Eurobasket Slovenia 2013
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Eurobasket Slovenia 2013
miza nije ja mislim dao nijedan poen u zadnjoj cetvrtini
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
Samo nemojte govoriti trude se ..ovo nije ni trud,ni zalaganje ovo je bezvezno trčanje u vjetar kao prvačići na satu tjelesnog samo nek se leta,trči,hoda,skače ,e što su nas osramotili odavno niko nije,samo ime kada kažeš LETONIJA..djeluje tako egzotično...MRŠ p a k šu i jedni...
- DonCorleone
- Kontakt:
Nekako smo poene pravili samo iz slobodnog bacanja, trice je nesto probao Masic i izfulao se poprilicno, dok su ovi bacali iz svih mogucih pozicija i sve pogadali plus imaju daleko bolje uigran tim i akcije.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Teletovic od septembra ponovo u slobodi ebo ga Amerika Corak
Nismo iz igre napravili dvije dobre akcije.
Crni iz kontre i Djedovic na ulaz , nakupilo se slobodnih i eto.
Crni iz kontre i Djedovic na ulaz , nakupilo se slobodnih i eto.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ali nije fer sad samo po Đedoviću pljunuti, kad je citava ekipa odigrala za qracKevin je napisao/la:pa teletović je drugi najefikasniji jel tako? kad gledas statistiku, a kad si gledao utakmicu odigrao za kur.ac realno (kao i ostali)111 je napisao/la:Kevin je napisao/la:ovaj đedović je ku.rac od ovce![]()
a frajer naš najefikasniji igrac tekme sa 19 poena....šta su ona ostali ako je on ki.ta od muflona

koliko je pobjeda potrebno da bi se proslo u drugi krug?
Nihad najbolji igrac danas, ne znam zasto pljuvacina po njemu.
19 poena (bolji procenat od Mirze) , 5 skokova, 6 ukradenih, trudio se najvise.
Zeko 2 asistencije i to je najbolji pokazatelj danasnje utakmice.

19 poena (bolji procenat od Mirze) , 5 skokova, 6 ukradenih, trudio se najvise.
Zeko 2 asistencije i to je najbolji pokazatelj danasnje utakmice.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ovaj tim je limitiran i kad odbijes jedno Stipanovica, onda nema sta traziti na Ep-u. Previse smo ocekivali od ekipe koja realno je najslabija u ovoj grupi.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
ovo sve protjerati iz reprezentacije sve fola igracine vise lice na picke nego na igrace
VOLIMO ČELIK OČI NAM SE CAKLE
-
- Kontakt:
Ako je Đedović odigrao bolje od Kikanovića,onda ne znam.
Slobodna bacanja čim se razlika smanjiva,i manje je vremena Đedović sve slabije ih šuta.
Imao je ulaze,nekoliko kontri i to je to.
Kako će to izgledati protiv Srbije,ja mislim bolje je da Đedović neigra.Jer raspon ruku koji posjeduje Bogdanović je dovoljan da ga na svakom ulazu sastavi sa zemljom.
Teletović odigrao dobro 3/4.Opet previše šuteva uzimao i normalno nakupio dosta poena.
Greška je što nema Filipa Adamovića.Ne znam šta će Pašalić na klupi kad nema doprinosa.
Ali eto zna Aco Petrović,ja se iskreno nadam da ćemo proći grupu.Možemo dobiti Crnu Goru i Makedoniju i možda eventualno da iznenadimo Litvaniju ili Srbiju koja je desetkovana.
Slobodna bacanja čim se razlika smanjiva,i manje je vremena Đedović sve slabije ih šuta.
Imao je ulaze,nekoliko kontri i to je to.
Kako će to izgledati protiv Srbije,ja mislim bolje je da Đedović neigra.Jer raspon ruku koji posjeduje Bogdanović je dovoljan da ga na svakom ulazu sastavi sa zemljom.
Teletović odigrao dobro 3/4.Opet previše šuteva uzimao i normalno nakupio dosta poena.
Greška je što nema Filipa Adamovića.Ne znam šta će Pašalić na klupi kad nema doprinosa.
Ali eto zna Aco Petrović,ja se iskreno nadam da ćemo proći grupu.Možemo dobiti Crnu Goru i Makedoniju i možda eventualno da iznenadimo Litvaniju ili Srbiju koja je desetkovana.
smiješno ti je ono u gaćama..111 je napisao/la: Ali nije fer sad samo po Đedoviću pljunuti, kad je citava ekipa odigrala za qracodbrane i nemamo....nemoj njega samo izdvajati kao lošinu, pored ostalih kloceva koji su gori za klasu....ako ništa, bar je zabio 19 poena i danas bio najefikasniji + plus što je bio najbolji i u odbrani sa 5 ukradenih lopti....smiješan si
napisao sam da je **** od ovca za neke poteze koje je pravio, a isto tako sam napisao da je odigrao za **** kao i svi ostali..sto i jest..i jest problem imat 19 poena, tresi sa svih strana, nabij 20 koševa, a što ti je ekipa poražena i što je izgledala kao amaterska neka **** to...
bolje bi bilo da su svi po 10tak dali a da se igralo timski i da su pobjedili..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Sut za 3:
2/15, 13,3%
Mozda i ovdje lezi jedan od razloga zasto smo izgubili....
2/15, 13,3%
Mozda i ovdje lezi jedan od razloga zasto smo izgubili....
Zadnja izmjena: mrjasmin, dana/u 04 sep 2013, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
ova je bilo skoro negledivo
mi smo 'nako, ali ni drugi nisu bolji ... ovo će stvarno biti mukotrpno prvenstvo
mi smo 'nako, ali ni drugi nisu bolji ... ovo će stvarno biti mukotrpno prvenstvo
- ronweasley
- Kontakt:
Pa Đedović je jedini nešto igrao danas.
Presjekao čovjek par napada, ubacio tih 19 poena. Bio je loš, ali u moru smiješnih košarkaša kako su naši danas izgledali, bio je najbolji. Ende.
Koje nam sad čudo treba pa da prođemo? Ali da nije do kraja čudo. Neka bude bar malo realno, da imam osnova za nadanje.

