Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AA23
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AA23 » 03 sep 2013, 22:06

Fly Emirates will be paying Arsenal £30m this season, which is £24.5m more than they paid them last season.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 03 sep 2013, 22:11

Jucer kad sam procitao da bi nas Ozil mogao pojacati, nisam bio bas siguran. Danas udjem na net i svi bruje o tome kako je Mesut presao kod nas. Bravo za Wengera, nesto ovako je trebalo navijacima, ali i timu.

In Wenger we trust :)

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 03 sep 2013, 22:18

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... -the-coach" onclick="window.open(this.href);return false;

Ozil - I have the faith of the coach
Arsenal's new signing, Mesut Ozil, has given an exclusive interview to DFB TV. Click here to watch the interview and read an extract below:
Why did you choose to move to Arsenal?
Firstly, I’m really looking forward to it because I have the faith of the coach. I had spoken to him at length on the telephone and he explained his plans and that he has faith in me and that is what I need as a player. I’m also looking forward to being on the same team as Lukas Podolski and Per Mertesacker. I’m looking forward to the new challenge there. I’ve already heard that they have super fans, the city is great and the team is fantastic and I’m really looking forward to that.
Arsène Wenger speaks very good German. Does that help?
Of course. Not just him but some of my national team colleagues are there and they will probably help me. I'm just looking forward to the new challenge.
Was the World Cup a factor in your decision?
Of course. Arsène Wenger will give me the trust to help me develop further. I want to be completely fit for the World Cup. I know what I can do and what potential I have. I could have established myself at any club. I know that because I'm convinced of my own ability. At Arsenal, I can feel that there is trust. I'm looking forward to the challenge. I will develop under my new manager and I'm looking forward to [playing in] the Premier League too. Wenger gives me the faith and I can develop further.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 03 sep 2013, 22:19

Hvala Arnele za ovaj klip. ;)

Mogu da dovedu i Inijestu ali Ramsey je meni i dalje najdrazi igrac Arsenala... Cak mi je drazi od previkanog Wilsherea! Welski Zmaj Zidan! Sa razlogom zmaj zbog onoga sto je prezivio... Evo Ozil stariji od njega 2 godine a vec WC igrac dok nas Rambo mora da se jos dokazuje samo radi onoga loma koji mu je umalo unistio karijeru! :evil:
Evo jedna kompilacija sto je neko sastavljao njegovih najboljih 10 asistencija. 5 ih je od perioda pre povrede. (obratite paznju na onu pod brojem 1. isto je pre povrede)
[youtube][/youtube]

Ali vraca se tamo gdje je stao hvala Bogu i za sezonu ce svi o njemu sa velikim respektom da pricaju!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 03 sep 2013, 22:24

wilshere u blagom padu forme zbog toga što je imao operaciju na ljeto a i čitav proljetni dio je odigrao sa povredom i pored činjenice da ne igra svoju poziciju, postaje previkan igrač . yebo te kako ovdje ljudi mijenjaju mišljenja lahko. Svi ste odreda psovali ramseya barem 2 godine sad vam svima najdraži. Ja lično sam rijetko kad pisao ružno o igrači bez obzira kakav je bio, za ramzija pored arnela sam jedini pisao i u periodu dok je bio loš posve da se najviše trudi i da najviše trči, protiv ville smo jedini AGB i ja , ja mislim pisali nešto pozitivno o Arsenalu i onako kako jest dok ste svi pljuvali.

Dete ljudi malo stan'te na loptu :?
Vođa zna.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 03 sep 2013, 22:26

Davno sam pregledao onaj klip od 14 min jel tako o Ramizu?

Kontam sto onoliko stvari al stvarno nadam se da ce nastaviti, frajer se igrao sa Tottenhamom + Ozil :shock:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 03 sep 2013, 22:27

Gunner4 je napisao/la:
Mogu da dovedu i Inijestu ali Ramsey je meni i dalje najdrazi igrac Arsenala...
Nije više Jenkinson?

