aj što se ismija a lika nešto štima kablove prebacuje hahaNoName je napisao/la:A ovog lika sa Hayatamostar0606 je napisao/la:Taman je na vrijeme stavio mikrofon pred Sušića a i malo je falilo da Pape dobije po zubima

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
aj što se ismija a lika nešto štima kablove prebacuje hahaNoName je napisao/la:A ovog lika sa Hayatamostar0606 je napisao/la:Taman je na vrijeme stavio mikrofon pred Sušića a i malo je falilo da Pape dobije po zubima
adisice je napisao/la:aj što se ismija a lika nešto štima kablove prebacuje hahaNoName je napisao/la:A ovog lika sa Hayatamostar0606 je napisao/la:Taman je na vrijeme stavio mikrofon pred Sušića a i malo je falilo da Pape dobije po zubima
Ne. Slovaci nisu razmazene placipicke za razliku od nekih.tyler durden je napisao/la:Kao ni Safet Sušić, koji nije mogao računati na Edina Džeku, ni Kozak na jučerašnjem okupljanju nije imao sve reprezentativce na raspolaganju.
Nedostaju Vladimir Weiss, koji će stići večeras, i Erik Jendrišek, koji bi se timu trebao priključiti sutra.
Izdali su naciju ko i Dzeko , jel de?
A onaj Teftedarija mamlaz hahahatyler durden je napisao/la:adisice je napisao/la: aj što se ismija a lika nešto štima kablove prebacuje haha![]()
Ma da Dzeko je svoje privatne probleme mogao da zavrsi ranije ali... slobodno vrijeme je proveo drugacije.Donnie Darko je napisao/la:Ne. Slovaci nisu razmazene placipicke za razliku od nekih.tyler durden je napisao/la:Kao ni Safet Sušić, koji nije mogao računati na Edina Džeku, ni Kozak na jučerašnjem okupljanju nije imao sve reprezentativce na raspolaganju.
Nedostaju Vladimir Weiss, koji će stići večeras, i Erik Jendrišek, koji bi se timu trebao priključiti sutra.
Izdali su naciju ko i Dzeko , jel de?
A ti znas koje one privatne probleme ima ? i kad ih je mogao rjesavat?Mironi je napisao/la: Ma da Dzeko je svoje privatne probleme mogao da zavrsi ranije ali... slobodno vrijeme je proveo drugacije.
Ostavio ih je preko ledja repke, sta ce sad vrsni selektor da uigrava na treningu ala ce ici izreka kad se nije bilo Dzeke na pripremama bla bla.. JA SAM KRIV bla bla bla, naravno da si kriv. KRIV ovaku rep. bi i Tulic odveo na SP.
Pa eto neka igra sa Ibisevicem samo u spicu i tacka.
A sto se tice slovaka jedan igrao u nedalju tekma zavrsila ponoc dok drugi igrao sinoc.
Logicno.
Sheyi je napisao/la:Taman kralj postavi mikrofon kad ono kraj intervjua![]()
Samo sam objektivan.tyler durden je napisao/la:A ti znas koje one privatne probleme ima ? i kad ih je mogao rjesavat?Mironi je napisao/la: Ma da Dzeko je svoje privatne probleme mogao da zavrsi ranije ali... slobodno vrijeme je proveo drugacije.
Ostavio ih je preko ledja repke, sta ce sad vrsni selektor da uigrava na treningu ala ce ici izreka kad se nije bilo Dzeke na pripremama bla bla.. JA SAM KRIV bla bla bla, naravno da si kriv. KRIV ovaku rep. bi i Tulic odveo na SP.
Pa eto neka igra sa Ibisevicem samo u spicu i tacka.
A sto se tice slovaka jedan igrao u nedalju tekma zavrsila ponoc dok drugi igrao sinoc.
Logicno.
Ne znam sto uopste odgovaram, trolu ko sto si ti.
Pu bem ti forum, imal ko normalan da danas pise ovdje.
Mironi je napisao/la:Ne mora ni dolaziti kad je pola priprema propustio ionako i da sutra dodje a svoje privatne probleme sa Amrom neka ostavi sa strane.
Igrati sa Ibisevicem samo u spici, mirna Bosna.
Uđi u kuhinju. Jesi li? Eh, odvrni plinsku bocu do kraja, vrati se u dnevnu, uzmi neke novine i čitaj. Ako zaspeš odlično, ne moraš dalje slijediti upute. Ako ne zaspeš, uzmi upaljač i zapali cigaru.Mironi je napisao/la:------------Begovic----
Mujdza--Spahic--Bicko (zelen)--Salilihovic
----------------Rahimic--------------
---------Pjanic-----Misimovic-------
--Hajrovic--------------------Lulic
---------------Ibisevic
Dzekin nedostatak nam ide u korist sa Izetom bi dobili na brzini a sa druge strane Lulic.
Za koju bi budalu osim tebe bilo korisno da jedan vrhunski igrac kao Dzeko izostane?Mironi je napisao/la:------------Begovic----
---------------Ibisevic
Dzekin nedostatak nam ide u korist sa Izetom bi dobili na brzini a sa druge strane Lulic.
ronweasley je napisao/la:Uđi u kuhinju. Jesi li? Eh, odvrni plinsku bocu do kraja, vrati se u dnevnu, uzmi neke novine i čitaj. Ako zaspeš odlično, ne moraš dalje slijediti upute. Ako ne zaspeš, uzmi upaljač i zapali cigaru.Mironi je napisao/la:------------Begovic----
---------------Ibisevic
Vjeruj mi, bolje tebi, bolje nama.
Pozz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.