Koje nam sad čudo treba pa da prođemo? Ali da nije do kraja čudo. Neka bude bar malo realno, da imam osnova za nadanje.

Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
Vidi se veze nemaš sa košarkomKevin je napisao/la:smiješno ti je ono u gaćama..111 je napisao/la: Ali nije fer sad samo po Đedoviću pljunuti, kad je citava ekipa odigrala za qracodbrane i nemamo....nemoj njega samo izdvajati kao lošinu, pored ostalih kloceva koji su gori za klasu....ako ništa, bar je zabio 19 poena i danas bio najefikasniji + plus što je bio najbolji i u odbrani sa 5 ukradenih lopti....smiješan si
napisao sam da je **** od ovca za neke poteze koje je pravio, a isto tako sam napisao da je odigrao za **** kao i svi ostali..sto i jest..i jest problem imat 19 poena, tresi sa svih strana, nabij 20 koševa, a što ti je ekipa poražena i što je izgledala kao amaterska neka **** to...
bolje bi bilo da su svi po 10tak dali a da se igralo timski i da su pobjedili..

Frajer je danas bio naš najbolji igrac i ti njega našao prozivati i pljuvati pored ostalih 10 koji su bili gori

19 - 4 u asistencijama za Latviju....sve je receno tim ko igra timsku košarku....ali jok yebo to, hajmo Đedovića okriviti
Zadnja izmjena: 111, dana/u 04 sep 2013, 16:22, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
bas jad i to zesci,ipovrh svega zalosno je da u dvorani ima vise navijaca latvije ,tj bili su glasniji,pa jbt bolju podrsku smo imali u litvaniji.I na kraju iako je jasno da imamo mizeran igracki kadar al Aco je definitivno pkazao da je prosjecan trener,nista kvalitetniji od sabeta ,mozda lik ima veci fond rjeciji i to je jedina razlika.Sveti je napisao/la:joj jada majko moja
Ne znam sad zasto izdvajate igrace, ko je to dobro odigrao od nasih. Tim limitiran, to smo znali, protivnik raspucan i nema tu puno pametovanja.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Trebamo sutra pobjediti Srbiju. I onda je potrebno da jos neko od "favorita" kiksa protiv latvije s tim da mi pobjedimo makedoniju i crnu goru, litvaniju vjerovatno nemozemo.ronweasley je napisao/la:Pa Đedović je jedini nešto igrao danas.Presjekao čovjek par napada, ubacio tih 19 poena. Bio je loš, ali u moru smiješnih košarkaša kako su naši danas izgledali, bio je najbolji. Ende.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.