S.S. Lazio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Re: S.S. Lazio

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Petko

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
ovaj Tare samo Albance dovodi u Lazio ..
Neviđena situacija u našem klubu !
Naime novi golman Etrit Berisha je izneo u javnost da je u privatnom razgovoru sa Tareom dobio obećanje da će braniti u svim mečevima Lige Evrope i kupa Italije,a otišao je i do te mere da je pominjao da su njegove šanse da bude prvi golman čim Marchetti bude prodan... !
Legendarni fudbaler Lazija Bruno Giordano je veoma kritičan: "Ovo što je Berisha izneo u javnost je neverovatno. On je sebi dao takvu slobodu da iznese u medije svoj privatni razgovor sa sportskim direktorom kluba. Tare mu je dao garanciju da će biti standardan u Evropi i Kupu,ali gde je Petković u celoj toj priči,zar ne treba on da izabere ko će mu igrati? Ko će igrati u prvom timu se ne odlučuje privatnim razgovorima,za stolom i pre svega bez znanja trenera. Berisha se izgleda i uneo u ulogu sportskog direktora kada je pomenuo prodaju Marchettia! On još nije ni došao u Rim,a već zna kakvi su sledeći koraci uprave kluba. Da li nas ovde zeza? Gde je poštovanje za Marchettia ?!"
Svaka čast Brunu,rekao je ono o čemu mnogi ćute ! U Laziju se dovode igrači po prijateljskim vezama... Dokle tako? Ovo što se radi u našem klubu je u rangu nekog nižerazrednog kluba...
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Felipe Anderson

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
večeras će stradati Legia 
Hitno sopcast link za utakmicu...
Ne gleda mi se flash.
Ne gleda mi se flash.
Skini sebo AceStream program koji je meni bolji od sopcasta i otidji na http://www.wiziwig.tv" onclick="window.open(this.href);return false;. Rusi i ukrajinci pustaju drama dobru sliku preko ove stranice, AceSTream ti je nesto poput VLC playera.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
minimalna pobjeda, jako bitna... drago mi je zbog keite i asistencije...
okrenuti se derbiju i zgaziti riomu
okrenuti se derbiju i zgaziti riomu
sad da produžimo agoniju cigana 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Na papiru bolje stojimo. Nadam se da ce Petkovic nastaviti niz protiv ciganije.
vjerujte da u današnji derby ne ulazim sa Bog zna nekim emocijama .. jednostavno, nakon 26.05.'13, derby nikada više neće biti isti, tu sam doživio vrhunac radosti, emocija i svega ostalog što ide uz derby
ni pobjede, ni poraze neću doživljavati kao prije, jednostavno nemam više taj osjećaj .. ipak, uvijek je gotiva sjebat' cigane
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Haha jako zanimljivo. Vidi se da vec svi laziali prave alibi u slucaju poraza. Znaci ne treba se vise derbi igrat jer ste uzeli zadnji u kupu? koja glupost. 
*La Roma non si tifa, si AMA!*
alibi? ne .. pa vaš Balzaretti je rekao da 100 pobjeda u derbyju nije dovoljno da nadoknadi poraz u finalu kupa .. šta dodati na to?! pobjediš najvažniji derby u historiji, kako stvari nakon toga mogu biti iste? možda da ste vi dobili derby, imali bi isto mišljenje kao Laziali
pokušati ću podvući paralelu sada ..
kada teniser osvoji Grand Slam, to je vrhunac, najveći turnir koji može osvojiti .. naša pobjeda u finalu kupa bila je Grand Slam .. svi drugi osvojeni turniri (pobjede u derbyju) imaju manju važnost
dakle, lijepo i bitno je pobjediti u derbyju (osvojiti turnir), ali nakon 26.05.'13 i nečega najvećeg, emocije nikad više neće biti iste .. tako i teniser nema iste emocije kada osvoji neki turnir i Grand Slam
dakle nije alibi za poraz, kako si ti napisao .. ako pobjedimo, proslavit' ću k'o da sam osvojio Indian Wells
kup sam proslavio kao osvajanje Wimbledona, pa ti vidi 
kada teniser osvoji Grand Slam, to je vrhunac, najveći turnir koji može osvojiti .. naša pobjeda u finalu kupa bila je Grand Slam .. svi drugi osvojeni turniri (pobjede u derbyju) imaju manju važnost
dakle, lijepo i bitno je pobjediti u derbyju (osvojiti turnir), ali nakon 26.05.'13 i nečega najvećeg, emocije nikad više neće biti iste .. tako i teniser nema iste emocije kada osvoji neki turnir i Grand Slam
dakle nije alibi za poraz, kako si ti napisao .. ako pobjedimo, proslavit' ću k'o da sam osvojio Indian Wells
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
Evil Genius II
ne znam za ostale ali meni je taj poraz u kupu samo poraz u kupu i nista vise. pobjeda bi naravno bila slavljena kao nikada prije ali samo zato sto bi nam donijela tu 10. titulu i ucinila nas ponosnim vlasnicima srebrne zvjezdice
da su bogdom igraci i (anti)trener andreazzoli razmisljali ovako drugacije bi to bilo jer su podlegli upravo tom nepotrebnom pritisku ali eto . . . nismo svi isti
danas vam zelim lijep provod svima, uredno navijanje i sto hladnije pivo ali i tezak poraz jerbo red je vise da druga strana olimpica osjeti slast pobjede 
vidjeti ćemo, nama fale Radu i Biava koji je sa 36 godina naš najbolji stoper, ipak je to gubitak
riomma igra lijepo ove sezone, za sada
ali ipak ste igrali protiv dva nova prvoligaša, pa ćemo danas vidjeti koliko možete ove sezone .. reče kolega da nas niste pobjedili 2,5 godine .. pa eto, da zaokružimo na 3? 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- L'Avvocato
- Kontakt:
#Lotito "Quello di Coppa Italia è stato un #derby irripetibile, tra cento anni se ne parlerà ancora"
JTS eto i on razmislja kao i ti
JTS eto i on razmislja kao i ti
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
MOLIM VAS dajte kakav dobar link,HVALA 
Deranje deranje deranje deranjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Vozdrica lacijali
Vozdrica lacijali
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
uuu deranjaManuel je napisao/la:Deranje deranje deranje deranjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vozdrica lacijali
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.