Eurobasket Slovenia 2013
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: Eurobasket Slovenia 2013
užas uobičajno kad je upitanju naša košarkaška reprezentacija
Freimanis razvaljuje... 20 poena. Teletovic katastrofalan, istina dobro cuvan, ali ovo je za vrhunskog igraca smijesno. Losa odb, fol zatvorena trica, ali ovaj lik nas ubi..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mi bez akcije i sve pokusavamo individualno,dok ljudi rade u napadu i prave bezbroj blokova...Atmosfera nasih navijaca isto nula bodova,a toliko su nam mediji pisali o toj nekoj podrsci...Mirza mora biti na niskom postu i igrati sve dok ga ne pocnu udvajati,a u napadu nekako pokusati zaustaviti Tima Duncana!

i mi se bunimo sto teletovic forsira 3cu
pa prije ce on preko ruke s 9 metara pogodit nego ovi ostali bogalji koji su sami na sutu
odbrana uzas , ne koriste rajta kako treba tu nam je sansa njihovi pleyovi su krimanalni u odbrani
pa prije ce on preko ruke s 9 metara pogodit nego ovi ostali bogalji koji su sami na sutu
odbrana uzas , ne koriste rajta kako treba tu nam je sansa njihovi pleyovi su krimanalni u odbrani
- DonCorleone
- Kontakt:
Prije pola godine smo licili na reprezentaciju i to dobru, sta je sada ovo nije mi jasno. Imali ko link ba?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Re: EP 2013 slovenija
BiH gubi uvjerljivo od Latvije. Ne znam ni sta su ocekivali s ovim diletantom na klupi 
Jos uvijek gube. Bas steta. Mirza danas uzasan. Turci takodjer, ne vjerujem da moug okrenut sada Fince. Gruzijci razbijaju Poljake. Lijepo za njih

Jos uvijek gube. Bas steta. Mirza danas uzasan. Turci takodjer, ne vjerujem da moug okrenut sada Fince. Gruzijci razbijaju Poljake. Lijepo za njih

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Samo je sreca sto sa stavio 50 KM na nas, kvota 1,95 a zadugo lakse ne ostadoh bez pedesetke.
BosnaE
-
- Kontakt:
Jesmo li još umorni,ili nismo još u formi?
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
Kaže Avdić "Freimanis protiv nas izgleda kao Barkley ili Malone iz najboljih dana"
eto kakvu odbranu imamo

p'n'r nas unisti, nit ga znamo branit, nit ga znamo izvest u napadu
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- Titova-Juga
- Kontakt:
Sta mai veliki Mirza, mislis li se pojavit na terenu danas. Ni jedne akcije, amaterska odbrana, bolje bi raja s foruma odigrala
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Imamo neke sanse, ali lopta mora ici brze, da bi Mirza ostao na slobodnom sutu. Kikanovic ne izgleda lose u prodorima. Od Wrighta ocekujem neke solo majstorije, inace nam se crno pise..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
KAd ti neko da 30 poena iz jedne te iste akcije onda se zapitas jesu nasi za 45 dana priprema uopste vjezbali odbranu. Igramo katastrofalno, vjecni sam optimista, ali danas gubimo 100 posto utakmicu i to 15-20 razlike. Najlosija smo reprezentacija na Ep kad je reketu u pitanju. Daj Boze da se uozbilje, ali tesko. Teletovic igra ispod svakog nivoa i poceo me nervirati. Uglavnom, ne vidim nacin da odgovorimo LAtviji igrom u reketu sa Kikanovicem i BAvcicem. Stipanovic mnogo fali i na kraju ce se ispostaviti da je njegova povreda bila presudna za prvi mec, nazalost.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Probisvjet
- Kontakt:
Djedovic je tegoba za gledanje. Fuj, nikada i nije bio igrac. Jedini spas je ako Teletovic ako...?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Lose prvo poluvrijeme Freimanis nam prodaje muda za bubrege.. a sada na scenu nastupa Teletovic Mirza i donosi preokret cisto onako da nam zacepi usta 

Mirza, je l' te stid?
Pa šta onda tražimo uopšte na Eurobasketudziza_23 je napisao/la:p'n'r nas unisti, nit ga znamo branit, nit ga znamo izvest u napadu

kad se kod ace igrala obrana???FRANK RIBERY je napisao/la:KAd ti neko da 30 poena iz jedne te iste akcije onda se zapitas jesu nasi za 45 dana priprema uopste vjezbali odbranu. Igramo katastrofalno, vjecni sam optimista, ali danas gubimo 100 posto utakmicu i to 15-20 razlike. Najlosija smo reprezentacija na Ep kad je reketu u pitanju. Daj Boze da se uozbilje, ali tesko. Teletovic igra ispod svakog nivoa i poceo me nervirati. Uglavnom, ne vidim nacin da odgovorimo LAtviji igrom u reketu sa Kikanovicem i BAvcicem. Stipanovic mnogo fali i na kraju ce se ispostaviti da je njegova povreda bila presudna za prvi mec, nazalost.

ko da ste s marsa pali
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ma mi smo sakati protiv ovakvih reprezentacija,tipa latvija,finska itd...
Koje igraju brzu kosarku.sve se zasniva na trazenju suta za 3 ili spustanju na centra,koji pogadja iz floutera.2 **** akcije igraju cijelo poluvrijeme.
Mada su nasi konji pravi,taman stignesi onda 3 napada na kikanovica,nidje veze.akobse nesto drasticno ne promjeni ovo je lagan poraz.
Mi 6 minuta 2 cetvrtine,dali samo 5 slobodnih.
Taman stines I onda to sve prospes forsiranjem na kikanovica.
Znao sam da ce biti najgore s ovakvim reprezentacijama,hem nas ne ide sut.
Akobuspijemo.spustit u 3 cetvrtini na makar 3- 4 razlike ,pred cetvrtu,mozdai mognemo nesto,ovako tesko I sto je najgore,na kraju ce nas I ovaj mec kostat plasmana
Koje igraju brzu kosarku.sve se zasniva na trazenju suta za 3 ili spustanju na centra,koji pogadja iz floutera.2 **** akcije igraju cijelo poluvrijeme.
Mada su nasi konji pravi,taman stignesi onda 3 napada na kikanovica,nidje veze.akobse nesto drasticno ne promjeni ovo je lagan poraz.
Mi 6 minuta 2 cetvrtine,dali samo 5 slobodnih.
Taman stines I onda to sve prospes forsiranjem na kikanovica.
Znao sam da ce biti najgore s ovakvim reprezentacijama,hem nas ne ide sut.
Akobuspijemo.spustit u 3 cetvrtini na makar 3- 4 razlike ,pred cetvrtu,mozdai mognemo nesto,ovako tesko I sto je najgore,na kraju ce nas I ovaj mec kostat plasmana
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
I jos jedna lijepa stvar je ta da komentator i sukomentator na RTRS zdusno navijaju za BiH.
BosnaE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.