Iskreno, iako sam već pisao o tome, meni je Rosa broj 1, češki maestro :D Poslije njega nemam najdražeg igrača, ovi što su u klubu moraju krvavo vala da rade da bi zaradili respekt od mene, a Rosa je se pokazao kada prije godinu i pol nije otišao za šoldima u Anzhi nego rekao da želi da ovdje završi karijeru i oduži se navijačima što su imali vjeru u njega kada je 18 mjeseci van terena bio igrajući i za duplo manje novce nego što bi im'o u Rusiji.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 03 sep 2013, 22:29

Marsal je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:
Mogu da dovedu i Inijestu ali Ramsey je meni i dalje najdrazi igrac Arsenala...
Nije više Jenkinson?

Iskreno, iako sam već pisao o tome, meni je Rosa broj 1, češki maestro :D Poslije njega nemam najdražeg igrača, ovi što su u klubu moraju krvavo vala da rade da bi zaradili respekt od mene, a Rosa je se pokazao kada prije godinu i pol nije otišao za šoldima u Anzhi nego rekao da želi da ovdje završi karijeru i oduži se navijačima što su imali vjeru u njega kada je 18 mjeseci van terena bio igrajući i za duplo manje novce nego što bi im'o u Rusiji.

Meni je bio Cesc oduvijek najdrazi, znaci on mi je nekako uvijek bio najbolji i drag u svemu.

Onda je Shava uslijedio i naravno on je bio taj posljednji, volim Jacka i trenutno mi je najdrazi jer znam da ce momak nositi svim silama ovu ekipu i ostaviti srce za nju.. :D

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 03 sep 2013, 22:33

Protiv Aston Ville sam najvise pljuvao po sudijama, majmunu Tayloru koji je drugo ( a mozda i trece kolo nisam pratio) bio suspendovan zbog ocajnog sudjenja! Pa izgubili smo tu samo zbog njega i sada me jeza hvata kada se sjetim... :twisted:

Nedime nigdje nisam naveo da je Wilshere sada krs,nego da je samo previkan kod navijaca sto samo moze negativno uticati na njega. Najgluplja mi je ona slika njega i Gerrarda i komentar toliko lojalnosti na slici! Hallo, njemu je 21 godina pitaj Boga sta se njemu za 2 godine moze prevrnuti u glavi!

Znaci da se razumijemo volim i ja Wilsherea ali bespotrebno se preuvelicava samo zato sto je Engelez a zapostavljaju drugi igraci medju njima i Ramsey koji su prozivio horor i umalo kraj karijere!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 03 sep 2013, 22:35

pa vilšir je bio odsutan yebenih 17 mjeseci sa terena. I čovjek se vratio gotovo na istom nivou prije povrede. Bolan znaš ti šta znači ne zaigrat 17 mjeseci fudbala i ući na teren da igraš profesionalni fudbal. :?
Vođa zna.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 03 sep 2013, 22:37

Da se i ja malo ukljucim, ipak sam dugogodisnji simpatizer Arsenala. Potpisivanje Ozila je strasan potez, mozda nije ta pozicija bila prioritetna za dovesti, ali takav igrac je uvijek dobrodosao. Sad ce Arsenal u napadu imati ideja koliko ti dusa hoce, ne bi trebalo biti prosipanja bodova protiv slabijih timova. A posto se na slabijima uzimaju titule, onda se smijem nadati da je mozda ovo ta godina u kojoj cu se opet obradovati Arsenalovoj tituli. ;)

Kad smo kod najdrazeg igraca, nema dvojbe, mađionicar po meni.
slika

Ramiz mi nikad nije sjeo ko igrac, valjda ja ne vidim sto drugi vide. :?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 03 sep 2013, 22:38

Wilshere je miljenik jer je prije svega od devete godine član Arsenala, znas li kad je ovaj klub zadnji put izbacio igrača takve klase a da je dečko bio u klubu od pjetlića? Zadnji na um mi padaju Ray Parlour, Ashley Cole...

Zato i jeste i uvijek će biti miljenik 95% navijača, a njegove izjave i ponašanje pokazuju da je momak Arsenal through and through. Ramsey je drag mnogima ali prije će otići on nego Wilshere.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 03 sep 2013, 22:39

Kad smo vec kod klipova 8-)
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nismo ni svjesni kakvog napadaca imamo :mrgreen:
Pld W D L
38 26 12 0

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 03 sep 2013, 22:40

Nema na cemu Gunner.

