Sretno Zmajevi.
Srce na teren

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

viditi cemo kada se pojavi online ponudaPapastathopoulos je napisao/la:Ima li u premieru óvo ?fanatic je napisao/la:Na William Hillu kvota 9 da cemo proci u drugi krug. Vjerujem da je tkao i u ostalim stranim, pa eto vrijedi probat' sa 10ak KM
Ovdje ćeš imati linkove sat prije početka:Bayern@heart je napisao/la:ima li danas prenos na http://www.federalna.ba ili ako nebude nek neko stavi link za utakmicu danas u toku dana. Na poslu sam pa neću moći gledati preko TV-a pa da mogu ponekad ući da vidim šta se dešava.
Sretno Zmajevi.
Srce na teren![]()
Mi ako ne mozemo pobijedit Latviju, Crnu Goru i Makedoniju od toga nema nista, jer ne treba niko da racuna pobjede protiv Srbije ili Litvanije pogotov ova druga repka. Jel dovoljno 2 pobjede ili 3 za prolazak dalje ?Bistrik je napisao/la:u slučaju prolaza dalje mogli bi daleko dokurati jer je grupa A sa kojom se križamo slabija. tu su samo francuzi opasni a sa ostalima se može igrati. ali eto polako od utakmice do utakmice prvo Latvija i nadam se pobjedi.
ti nam reci sta mozemo a sta ne mozemo, najbolje je tako, sta mislis da ne pratimo prvenstvo jer si nam ti reko da od nas nema nista?fukara87 je napisao/la:Mi ako ne mozemo pobijedit Latviju, Crnu Goru i Makedoniju od toga nema nista, jer ne treba niko da racuna pobjede protiv Srbije ili Litvanije pogotov ova druga repka. Jel dovoljno 2 pobjede ili 3 za prolazak dalje ?Bistrik je napisao/la:u slučaju prolaza dalje mogli bi daleko dokurati jer je grupa A sa kojom se križamo slabija. tu su samo francuzi opasni a sa ostalima se može igrati. ali eto polako od utakmice do utakmice prvo Latvija i nadam se pobjedi.
Šta se bolan pališ bezveze na moj post ? Ja sam samo rekao realno da ako ne možemo pobijedit ove 3 reprezentacije da od nas nema ništa nit od plasmana u dalji krug. Nema potrebe da se ja stobom raspravljam oko nečeg što ne bi trebalo, ja uopste nisam znalac košarke nit ja to pratim često ali znam neke stvari.LenBias je napisao/la: ti nam reci sta mozemo a sta ne mozemo, najbolje je tako, sta mislis da ne pratimo prvenstvo jer si nam ti reko da od nas nema nista?
onda si obicni padobranac, trebao si tako u startu napisati. "ja sam obicni padobranac ali mi ako bla bla bla ..."fukara87 je napisao/la:Šta se bolan pališ bezveze na moj post ? Ja sam samo rekao realno da ako ne možemo pobijedit ove 3 reprezentacije da od nas nema ništa nit od plasmana u dalji krug. Nema potrebe da se ja stobom raspravljam oko nečeg što ne bi trebalo, ja uopste nisam znalac košarke nit ja to pratim često ali znam neke stvari.LenBias je napisao/la: ti nam reci sta mozemo a sta ne mozemo, najbolje je tako, sta mislis da ne pratimo prvenstvo jer si nam ti reko da od nas nema nista?
Obezbjeđenje dvorane čine uglavnom Bosanci kojih u Jesenicama navodno ima debelo preko 50% tako da će Bosna i Hercegovina ovdje imati domaći teren.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.