EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Ako Mirzu krene imamo sanse u suprotnom nam se lose pise, nije mi jasno sto Sinanovica ne ubaci da pokusa zatvoriti reket
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
-
- Kontakt:
Ma mala milijarda gresaka u grafici cuj laminat postaviliTheChief je napisao/la:Šta ovo piše na boxscore-u da Freimanis ima 5 lični, a igra ?

Pametan si ti decko, onda casti posle..LenBias je napisao/la:pa eto cekao sam tebe da mi kazes to, sada odoFudo je napisao/la:Ïdi odna digni pare, sta cekasLenBias je napisao/la:dobicemo ih 10000% jer ne moze gore nego sto je bilo drugo poluvrijeme, ne brinite
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Unisti nas Freimanis -_-
Manchester United FC <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
- skyisthelimit
Alucard je napisao/la:Ubi nas košarkaška velesila Latvija!!!Teletović baš ko Tele, izgubljen. EP u Sloveniji a naših navijača na prste nabrojati! Ubili nas Latvijci i igrom i navijanjem i brojem navijača! K´o da prvenstvo nije u jednoj zemlji bivše nam države nego kao da se igra u Maleziji pa nema naših navijača!
+1
Nek je na sramotu nasim navijacima koji tamo zive. A ovi portali jos gori od njih, najavljuje neku atmosferu a bolja se napravi na SP u pikadu

15.10 - 15.06 ...
ma ne brinite ulaze sad s tribine markovic ovcina i hukic, preokret dobijamo 15 razlike
Ne znas ni koliko utakmica igramo al znas da pljujes..eto ti znas da smo mi najslabiji na turniru.robben je napisao/la:kakav kec poklon na latviju nevjerovatno koliko nas dizu pa mi smo ubjedljivo najlosija ekipa na turniru i krecemo se kao babe ovo je nas plafon nemozemo dalje od ovoga laganih sest poraza i to je to bez ikakve muke za protivnike
20minuta igre i odma smo svi spremni da zamijenimo Acu na klupi.
Nista jos nije gotovo moze se ovo okrenut
SLOBODA NAVIJAČIMA
- TMmanija2012
- Kontakt:
Lose poluvreme..u napadu nemamo rijesenje ,a odbrana uzas prave visak u svakom napadu..treba se nadati da i nas krene u drugom poluvremenu,jer -10 nije neka ogromna razlika u kosarci..Hajmo Bosno!
zvao je nihada, saberi se, ljut je bio na sebe i pokazivo rukom na protivnicke ekipe koji je nekoliko trenutaka prije napravio faul koji nije bio sviran kada je uzeo loptu ispod kosaPapastathopoulos je napisao/la:Jestel primijetili kad je selektor na time-outu zovnuo mirzu, a ovaj broji dlake na mudima ? A prije toga, kad ga je aco izveo iz igre, ljutito je sjeo i olajao nesto...nista necu konstatovati, ispast ce da pljujem..
I opet slika kasni..sto se ne rodih u tajikistanu, a ne u ovoj usranoj zemlji, **** ti sve
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa kolika je Slovenija, mogli su iz svih djelova doci pjesce u Jesenice na utakmicu, a njih samo 200 

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 04 sep 2013, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Mozemo ovo okrenuti samo da Latvija odigra drugo poluvreme kao mi prvo a to je naucna fantastika 

ovdje je sve jasno, fali nam Teletovicevih 30 poena po utakmici, prvo poluvrijeme 15 i drugo 15, ako on nepruzi partiju mi nemamo sta traziti, jednostavno nemamo kvalitet tima nego individualnu snagu, njegovu
-
- Kontakt:
Freimans ima 5 licnih gresaka ? Koji qrac 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
10 je razlike, nije 50kinder_jaje je napisao/la:Mozemo ovo okrenuti samo da Latvija odigra drugo poluvreme kao mi prvo a to je naucna fantastika
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Daj neseri molim te pa radni je dan, sta ti mislis da ce slovenac te pustiti da ides gledati utakmicu samo naivan je mogao ocekivati da ce biti puna dvorana nasih navijacaskyisthelimit je napisao/la:Alucard je napisao/la:Ubi nas košarkaška velesila Latvija!!!Teletović baš ko Tele, izgubljen. EP u Sloveniji a naših navijača na prste nabrojati! Ubili nas Latvijci i igrom i navijanjem i brojem navijača! K´o da prvenstvo nije u jednoj zemlji bivše nam države nego kao da se igra u Maleziji pa nema naših navijača!
+1
Nek je na sramotu nasim navijacima koji tamo zive. A ovi portali jos gori od njih, najavljuje neku atmosferu a bolja se napravi na SP u pikadu
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Oni 10 asistencija, mi 2 za citavo poluvrijeme. MIslim da je sve time receno. Nema kod nas timske igre i ova prednost je sasvim logicna. Ne vidim sta bi nas moglo izvuci osim da Latvijce stignu licne i stane sut. Tesko da cemo svojom zaslugom dobiti, prije da ce oni us.rati motku...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ma u BiH kosarka uopste nije popularna,ja mislim da 90% bosanaca ne zna na kojem principu funkcionise nasa liga i ko se takmici u istoj.
1946
-
- Kontakt:
I sta da je 5 ako nastavimo ovakoLenBias je napisao/la:10 je razlike, nije 50kinder_jaje je napisao/la:Mozemo ovo okrenuti samo da Latvija odigra drugo poluvreme kao mi prvo a to je naucna fantastika

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Momciluko, prvo je mirzu zovnuo, ovaj ga nije ni pogledao..tek poslije je nesto nihadu rekao "nihade tebi govorim"LenBias je napisao/la:zvao je nihada, saberi se, ljut je bio na sebe i pokazivo rukom na protivnicke ekipe koji je nekoliko trenutaka prije napravio faul koji nije bio sviran kada je uzeo loptu ispod kosaPapastathopoulos je napisao/la:Jestel primijetili kad je selektor na time-outu zovnuo mirzu, a ovaj broji dlake na mudima ? A prije toga, kad ga je aco izveo iz igre, ljutito je sjeo i olajao nesto...nista necu konstatovati, ispast ce da pljujem..
I opet slika kasni..sto se ne rodih u tajikistanu, a ne u ovoj usranoj zemlji, **** ti sve
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma kakva nam je sizofrenicna repka, ovo moze zavrsit i +15 za nas. Isto tako moze zavrsit i +35 za njih. Apsolutno sve je moguce.
A dok Mirza igra ovako preko qurca, mogu se samo blazem blowoutu nadat. Evo zabio nesto napokon.
A dok Mirza igra ovako preko qurca, mogu se samo blazem blowoutu nadat. Evo zabio nesto napokon.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.