A najdrazi mi je Wenger. Da nema njega nikad ovakav fudbal ne bi gledali, nikad mladih igraca ne bi ovako uspjesno razvijali i nikad ne bi uspjeli sa malo para i lijepim fudbalom uraditi sto jesmo. A vala sumnjam da bi i na ostalim poljima (prije svega poslovnim i u razvoju kluba) postigli sto jesmo.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 03 sep 2013, 22:41

wilshere je zadobio mnoge navijače* načinom koji shvata ovaj klub a malte ne mu dođe kao svetinja, a onda svojim igrama kada je sa 19 godina pravio dar mar nekim od najvećih ekipa. Pa i dan danas ide u duele bez kompromisa, nije ni čudo što se stalno povređuje. A i vala jedini ima damu da nekom nešto kaže i da brani i sebe i svoje kolege.

ja iskreno volim najviše Arsenal :D
Vođa zna.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 03 sep 2013, 22:44

Raja, prenijelo vas je u negativu, nemojte to radit ovih dana, raspolozenje je samo takvo, trenutno su svi dobri, jbavacemo kasnije pojedinacno, od tekme do tekme :P
Evo jedna za hejtere, opustajuca...
[youtube][/youtube]
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 03 sep 2013, 22:45

Koja je Santi igračina fakat, upravu je @exbabilon, mali madjioničar, onako nizak, zdepast a ne možeš mu lopte oduzet taman da si od boga poslan da to učiniš...paklen igrač. Izgleda da nam je postao trend da svake godine dovodimo jedno veliko ime Cazorla, Ozil. Iduće će sigurno biti neki klasan igrač tu.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 03 sep 2013, 22:48

Cazorla je tehnički potkovaniji igrač od Ozila i daleko najbolji tehničar u ligi.
Vođa zna.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 03 sep 2013, 22:53

nedim1993 je napisao/la:Cazorla je tehnički potkovaniji igrač od Ozila i daleko najbolji tehničar u ligi.
Nije ali nema veze. :mrgreen: Bitno je da su obojica u nas. slika

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 03 sep 2013, 22:53

nedim1993 je napisao/la:pa vilšir je bio odsutan yebenih 17 mjeseci sa terena. I čovjek se vratio gotovo na istom nivou prije povrede. Bolan znaš ti šta znači ne zaigrat 17 mjeseci fudbala i ući na teren da igraš profesionalni fudbal. :?
Znam i ima veliki respect zbog toga on je bogotac zbog svoje borbenosti samo kazem da ne treba puno sada brujati o njemu sve u superlativu kao legendi kada to jos nije... Trentuno (ponavljam trenutno ne znaci u buducnosti) je Aaron bolji igrac i mislim da on treba igrati trenutno ispred Jacka u prvih 11 jer je Arteta Wengeru ne zamjenjljiv... (sa razlogom) Ali vidicemo...

@Marsal
U postu gore kada sam rekao vise sam mislio na vezne igrace a Jenki je moj miljenik iz razloga sto ga svi ovoliko osporavaju!!! A za Rosu sam zaboravio bio :( i on je pre te ponude Anzija bio u goroj sitaciji nego Diaby danas. Cini mi se da skoro 2 godine nije igrao na kraju je ipak pokazao lojalnost prema klubu! Zbog toga mi je pussy najvece razocarenje! Fabregasa nikada nisam ono pretjerano gotivio. Uvjek je stajala ta Barcelona i njegova zelja za kucom izmedju... Nekako, pogotovo kada je bio na vrhuncu jos kapiten, imao sam osjecaj da se forsira rudji igrac. Igrac koji ne vidi svoju buducnost u ovom klubu sto se na kraju pokazalo tacno!

O ovim starijim legendama da ne pricam koje sam sve gotivio! :D :D

Evo mojih top 5 po dragosti: :lol:
1) Jenkinson
2) Ramsey
3) Gibbs
4) Rosicky
5) Wilshere 8-)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.