To i jest problem. Rijetko ce biti potpuno spreman.MElloo je napisao/la:bice on od koristi kada bude potpuno zdrav alii kad ce doc to vrijeme![]()
![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
GunnerS je napisao/la:I Ronaldov gol je na asistenciju Marcela mislimFK Sarajevo je napisao/la:Odlicna igra sinoc onako treba i dalje nastaviti 2 gola Van der Varta i 1 Higuaina su postignuti na asistenciju znaci i asistira se i zabijai Karim-ov gol je na asistenciju, eh sada ne znam jel Ronalda ili Raula...
Samo Higuainov maistorski lob golmana koji je bio na liniji ( da tako kažem ) je bio bez asistencije
Ronaldo je kod svog gola loptu dobio od Ezequiela Garaya...a Benzemim gol je na VDV-ovu asistenciju..
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
sto ne pokusaju
benzema +35 milki =tores
benzema +35 milki =tores
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Ma previse je to.. ode nam 75 miliona, osim toga, ne vjerujem da bi Liverpool htio prodati svog najboljeg igracatax je napisao/la:sto ne pokusaju
benzema +35 milki =tores
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
E za ovo nisam znao:
[youtube][/youtube]Desetogodišnji klinac izvrijeđao i isprovocirao Casillasa
"Jeftini svodniče, klaune, kurvin sine, je...ni majmune, šup...!", vikao je mali ravno na Ikera, koji je u jednom trenutku prekinuo zagrijavanje i okomio se ravno na klinca
Vratar Real Madrida i španjolske reprezentacije imao je ovoga vikenda neobično teško gostovanje kod Valencije na Mestalli. Casillasa su iza gola dočekali najvatreniji navijači Valencije s transparentima i svom silom uvreda za nacionalnog golmana broj 1.Ali između svih njih, slavnog je vratara najviše izludio desetogodišnji klinac, koji je bio iza samog gola. Mali je za vrijeme zagrijavanja pred utakmicu baš napikirao Ikera, a ohrabrivao ga je tata, očito vatreni navijač Valencije.
"Jeftini svodniče, klaune, kurvin sine, je...ni majmune, šup...!", vikao je mali ravno na Ikera, koji je u jednom trenutku prekinuo zagrijavanje i okomio se ravno na klinca:
"Samo jedna stvar dječače, zar ne bi trebao pisati zadaću i biti pristojniji, imaš samo deset godina!", očitao je malom lekciju Casillas i isti čas dobio odgovor:
"Puta!"
Iznerviran, Iker je na kraju primio dva gola, ali Real je zabio tri i slavodobitno otišao s Mestalle.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Bolji odgovor mu nije mogao datiPipita je napisao/la:E za ovo nisam znao:
[youtube][/youtube]Desetogodišnji klinac izvrijeđao i isprovocirao Casillasa
"Jeftini svodniče, klaune, kurvin sine, je...ni majmune, šup...!", vikao je mali ravno na Ikera, koji je u jednom trenutku prekinuo zagrijavanje i okomio se ravno na klinca
Vratar Real Madrida i španjolske reprezentacije imao je ovoga vikenda neobično teško gostovanje kod Valencije na Mestalli. Casillasa su iza gola dočekali najvatreniji navijači Valencije s transparentima i svom silom uvreda za nacionalnog golmana broj 1.Ali između svih njih, slavnog je vratara najviše izludio desetogodišnji klinac, koji je bio iza samog gola. Mali je za vrijeme zagrijavanja pred utakmicu baš napikirao Ikera, a ohrabrivao ga je tata, očito vatreni navijač Valencije.
"Jeftini svodniče, klaune, kurvin sine, je...ni majmune, šup...!", vikao je mali ravno na Ikera, koji je u jednom trenutku prekinuo zagrijavanje i okomio se ravno na klinca:
"Samo jedna stvar dječače, zar ne bi trebao pisati zadaću i biti pristojniji, imaš samo deset godina!", očitao je malom lekciju Casillas i isti čas dobio odgovor:
"Puta!"
Iznerviran, Iker je na kraju primio dva gola, ali Real je zabio tri i slavodobitno otišao s Mestalle.
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
Pokusacu ja sve ovo prevesti preko translatora, pa da vidim sta su i ostali govorili... steta sto im Pepe nije ocitao lekciju kao onom dvojcu iz getafea 
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
evo nek je i nasa tema napokon docekala da ju se otvori preko 100 000 puta 
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
- Real Madrid C.F
- Kontakt:
Oderali smo sinoc...VdV nikad boljoj formi momentu od kad je u Realu..sjajno..evo na Marci pise da je Real uz Barcu zaint.za ovog 16godisnjaka iz Anderlehta..190cm 95kg a 16 god aje mrcine od dijecaka 
za njega je prico nesto neki igrac Dinama kad su igrali protiv Anderlehta. kaze ako on ima 16, ja imam 32 godina. ili tako nesto.
evo nasao sam:
Lovren: Ako Lukaku ima 16, onda ja imam 32 godine

