Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Ah da, zamrzio si ga radi onog forumaša nekog.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Goalgetter
- Kontakt:
Gori ste vi ako jos i pristanete na njegove izazove i opklade
.

-
- Kontakt:
sve je super al samo nemoj vise taj ljudski izazov spominjat evo i ja se kladim , ako bih osvoji 4 ili vise bodova ti nikad vise neces napisat ljudski izazov ?Denizli je napisao/la:Ja imam 160 poruka.Kako mogu da budem troler?Nemam 18 000 poruka, ili 30 000 poruka
Dao sam ljudski izazov, a sad sto vi vecinom ne znate znacenje RIJECI.I sta ona znaci.To je do vas
Ja troler nisam
Izazov i dalje stoji
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Evo ja se kladim da će mu sutra Monolog napisati nešto u fazonu: Dobio si opkladu, nagrada cijeli život u Banovićima 

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
- Kontakt:
I ja pristajem pod uvjetom da ako BiH osvoji 4 ili više bodova da uzmeš instrukcije iz gramatike i počneš nam pisati čitke i jasne postove. 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ja ovdje nemam nijednog koji smije, nema veze
Nisam troler, niti zelim da trolam, procitao sam vise knjiga, nego vi zajedno Avaza i Oslobodjenja i dao sam izazov administraciji
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=20500" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako mi uzmemo vise od 3 boda u dvomecu Slovacima.Ocekujem da me prvi minut posliije administracija ovog portala BANIRA
Hvala lijepa
Nisam troler, niti zelim da trolam, procitao sam vise knjiga, nego vi zajedno Avaza i Oslobodjenja i dao sam izazov administraciji
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=20500" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako mi uzmemo vise od 3 boda u dvomecu Slovacima.Ocekujem da me prvi minut posliije administracija ovog portala BANIRA
Hvala lijepa
Ja sam zavrsio Osnovnu skolu jos za Jugoslavije.Nije problem toAmar Dzeko je napisao/la:I ja pristajem pod uvjetom da ako BiH osvoji 4 ili više bodova da uzmeš instrukcije iz gramatike i počneš nam pisati čitke i jasne postove.
Kako sam dobio odgovor na pitanja da nijedan ne smije ovdje, kad sam lijepo rekao i opisao vas kvalitet
U Krajini se nikad nije pricalo Uvjet.Toliko o tome ''Zemo''
Ocekujem da me administracija foruma sportssport.ba
Ne zelim nista manje od Bana, ako uzmemo vise od 3 boda u utakmici s Slovacima
- skyisthelimit
Ti si jedna pizda od covjeka. Ponudio sam ti opkladu a ti ili si glup ili se pravis corav. Prije ce biti oboje. Ali prije svega pizda
A sad vozdra ubleho
A sad vozdra ubleho
15.10 - 15.06 ...
-
- Kontakt:
Nego ?Denizli je napisao/la:U Krajini se nikad nije pricalo Uvjet.Amar Dzeko je napisao/la:I ja pristajem pod uvjetom da ako BiH osvoji 4 ili više bodova da uzmeš instrukcije iz gramatike i počneš nam pisati čitke i jasne postove.

Ronaldo - Isco - Bale
Kasno je sad.Kakav je to izazov sto ces pobjeci u misiju rupu nakon sto po ko zna koji put budes osramocen ??? Kakav je to izazov ???
Evo ja prihvatam izazov, ali pod uslovom da ti ne bjezis sa foruma, vec da se svima izvines i kazes kako si u krivu. Ako ti pogodis, ja bjezim sa foruma.
Ja nemam zivaca i vremena da laprdam ovdje i trolam.Imam previse posla, a trolanje oko Susica nije to.
Ocekujem ban od strane administracije ovog foruma.Ako mi uzmemo vise od 3 boda u dvomecu s Slovacima .Nista manje ne zelim.Hocu ban
I nemam zivaca da se igram igrice ovdje na ovom forumu.
Ocekujem da me administracija banira u slucaju da Susic uzme vise od 3 boda u te 2 utakmice
Srdacan pozdrav unaprijed
- skyisthelimit
Kakav jednoumac, blago rečeno.
Oznoji se čovjek čitajući njegove postove.
O administracijo foruma ovog.
Oznoji se čovjek čitajući njegove postove.
O administracijo foruma ovog.

To ti je dokaz intelekta
Sto i nije tesko, da si umjesto u Sarajevu malo vise citao knjige nego kahvenisao, znao bih vise.Ja nemam vremena za ovo.Ovo je forum djecice koja truje, spama i laprda, i cak sta vise.Ja cu se drzati rijeci
Imao si sansu djecacicu, nisi je prihvatio.Izvrces stvari kad ti ne odgovaraju jer time samo pokazujes svoju nemoc
No, to nije nevazno.Ti ces i 20 000 poruka napisati ovdje, jer to je tvoj stil.Volis sport i laprdanje, kud ces vise
Kontaktirajte administraciju portala sportsport.ba
S mojim izazovom.Hvala
Sad djecacicu, ne laprdaj previse
Pizda je Srpska rijec usput
Sto i nije tesko, da si umjesto u Sarajevu malo vise citao knjige nego kahvenisao, znao bih vise.Ja nemam vremena za ovo.Ovo je forum djecice koja truje, spama i laprda, i cak sta vise.Ja cu se drzati rijeci
Imao si sansu djecacicu, nisi je prihvatio.Izvrces stvari kad ti ne odgovaraju jer time samo pokazujes svoju nemoc
No, to nije nevazno.Ti ces i 20 000 poruka napisati ovdje, jer to je tvoj stil.Volis sport i laprdanje, kud ces vise
Kontaktirajte administraciju portala sportsport.ba
S mojim izazovom.Hvala
Sad djecacicu, ne laprdaj previse
Pizda je Srpska rijec usput
Ovaj Penisli fakat nije normalan. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Momak procitao toliko knjiga, a gramatika i interpunkcija mu zakleti neprijatelji 

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Pošalji sliku da te stavim na avatar, od danas si mi idol.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ta kaje @denizlispor ''saldo-mortale''
Haman vazda u minusu.

Haman vazda u minusu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovo k'o dinastija.... 15 stranica od juce, na 4 se kritikuje Dzeko (i to neznajuci razlog sto nije na treningu), a na ostalim koje sam samo preskocio se neke svadje odvijaju.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Ne znam sta je ovo danas, svi popucali na forumu. Penizli, Spiderman i svi njihovi dupli nickovi.harishp je napisao/la:Ta kaje @denizlispor ''saldo-mortale''![]()
Haman vazda u minusu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Neka si im vise rekao , dosta je spamanja po forumuDenizli je napisao/la:Ova dva ne smiju da prihvate
Tu je Henderson i jos jedan sto laprda.Nemoj mi reci da i ova druga dvojica ne smiju da prihvate moj IZAZOV???
Hahaha.Komedija
Zijeeeeeev.Boooooring.Pa ocekivao sam makar malo hrabrosti ovdje, sve laprdaju u sesnaest a nijedan od ove druge dvojice ne smije da prihvati moj izazov
![]()

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: worchester i 18 gostiju.