FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja bih ga prvo na probu. Da ne bude ko sa vecinom sto su dolazili iz srbijanskih liga. Bezveze gomilamo igracki kadar i bacamo pare na njega. Ako zadovolji na probi onda nek' potpise, ako ne karta za Cacak.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
I to o njegovom trošku,pa bolje da se pokažeEvolution87 je napisao/la:Ja bih ga prvo na probu. Da ne bude ko sa vecinom sto su dolazili iz srbijanskih liga. Bezveze gomilamo igracki kadar i bacamo pare na njega. Ako zadovolji na probi onda nek' potpise, ako ne karta za Cacak.
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
i to je posteno. To stoji. Previse smo uvozili tih polovnjaca iz Srbije i CG, mada je ponekad bio i po neki pogodak 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Gdje ti je ovo naprednija verzija Suljica1L8F9C2 je napisao/la:Ovo je neka naprednije verzija Suljica kako vidim. Ima jako dobar dribling a zavrsnica mu je odlicna. Treba ovog dovesti mislim da sa njim ne mozemo izgubiti.
Realno postotak takvih je jedno 5 od 35,dali treba opet da dovedemo tih 35 da bi uboli sa ovih 5,po meni svakako netrebaBosniacum Lilium je napisao/la:i to je posteno. To stoji. Previse smo uvozili tih polovnjaca iz Srbije i CG, mada je ponekad bio i po neki pogodak
Svakako za ovakve igrace se mora raditi proba bez daljnjeg mislim da je to lakse nego da moramo gledati kako cemo nakon par kola traziti nacine kako cemo mu se zahvaliti,probom nista ne gubimo,sa ugovorom na nevidjeno svakako mozemo dosta vise izgubiti,opekli smo se i previse puta na to
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ocigledno je da ti imas problem sa ovim, tako da ne vidis nista drugo.HZ_ilidzaa je napisao/la:Gdje ti je ovo naprednija verzija Suljica1L8F9C2 je napisao/la:Ovo je neka naprednije verzija Suljica kako vidim. Ima jako dobar dribling a zavrsnica mu je odlicna. Treba ovog dovesti mislim da sa njim ne mozemo izgubiti.Lik taraba teska ... Suljic je Di Maria za ovog sandzu.
U-17 NK Čelik 1:5 FK Sarajevo
Strijelci: Čavčić, Salihagić (2), Vazda (2)
Hocel mali ko babo biti
Hocel mali ko babo biti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
dimitrijevic
- Kontakt:
Ne vjerujem.Gledao sam ga par puta i nije nesto odskakao cak ima i boljih igraca u godistu.miky_hz je napisao/la:U-17 NK Čelik 1:5 FK Sarajevo
Hocel mali ko babo biti
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Hoće biti šta dobro na Koševu sada?
Istina za Vedrana 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Vedran Puljic !!!
04.10.2009-04.09.2013 ISTINA ZA VEDRANA !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
AdiRajvosa je napisao/la:Vedran Puljic !!!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- Hordas Doboj
- Kontakt:
a. strateški okvir kluba (misija, vizija, ciljevi kluba)
b. sportski dio
c. infrastrukturni dio
d. pravno - administrativni dio
e. finansijski dio
f. marketinški i dio odnosi sa javnošću (PR)
Citam ovaj projekat 2010-2014 i gledajuci trenutno stanje kluba, po meni je ova uprava dosta unaprijedila sve osim sportskog dijela. Ako se po jutru dan poznaje ova sezona bi mogla da promjeni i to
b. sportski dio
c. infrastrukturni dio
e. finansijski dio
Citam ovaj projekat 2010-2014 i gledajuci trenutno stanje kluba, po meni je ova uprava dosta unaprijedila sve osim sportskog dijela. Ako se po jutru dan poznaje ova sezona bi mogla da promjeni i to
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Kako ste rijesili ovaj pod c. ako nemate svoj stadion ?Hordas Doboj je napisao/la:a. strateški okvir kluba (misija, vizija, ciljevi kluba)
b. sportski dio
c. infrastrukturni dio
e. finansijski dio
aa pa zar ne znas poklonio nam grad stadion ahahhaahahah 
- Evolution87
- Kontakt:
AdiRajvosa je napisao/la:Vedran Puljic !!!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
V kolo
Sarajevo-Čelik
FK „Sarajevo“ - novčana kazna u iznosu od 3.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača)
Olimpic-Sarajevo
FK „Sarajevo“ - novčana kazna u iznosu od 2.000,00 KM (upotreba pirotehničkih sredstava, ubacivanje predmeta u teren od strane vlastitih navijača);
5 milja manje,**** ga baklja i sve ga ****.
Sarajevo-Čelik
FK „Sarajevo“ - novčana kazna u iznosu od 3.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača)
Olimpic-Sarajevo
FK „Sarajevo“ - novčana kazna u iznosu od 2.000,00 KM (upotreba pirotehničkih sredstava, ubacivanje predmeta u teren od strane vlastitih navijača);
1946
Cemu kukanje? Sta je za vas 5.000KM, nije 50.000KM, ako ste dobili milion od gospodina Tana ?Head je napisao/la:V kolo
Sarajevo-Čelik
Olimpic-Sarajevo
Upravi kluba je to nista kad imaju placati nehljebe pored kojih tenk mozes uvuci na tribinu. Prije svake utakmice se uplate dobre pare za osiguranje i sve ostalo, a isti ne rade svoj posao ... klub bi trebao njima odbijati od ovih kazni jer ne rade posao za koji klub debelo placa. Ono na Otoci nije zbog baklji vise je zbog predmeta i gadjanja sudije na poluvremenu.Head je napisao/la:V kolo
Sarajevo-Čelik
Olimpic-Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, fks74 i 13 gostiju.