evo nasao sam:
Lovren: Ako Lukaku ima 16, onda ja imam 32 godine

- Real Madrid C.F
- Kontakt:
ma Lovren mu zavidiWolverine je napisao/la:za njega je prico nesto neki igrac Dinama kad su igrali protiv Anderlehta. kaze ako on ima 16, ja imam 32 godina. ili tako nesto.
evo nasao sam:
Lovren: Ako Lukaku ima 16, onda ja imam 32 godine![]()
- Real Madrid C.F
- Kontakt:
Ovaj ce imati preko 2m kad imadne 18,9
prece Kollera..ako nestane 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako ce izgledati kad bude imao 32???Wolverine je napisao/la:za njega je prico nesto neki igrac Dinama kad su igrali protiv Anderlehta. kaze ako on ima 16, ja imam 32 godina. ili tako nesto.
evo nasao sam:
Lovren: Ako Lukaku ima 16, onda ja imam 32 godine![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Van loving Real life
Dutch playmaker has no intention of leaving Bernabeu
Rafael van der Vaart insists he wants to stay at Real Madrid after enjoying a run in the side.
The Dutch playmaker struggled to make an impact in his first season in Spain following his switch from Hamburg in the summer of 2008.
He was then pushed further down the pecking order after the multi-million pound arrivals of Kaka and Xabi Alonso this summer, prompting many to believe that he would follow fellow Dutchmen Wesley Sneider, Arjen Robben and Klaas Jan Huntelaar out of the club.
Arsenal boss Arsene Wenger was thought to be lining up a £6 million bid for the 26-year-old but an injury to Kaka has now changed the situation.
Van der Vaart is enjoying a run in the Spanish giants' side, scoring a quick-fire brace in the 6-0 hammering of Real Zaragoza at the weekend, and says he is happy to stay on at the Bernabeu until the end of the season at least.
The Dutchman said: "My intention is to finish the season here and see out the contract that I have with Real Madrid.
"I am very happy and believe I am playing very well at the moment."

Dutch playmaker has no intention of leaving Bernabeu
Rafael van der Vaart insists he wants to stay at Real Madrid after enjoying a run in the side.
The Dutch playmaker struggled to make an impact in his first season in Spain following his switch from Hamburg in the summer of 2008.
He was then pushed further down the pecking order after the multi-million pound arrivals of Kaka and Xabi Alonso this summer, prompting many to believe that he would follow fellow Dutchmen Wesley Sneider, Arjen Robben and Klaas Jan Huntelaar out of the club.
Arsenal boss Arsene Wenger was thought to be lining up a £6 million bid for the 26-year-old but an injury to Kaka has now changed the situation.
Van der Vaart is enjoying a run in the Spanish giants' side, scoring a quick-fire brace in the 6-0 hammering of Real Zaragoza at the weekend, and says he is happy to stay on at the Bernabeu until the end of the season at least.
The Dutchman said: "My intention is to finish the season here and see out the contract that I have with Real Madrid.
"I am very happy and believe I am playing very well at the moment."
Ja Ronalda kao na sokeru.
Momci nakon duze pauze evo me opet...dobio ban bezvz na 7 dana..zbog Dzeke i Koske
onog
a vratim se temi,nisam zadovljan bas sto smo Lyon dobili jer spadaju u najjaci tim posle Intera od ovih 2 kape
drago mije sto je VdV u dobroj formi kako nema Kake,i sto je Xabi se popravio na svojoj poziciji,,za Pipitu i CR9 netreba trositi rijeci..zajebala nas povreda Pepe-a ali nadam se da ce dovesti nekog ko moze koliko toliko da ga zamijeni a tesko da ima igrac koji moze igrati kao Pepe u odbrani
Welcome backfabio je napisao/la:Momci nakon duze pauze evo me opet...dobio ban bezvz na 7 dana..zbog Dzeke i Koske![]()
onog
a vratim se temi,nisam zadovljan bas sto smo Lyon dobili jer spadaju u najjaci tim posle Intera od ovih 2 kape
drago mije sto je VdV u dobroj formi kako nema Kake,i sto je Xabi se popravio na svojoj poziciji,,za Pipitu i CR9 netreba trositi rijeci..zajebala nas povreda Pepe-a ali nadam se da ce dovesti nekog ko moze koliko toliko da ga zamijeni a tesko da ima igrac koji moze igrati kao Pepe u odbrani
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
Evo me s mobitela se javljam kompjuter mi u kvaru.S kim sljedeću igramo i kad?
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
nisam gledao tekmu na haayatu i tek sam sada vidio gol ronalda
kakav majstor
sirota zaragoza po 6 komada od reala i barce 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
pa sta bi stari...ma igramo posle ng. 3.jan sa Osasunom..u gostima..takodjer Marca pise da Kaka misli da ce biti spreman do tad da pocne od prve min.23 KING JAMES je napisao/la:Evo me s mobitela se javljam kompjuter mi u kvaru.S kim sljedeću igramo i kad?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.