DonCorleone je napisao/la:HAJTE MISEVI, nazad u rupe, stize BABOBayern@heart je napisao/la:+1arelinho je napisao/la:
Došao u inat dušmanima!!!!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
DonCorleone je napisao/la:HAJTE MISEVI, nazad u rupe, stize BABOBayern@heart je napisao/la:+1arelinho je napisao/la:
čuj ovaj novi Izet razlog nedolaska Edina pa nemogu vjerovatiDonCorleone je napisao/la:HAJTE MISEVI, nazad u rupe, stize BABOBayern@heart je napisao/la:+1arelinho je napisao/la:
Jel im to ti prisluskujes razgovore? Brate moj mozda mu je neko u porodici bolestan. Vidis mu i starog da je totalno sheb.. izgleda. Taman bi on tako izgledao da je Amra problem. Briga njega za Amru (za starog mu govorim).Batko je napisao/la:Pretpostavljam da su problemi sa Amrom, i da je zbog toga igra ko racku zadnju za City, vjerovatno letio u USA, sad došao ali jetlag, nenaspavan, sumnjam da će biti 100% do petka..,
Šteta, kontao sam da je plasman u Brazil najbitniji, očito ne...
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Hajde Allaha ti, samo mi reci da se salis, dok nisam izgubio svu vjeru u ovaj forumBatko je napisao/la:Pretpostavljam da su problemi sa Amrom, i da je zbog toga igra ko racku zadnju za City, vjerovatno letio u USA, sad došao ali jetlag, nenaspavan, sumnjam da će biti 100% do petka..,
Batko je napisao/la:Pretpostavljam da su problemi sa Amrom, i da je zbog toga igra ko racku zadnju za City, vjerovatno letio u USA, sad došao ali jetlag, nenaspavan, sumnjam da će biti 100% do petka..,
+1reptile je napisao/la:Batko je napisao/la:Pretpostavljam da su problemi sa Amrom, i da je zbog toga igra ko racku zadnju za City, vjerovatno letio u USA, sad došao ali jetlag, nenaspavan, sumnjam da će biti 100% do petka..,
Pretpostavlje debilskih scenarija je jedan od najvecih problema u ovome svijetu. Cak gori od raka u nekom smislu.
Nije normalno kako Bosanci znaju razviti dramu od nicega. Nije ni cudo sto su popularne Turske serije i retardirane price. Cudi me da Turski scenaristi ne zovu raju iz Bosne da im daju ideje za serije. Ovo sto se ovdje moze procitati nije normalno ni za djevojcice od 10 godina.
Batko je napisao/la:Istorijska tekma a njega nema? To nikako nije dobro sto je ovoliko kasnio pa vi kenjajte koliko hoćete...
Džeko je čovječe opravdano kasnio i imao dopuštenje reprezentacije možda je neki problem u porodici ili nešto slično nismo svi članovi porodice Džeko da znamo sveBatko je napisao/la:Istorijska tekma a njega nema? To nikako nije dobro sto je ovoliko kasnio pa vi kenjajte koliko hoćete...
Na kraju krajeva razlog je najmanje i bitan...
HAHAHHA koji si idol, ako si punoljetan i pričaš takve gluposti, onda trebas ići doktoru lave i ti i ovaj @head, koji vjeruje u mahalske priče, pa to može samo dijete.Batko je napisao/la:Istorijska tekma a njega nema? To nikako nije dobro sto je ovoliko kasnio pa vi kenjajte koliko hoćete...
Na kraju krajeva razlog je najmanje i bitan...
Ljudi mozemo se saliti i to sa Dzekinim kasnjenjem,ali sad da ulazimo u njegov privatni zivot je malo previse...Mironi je napisao/la:Otac ne moze podnijet da mu sin tuguje.soccerfan je napisao/la:Jel im to ti prisluskujes razgovore? Brate moj mozda mu je neko u porodici bolestan. Vidis mu i starog da je totalno sheb.. izgleda. Taman bi on tako izgledao da je Amra problem. Briga njega za Amru (za starog mu govorim).Batko je napisao/la:Pretpostavljam da su problemi sa Amrom, i da je zbog toga igra ko racku zadnju za City, vjerovatno letio u USA, sad došao ali jetlag, nenaspavan, sumnjam da će biti 100% do petka..,
Pametno bi mu bilo da se rijesi ove sponzoruse, zena koja ima djete sa srbskim bizn. od 16g.
KRIV JE PAPE ZA PORAZ OD SLOVACKE, ON JE SVE TO DOPUSTIO.sagitarius je napisao/la:@mironi @batko u 100KM ako Bosna izgubi u petak (ne daj bože) vi ćete prvi napisati a još neki klocevi s vama da je EDIN DZEKO kriv jer je kasnio na pripreme!!! Već vidim taj scneraio, jer uvijek ima neki kloceva koji tako pišu, kao sto se kaze "nije internet napravio od ljudi budale, već je samo pokazao koliko ih ima na jednom mjestu"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.