Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - opcenito
A Zrinjski si slucajno zaboravio 
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Pa ti su u pet deka,fino ti je covjek napisao.Damian je napisao/la:A Zrinjski si slucajno zaboravio
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Pa vidim koliko je onda objektivan kad je taj Zrinjski ispred njegovog Zelje kojeg je razbio u zadnjem kolusamo_lijevo je napisao/la:Pa ti su u pet deka,fino ti je covjek napisao.Damian je napisao/la:A Zrinjski si slucajno zaboravio
RIP CITY!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Pa dobro mozda se odnosilo na proslu sezonu pa je Zrinjski stavio u tu grupu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
-
lucif3R666
- Kontakt:
borac - travnik prosla sezona nije smijesna ??Armageddon2012 je napisao/la:pa naravno,utakmice radnik-željezničar,rudar-željezničar,leotar-željezničar,velež-željezničar,olimpic-željezničar i široki-željezničar (kup) su svakome iole normalnom smiješne.
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Armageddon2012
- Kontakt:
naravno da nije,jer da malo pazljivije pratis ligu znao bi da taj rezultat u tom momentu nije odgovarao ni jednima ni drugima....gosk je u istom terminu gostovao u prijedoru i u sudijskoj nadoknadi pogodio precku,a da je uslo to za 1-2,travnik bi se mogao yebati sa tim bodom....a koliko je borcu "odgovarao"taj bod,ne trebam ni komentarisati.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
borac je najposteniji klub, pravda za borac, zelji oduzeti titule i dodijeliti ih velikanu iz platonove !
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Sarajevo je šampion !fedeltafrotta je napisao/la:borac je najposteniji klub, pravda za borac, zelji oduzeti titule i dodijeliti ih velikanu iz platonove !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
vivaILchelik
- Kontakt:

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Pregled 5 kola
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
bhfanatic14
- Kontakt:
odkad mediasystem izvjestaje i premijer ligu ??? zar nije samo prva liga fbih ?
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Prava stvar i velika hrabrost ovog novinara iz Travnika.E kada bi slijedili ovaj primjer novinari iz glavnog grada i počeli pisati o sumnjivim i smješnim utakmicama Želje i Leotara u dva navrata i o dobijanju licence Sarajeva prošle godine kao i o nekim drugim u najmanju ruku sumnjivim utakmicama to bi bila prava stvar.Ali naravno od toga nema ništa,nisu vjerovatno toliko hrabri ljudi.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 06 sep 2013, 03:09, ukupno mijenjano 2 puta.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
O utakmici zadnjeg kola kad je Gracic prod'o utakmicu Celiku jer je znao da nece dobiti licencu.Mancini je napisao/la:Prava stvar i velika hrabrost ovog novinara iz Travnika.E kada slijedili ovaj primjer novinari iz glavnog grada i počeli pisati o sumjivim i smješnim utakmicama Želje i Leotara u dva navrata i o dobijanju licence Sarajeva prošle godine kao i o nekim drugim u najmanju ruku sumnjivim utakmicama to bi bila prava stvar.Ali naravno od toga nema ništa,nisu vjerovatno toliko hrabri ljudi.
1946
Pošto vidim da logično zaključuješ da te pitam.Zašto će Čelik kupiti utakmicu od Olimpica kada su znali da ni oni neće dobiti licencu kao i Olimpic?Odgovori genije.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Da se Jagodic predstavi kao nesto nadrealno,kao sveta krava.Mancini je napisao/la:Pošto vidim da logično zaključuješ da te pitam.Zašto će Čelik kupiti utakmicu od Olimpica kada su znali da ni oni neće dobiti licencu kao i Olimpic?Odgovori genije.
1946
Za Jagodića imam slično mišljenje.A mislim da je na ovoj temi jedan forumaš pod nickom svejedno napisao nekoliko dana ranije da neće dobiti licencu ni Olimpic ni Borac a niti Čelik nego Zrinjski i čovjek je imao pravu informaciju.A jesu li tebi sumnjive one dvije tekme Leotara i Želje?
Ma nema sta biti sumnjivo.To je stvar koju svi znaju.Mancini je napisao/la:Za Jagodića imam slično mišljenje.A mislim da je na ovoj temi jedan forumaš pod nickom svejedno napisao nekoliko dana ranije da neće dobiti licencu ni Olimpic ni Borac a niti Čelik nego Zrinjski i čovjek je imao pravu informaciju.A jesu li tebi sumnjive one dvije tekme Leotara i Želje?
Ta 2 kluba su tad imali odlicne odnose,ovima trebala 3 boda za opstanak i ovi im pustili a pritom se i rijesili Slobode koju nisu nesto pretjerano postovali.Mislim,za mene je to bio logican slijed dogadjaja samo nacin na koji je utakmica pustena pomalo smijesan.Reakcije golmana,samih igraca su odlican video materijal za seminara u kojima se pokazuje kako se igraci ponasaju kad moraju da izgube utakmicu.
1946
- Armageddon2012
- Kontakt:
nas trener dragan jovic danas izjavio da ce novi sampion biti zrinjski,a da ce drugo mjesto zauzeti sarajevo.
covjek zna fudbal,i ostaje mi samo da mu vjerujem.
nama predvidja plasman 5-8 mjesta i mislim da je to realno.
Armageddon2012 je napisao/la:nas trener dragan jovic danas izjavio da ce novi sampion biti zrinjski,a da ce drugo mjesto zauzeti sarajevo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Armageddon2012
- Kontakt:
pa nemos ni ti stalno biti prvak,bio si triput u zadnje 4 godine (i mi jednom)...nek uzimaju malo i ove zrinje i sarajevo,kad vec ljudi ulazu za razliku od vas i od nas koji bismo se yebali al da nam ne udje

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.