Eurobasket Slovenia 2013
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: Eurobasket Slovenia 2013
Onda treba brisati ovu...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
kako ocajna odbrana -_-
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Latvijci su poznati po tom vanjskom sutu. Bilo bi suludo ocekitvati da ce stalno imati ovako visok procentat suta... valjda ce i tome doci kraj...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
mnogo me nervira Kikanović 

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Odbrana katastrofa
U napadu fulili 4-5 zicera

U napadu fulili 4-5 zicera

Ovo koda nije EP ,nego neka prijateljska bez odbrane,bez nekog motivA,nadam se da ce me demantovat....jos tonski zapis kasni

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ton kasni najmanje 5 sekunid.Bruka.Ali sreca ima RTS 2.TM OLOVO je napisao/la:Ovo koda nije EP ,nego neka prijateljska bez odbrane,bez nekog motivA,nadam se da ce me demantovat....jos tonski zapis kasni![]()
![]()
BosnaE
-
- Kontakt:
to I nije lose u mene kasni oko 2 minutanewton_heath_lyr je napisao/la:Ton kasni najmanje 5 sekunid.Bruka.Ali sreca ima RTS 2.TM OLOVO je napisao/la:Ovo koda nije EP ,nego neka prijateljska bez odbrane,bez nekog motivA,nadam se da ce me demantovat....jos tonski zapis kasni![]()
![]()
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
- anonymousHD
- Kontakt:
Preloše, imamo sreće što je ovaj rezultat jer i ovo nismo zaslužili. Odbrane nigde, šut se forsira bez ikakve potrebe... 

Re: EP 2013 slovenija
Prva pa cigani
Ne bi mi bilo nista draze nego kad bi ih pobijedili, ali realno male su nam sanse. Bit ce dosta navijaca tamo, pa Boze daj, cuda su moguca. IDEMOOOO!!

Ne bi mi bilo nista draze nego kad bi ih pobijedili, ali realno male su nam sanse. Bit ce dosta navijaca tamo, pa Boze daj, cuda su moguca. IDEMOOOO!!
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Neka idu u tri lijepe materine.pa moja bi nane jednu tricu pogodila 2345 šuteva za tri poena ,pa jesu kilavi majko moja.Izvinite ali što me znaju košarkaši iznervirati to malo ko zna
Jos cekam jednu uigranu akciju ,ipak su odradili pripreme,valjda cu docekati do kraja utakmice...???aqarius je napisao/la:Neka idu u tri lijepe materine.pa moja bi nane jednu tricu pogodila 2345 šuteva za tri poena ,pa jesu kilavi majko moja.Izvinite ali što me znaju košarkaši iznervirati to malo ko zna
- DonCorleone
- Kontakt:
Imali kakav link da gledam utakmicu?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Frajer nam dao 16 p , a ima 4 licne
pa sto Mirza ne ide na njega 
Pardon sad 20

Pardon sad 20

- zeljeznicar1
- Kontakt:
Teletovic uzasan kako u napadu tako i u odbrani
Lik nam 'ladno uvali 20 poena za poluvrijeme
mi smo smijurija od selekcije.
Odbrane nema, a ni šuta i šta mi ocekujemo dalje kad Latviju ne možemo pobjediti

Odbrane nema, a ni šuta i šta mi ocekujemo dalje kad Latviju ne možemo pobjediti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.