braoolyo je napisao/la:S obzirom sa kakvom se grupom ukrštamo, prolazak u drugi krug znači i 90% prolazak u četvrtfinale.djoleprijedor je napisao/la:Uvjeren sam da mogu u 2.krug,a onda uz malo sreće i do 1/4f što bi sigurno bio USPJEH,ako se uzmu u obzir okolnosti i neigranje Teodosića,Lučića,Veličkovića,Savanovića,Micova,Mačvana itd....Samo polako,od utakmice do utakmice,jaku odbranu i kontrolisati skok i biće to dobro...Ajmo Srbijo!
Četvrtfinale je, u ovakvim okolnostima, uspjeh sasvim sigurno. Olakšavajuća okolnost je što su i ostale repke koje pretenduju na visok plasman, donekle oštećene neigranjem ponajboljih igrača. Rusi, Talijani, Francuzi, pa i Španci, Slovenci. U jednom momentu se činilo da bi i Crnogorci mogli daleko, pošto se pričalo da bi ih Mirotić mogao pojačati što se ispostavilo da je bila patka, a i sad bez Pekovića, mogu biti prezadovoljni ako dođu do četvrtfinala, nešto kao Srbija.
Protiv Litvanaca Srbija je autsajder, sa Crnogorcima glavni fight će biti pod košem (Krstić, Bjelica, Katić protiv Vučevića, Dubljevića, Sekulića, Dašića...), sa Makedoncima će, po meni biti teža utakmica nego sa đetićima, Srbija i sa ovim brojnim otkazima i povredama je veliki favorit protiv BiH i Latvije.
Ma ne želim da dublje ulazim u off, možemo nastaviti preko pp-a. Nikoga tako ne zovem jer je za mene lično i za mnoge druge ljude koji se izjašnjavaju kao Srbi, izraz srbijanci, blago rečeno, nije na mjestu (rodbinu koju imam tamo zovem Beograđani odnosno Užičani). Zato sam te citirao.katalinski je napisao/la:ma mislim da to nije ni odluceno znam da po tv-u sad forsiraju to ,,srbi'' pa mozda je i pravilnije,ali siguran sam da ti svojim drugovima iz srbije u neformalnom govoru kazes ,,srbijanci''.
p.s. koja je ovo tema?