith and that is what I have felt from Arsenal, which is why I have joined.

"I am really looking forward to it because I have the faith of the coach. I had spoken to him at length on the telephone, he explained his plans and that he has faith in me - that is what I need as a player.

"I am looking forward to the new challenge there. I have already heard that they have super fans, the city is great and the team is fantastic."

Ozil also believes Arsene Wenger can take his game to another level and is relishing playing in the Premier League.

"Wenger gives me the faith and I can develop further," he added. "I know what I can do and I know that I could make the grade with any club in the world because I am so convinced in myself, but if I don't feel people have faith in me, then that is why I had to leave and at Arsenal, I feel I have this fully.

"I am sure the new coach is going to develop me further and I am also really looking forward to playing in the Premier League."

Presjedio jednu utakmicu i odjednom bjezi usljed nedostatka vjere u njeg :)
:lol: :lol: :lol: :lol:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 03 sep 2013, 17:30

mali gremlin zeljan paznje pobjego, kratko i jasno :)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 03 sep 2013, 17:35

LenBias je napisao/la:mali gremlin zeljan paznje pobjego, kratko i jasno :)
Jos jedno tjeranje legende u reziji gospodina Pereza!
del Bosque
Hierro
Makalele
Morientes
Raul
Guti
Higuain....

Lista za repekt!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 03 sep 2013, 17:40

:lol: :lol:

odj3bi trollcino !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 sep 2013, 17:40

Evo i potvrde onoga što smo sinoć pisali Raule :mrgreen: , a to je da je odbijena ponuda za Khediru u visini od 40mil eura ;)
Sami Khedira has admitted that Real Madrid rejected a €40million (£33.9m) bid for him from Manchester United.

Speaking at press conference for the German national team, Khedira said: "The club turned down the offer and that was it.

"We didn't really have the chance to discuss it. I had a longer chat with Carlo Ancelotti a few weeks ago and it was relatively clear to me that I'd stay at Real."
http://www1.skysports.com/football/news ... o-sign-him" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 03 sep 2013, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 03 sep 2013, 17:41

Da je otišao Ronaldo a došao Bale (slabija verzija dva puta) onda bi razumio ove rasprave, ovako otišao vam kreativac a imate već jednog u Isca koji pokazuje da mu može biti dostojna zamjena i idalje se bezveze raspravljate.

naravno ako već carlo mijenjat planirat formaciju bolje nek moli Boga da mu upali plan jer je izgubio provjerenog igrača a polaže nade u ne baš toliko provjerenog Isca.

i Bale nije onoliko dobar koliko ga ovdje neki predstavljaju.
Vođa zna.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 03 sep 2013, 17:44

tyler durden je napisao/la::lol: :lol:

odj3bi trollcino !
Prvo, pazi na jezik!
Drugo, u cemu grijesim? Jedini dobar potez Pereza je bilo dovodjenje Mourinha jer mu je on sredio momcad i kupovao igrace koji mogu pomoci ekipi a ne razvikane zvijezde. Njegovim odlaskom, ponovo je palicu preuzeo serif Florentino, i paf- naravno, uzeo najskupljeg na trzistu, a da mu napravi mjesta otjerao jednog od najboljih veznjaka svijeta. Slicno je bilo i sa Sneijderom pa nam se covjek narugao u dresu Intera na sred Santiago Bernabeua.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 03 sep 2013, 17:59

Vidis ,ja trebam odgovorit na ovaj tvoj nebulozni post.
Necu.

Dobio si par šamarelica oko rasprave o Ozilu ,i nema smisla da ti dalje odgovaram. Kad budes se zanimao malo vise za Real, osim ovako povrsno, slobodno napisi post.

Mironi
Kontakt:

Post Postao/la Mironi » 03 sep 2013, 18:01

Consigliere je napisao/la:
LenBias je napisao/la:mali gremlin zeljan paznje pobjego, kratko i jasno :)
Jos jedno tjeranje legende u reziji gospodina Pereza!
del Bosque
Hierro
Makalele
Morientes
Raul
Guti
Higuain....

Lista za repekt!
slika
http://madrid-barcelona.com/2013-05-14/ ... del-barca/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pape daj odkaz dok jos nije kasno.
Spasi nas.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 03 sep 2013, 18:13

tyler durden je napisao/la:Vidis ,ja trebam odgovorit na ovaj tvoj nebulozni post.
Necu.

Dobio si par šamarelica oko rasprave o Ozilu ,i nema smisla da ti dalje odgovaram. Kad budes se zanimao malo vise za Real, osim ovako povrsno, slobodno napisi post.
Povuci se kad te neko nasamara- dobra taktika, pristaje ti... ;)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 sep 2013, 18:17

rio_Ferdy88
Bilo je prekasno da bi se pronasla zamjena , opet debilno s nase strane.
Mada sama ponuda onog vaseg drveta je liga za sebe :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 03 sep 2013, 18:19

Šta bi s onom Sikirom na kraju? :mrgreen:
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 03 sep 2013, 18:21

Sveti je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:
Sveti je napisao/la:čovjek bi reko Ozil je svaku utakmicu pravio višak i nio najbolji igrač madridskog giaganta :lol: :lol:

daj ba bijelonje pustite šta vam prezentuju ovi ljubomorni ugursuzi koji plaču jer je bejl doveden, pa kao gdje
će pustiti Ozila koji je tobože bolji igrač. Koji crni bolji igrač kad je čovjek bio proziran ko jutarnja rosa, a na terenu je jedva prelazio po 3 km po utakmici, šta vam je?
Evo, potpuno slucajno odabrana statistika iz jednog El Clasica, ne znam ni koji je

Mest Ozil vs Barcelona:
10.9km covered
4 tackles (equal most in the game)
7 interceptions (most in the game)
3 key passes (most in the game)
26 passes@70%
7 crosses (most in the game)
2 long balls
1 through-ball
3 successful dribbles
and 49 touches on the ball (the most for Real Madrid)

Zatim vs Uniteda prosle godine..

Sami Khedira also put in a hard shift alongside Alonso in midfield, and was the player who covered the most distance in the encounter – 11,820 metres. The German’s fellow countryman, midfielder Mesut Özil, was the second player in terms of how much he ran. Özil has proved in games like the one against the Premier League leaders that there is more to his game than the quality deft touches he is known for. The Real flair player covered an impressive 11,396 metres and was exhausted when the final whistle came.

Pljus, pljus...

I gdje je onaj da mi objasni zasto je Perez uspjesan predsjednik, osim prodaje dresova?
taman, jedna utakmica je pobila moju teoriju, izvinjavam se, ezil je izvanredan trkač.
Sveti ti si smijesan covjek :lol: Da si ga pratio u Werderu kad je igro, znao bi da mu je prosjek 9km po tekmi.I da je prelazio 3km, bio vam je uvjerljivo najbolji igrac sa zadnjim pasom, to ce se osjetit vec ove sezone, kad Messi ostavi ronalda ja jedno 20-30 golova. Zivi bili pa vidjeli :mrgreen:
27.10.2020

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.