Eurobasket Slovenia 2013
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Eurobasket Slovenia 2013
gotovo je ovo...
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nemamo mi odbrane nikako katastrofa uzas
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
bench points Latvia 48 bosna 2
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Daleko smo mi od ozbiljne reprezentacije.To je najkraci komentar.Nema ovdje dovoljno kvalitete,sa 3.5 igraca se ne pobjedjuje na EP.
18 - 4 u asistencijama za Latviju
najbolje pokazuje ko je bolja ekipa i ko igra timsku košarku

- Bayern@heart
- Kontakt:
šanse za drugi drugi sad su nikakve teško do pobjeda sa srbima,makedoncima,crnogorcima i litvancima.Zaista sam se nadao boljem danas

kakv ba tim , lik prodje ostavi masicu ili gordicu koji su sami i ti hadalji pogoditi nemg iz 5 pokusaja pa ni dobaciti do kosa, zar vrijedi opet pokusavatitrxel je napisao/la:Samo solo akcije... Nema sekund neceg sto bi licilo na tim..
Da se bezveze ne lažemo i zamajavmo, ne može se reprezentacija praviti od 3 igrača.
Mrs picke jedne.ko picke igrate,napraviste nba igrace od latvijaca,suyra cete uzet srbe ili crnu goru,I onda ce nam falit ova pobjeda.
Jesmo prokleti,**** majku sta ljudi pogadjaju.ko nas **** kad smo prokleti
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
daj brate uozbilji sebarbarez je napisao/la:Mrs picke jedne.ko picke igrate,napraviste nba igrace od latvijaca,suyra cete uzet srbe ili crnu goru,I onda ce nam falit ova pobjeda.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Druze nema razloga da psujes.Trude se,igraju,ali nemamo kvalitet.Ljudi su kompletniji kao ekipa i tu je kraj price.barbarez je napisao/la:Mrs picke jedne.ko picke igrate,napraviste nba igrace od latvijaca,suyra cete uzet srbe ili crnu goru,I onda ce nam falit ova pobjeda.
High speed, one-two-tri...Torres_9 je napisao/la:kakv ba tim , lik prodje ostavi masicu ili gordicu koji su sami i ti hadalji pogoditi nemg iz 5 pokusaja pa ni dobaciti do kosa, zar vrijedi opet pokusavatitrxel je napisao/la:Samo solo akcije... Nema sekund neceg sto bi licilo na tim..

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
-
- Kontakt:
nema nas ni u jednom sportu sve je to zalosno
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

koji ocaj nemogu da vjerujem pa zar je moguce da toliko ljudi soliraju da se ne bih dalje sramotili odmah stvari pokupiti i kuci latvija ce sve i jednu tekmu izgubiti do kraja zapamitite
joj hamo vidi mu glave
de ba ko je kvalitetniji nemojte bit smiješni. Naši igraju preko qurca i kraj priče. Dovoljno je vidjet koliko se akcija ugiranih odigralo i et.
Vođa zna.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
nek se napuse svi
fuj 

ovaj đedović je ku.rac od ovce
@nedim
nisu stigli uigrat i naučit akcije, petrović otkazao treninge
@nedim
nisu stigli uigrat i naučit akcije, petrović otkazao treninge
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 04 sep 2013, 16:08, ukupno mijenjano 2 puta.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
ovaj djedovic ima takav stil kad suta isto ja kad sam bio u osnovnoj pa nisam mogao sa trice da dobacim fino, nego ono "iz gaca"
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Kevin je napisao/la:ovaj đedović je ku.rac od ovce

pa teletović je drugi najefikasniji jel tako? kad gledas statistiku, a kad si gledao utakmicu odigrao za kur.ac realno (kao i ostali)111 je napisao/la:Kevin je napisao/la:ovaj đedović je ku.rac od ovce![]()
a frajer naš najefikasniji igrac tekme sa 19 poena....šta su ona ostali ako je on ki.ta od muflona
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.