FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://sportsport.ba/ino_fudbal/free-ag ... lub/112968" onclick="window.open(this.href);return false; od komsije inf. moguca pojacanja a nesto kontam Gallas bi nam legao ko budali samar ko zna ccc ... ovdje kod nas raja previse drami opustite se ljudi bit ce ovo duga sezona a svi znamo ishod tj. dupla 

Nismo dobili veliku kaznu ovaj put 2.000KM.
Ma to je vec kompenzirano tako sto je repka koristila Grbavicu za treniranje.
Evo stopera smo izgleda rijesili, prema videu ovaj slovenac odličan..., sad čekamo napadača i lagano po novu titulu...
Evo stopera smo izgleda rijesili, prema videu ovaj slovenac odličan..., sad čekamo napadača i lagano po novu titulu...
Zna li se ko je napadac ? Jel bio na treningu ?nime_tm87 je napisao/la:Ma to je vec kompenzirano tako sto je repka koristila Grbavicu za treniranje.
Klub kažnjen sa 2.000 KM
http://fkzeljeznicar.ba/klub-kaznjen-sa-2-000-km/6452/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/klub-kaznjen-sa-2-000-km/6452/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Zašto Lončarić nije na golu? Sigurno je bolji od Hadžića. Je li radi ponašanje ili?
Za sve ti hvala Amare!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Treba cestitati vjernim navijacima!Ipak je to njihova zasluga! CESTITKE OD SRCA!ipetm je napisao/la:Klub kažnjen sa 2.000 KM

Kako ti znas da je on bolji od Hadzije, a na golu frajer bio 15ak minuta i nije vala nesto pokazao, cak sta vise je kiksao pa nam je radnik zabio za 2:2... neka Hadzija je odličan, a svi oni kiksevi Hadzica su kerlina krivicaBosniaHerzegovina je napisao/la:Zašto Lončarić nije na golu? Sigurno je bolji od Hadžića. Je li radi ponašanje ili?
Jest racku moj bolji od Hadzica..Frajer godinu dana nije branio nigdje..BosniaHerzegovina je napisao/la:Zašto Lončarić nije na golu? Sigurno je bolji od Hadžića. Je li radi ponašanje ili?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
A kako ti znas ko je bolji iz Danske ?BosniaHerzegovina je napisao/la:Pa ako je vama Hadžić kvalitetan golman...
Trenutno boljeg nemamo..Da su tu Guso ili Antolovic pa i da pricamo,ali ovako on nema trenutno konkurenciju..BosniaHerzegovina je napisao/la:Pa ako je vama Hadžić kvalitetan golman...
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
BosniaHerzegovina je napisao/la:Zašto Lončarić nije na golu? Sigurno je bolji od Hadžića. Je li radi ponašanje ili?

Onaj čupo ne bi izborio mjesto ni u Kozari
Ja te volim, volim Željo..
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Znam, jer pratim svaku Željinu utakmicu na stream ili TV, nisam u mogučnosti drugačije, samo kad ima europske utakmice, na primjer Plzen, tad idem gledati uživo.SKprime je napisao/la:A kako ti znas ko je bolji iz Danske ?BosniaHerzegovina je napisao/la:Pa ako je vama Hadžić kvalitetan golman...
Za sve ti hvala Amare!
Ma Hadžić strašno mene podsjeća na Hasagića. Isti trener ih kao omladince učio. Sve u svemu, jako dobar golman.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Kerla je odličan igrač za PL.nime_tm87 je napisao/la:Kako ti znas da je on bolji od Hadzije, a na golu frajer bio 15ak minuta i nije vala nesto pokazao, cak sta vise je kiksao pa nam je radnik zabio za 2:2... neka Hadzija je odličan, a svi oni kiksevi Hadzica su kerlina krivicaBosniaHerzegovina je napisao/la:Zašto Lončarić nije na golu? Sigurno je bolji od Hadžića. Je li radi ponašanje ili?
Za sve ti hvala Amare!
U losoj je formi druze poprilicno..Umjesto da iz sezone u sezonu biljezi napredak kod njega je obrnuto..Nekad je mozda bio i potencijalni kandidat za repku,sad mu se ozbiljno klima mjesto u prvih 11..BosniaHerzegovina je napisao/la:Kerla je odličan igrač za PL.nime_tm87 je napisao/la:Kako ti znas da je on bolji od Hadzije, a na golu frajer bio 15ak minuta i nije vala nesto pokazao, cak sta vise je kiksao pa nam je radnik zabio za 2:2... neka Hadzija je odličan, a svi oni kiksevi Hadzica su kerlina krivicaBosniaHerzegovina je napisao/la:Zašto Lončarić nije na golu? Sigurno je bolji od Hadžića. Je li radi ponašanje ili?
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Evo statistiske: Igrao je 60 utakmica i primio 79 golova ukupno u karijeri. Dok je igrao kod nas, 6 utakmica i primio 8 golova.ipetm je napisao/la:Ma Hadžić strašno mene podsjeća na Hasagića. Isti trener ih kao omladince učio. Sve u svemu, jako dobar golman.
Po meni katastrofalna statistika.
Za sve ti hvala Amare!
Kako se.reš to nije humano.
Pa ne može čovjek sve braniti, vidio bih tebe da ispred sebe imaš mentola Kerlu koji hladi jaja i čeka da protivnički napadač opuca prema golu
Čupo uđe i prođe mu lopta kroz uši
Pa ne može čovjek sve braniti, vidio bih tebe da ispred sebe imaš mentola Kerlu koji hladi jaja i čeka da protivnički napadač opuca prema golu
Čupo uđe i prođe mu lopta kroz uši
Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.