FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

corleone87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la corleone87 » 04 sep 2013, 17:34

Hadzic je ekstra golman ali nemoze Hadzic spasiti koliko Kerla moze upropastiti.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 04 sep 2013, 18:02

evo pise da neki igrac maribora olimpije na probi u zelji.
Onda kontam sta imaju probavat igraca Maribora i Olimpije,al onda skontas da moraju ovi mediji stavit neki naslov ono kao igrac maribora dolazi(kao senzacionalisticki) a onda skontas da je ovaj promjeno 6 klubova do 22 godine a nigdje nista konkretno i skontas da je to neki visak ili optad slovenske lige.
Nemojte sta zamjerit ali mi je na vrh glave kako se kod nas senzacionalisticki tekstovi objavljuju

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 04 sep 2013, 18:05

BosniaHerzegovina je napisao/la:
ipetm je napisao/la:Ma Hadžić strašno mene podsjeća na Hasagića. Isti trener ih kao omladince učio. Sve u svemu, jako dobar golman.
Evo statistiske: Igrao je 60 utakmica i primio 79 golova ukupno u karijeri. Dok je igrao kod nas, 6 utakmica i primio 8 golova.

Po meni katastrofalna statistika.

Ti očigledno nemaš veze o fudbalu. Kažeš da si gledao Želju sve utakmice ove sezone. Je li u Plzenu spasio 4,5 sigurna gola? Je li u Vitezu spasio 2 gola? Protiv Travnika penal odbranio? Banja Luka kiksao nakon greške Kerle. Protiv Radnika odbranio dvije odlične prilike. U Mostaru nas spasio debakla.

S ovom četvoricom ispred odličan do sada.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

SKprime
Kontakt:

Post Postao/la SKprime » 04 sep 2013, 18:09

ciza je napisao/la:evo pise da neki igrac maribora olimpije na probi u zelji.
Onda kontam sta imaju probavat igraca Maribora i Olimpije,al onda skontas da moraju ovi mediji stavit neki naslov ono kao igrac maribora dolazi(kao senzacionalisticki) a onda skontas da je ovaj promjeno 6 klubova do 22 godine a nigdje nista konkretno i skontas da je to neki visak ili optad slovenske lige.
Nemojte sta zamjerit ali mi je na vrh glave kako se kod nas senzacionalisticki tekstovi objavljuju
Koji je to igrac koji dolazi a igrao za Maribor, Olimpiju ?? Druga je stvar sto ti otvaras divlje portale koji kontstatno pisu gluposti. Otvoris transfer market vidis gdje je momak igrao, ili mozda zvanicnu Zeljinu stranicu, procitas normalno nesto.

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 04 sep 2013, 18:24

ipetm je napisao/la:
ipetm je napisao/la:Ma Hadžić strašno mene podsjeća na Hasagića. Isti trener ih kao omladince učio. Sve u svemu, jako dobar golman.
Evo statistiske: Igrao je 60 utakmica i primio 79 golova ukupno u karijeri. Dok je igrao kod nas, 6 utakmica i primio 8 golova.

Po meni katastrofalna statistika.

Ti očigledno nemaš veze o fudbalu. Kažeš da si gledao Želju sve utakmice ove sezone. Je li u Plzenu spasio 4,5 sigurna gola? Je li u Vitezu spasio 2 gola? Protiv Travnika penal odbranio? Banja Luka kiksao nakon greške Kerle. Protiv Radnika odbranio dvije odlične prilike. U Mostaru nas spasio debakla.

S ovom četvoricom ispred odličan do sada.
Jeste u Plzenu odlično branio, mada je primio 4 komada. Ali je zato napravio nevjerovatan kiks na Koševo. U BL je pogriješio, ne Kerla. Mogao je komotno ispucati loptu u aut, a on dodao loptu igraču Borca. Protiv Radnika je primio gol, 2 protiv Zrinjskog, ali smo u Mostaru bili dosta oslabljeni defanzivno.

I šta ti meni imaš reći da pojma nemam o fudbalu? Ti si onaj administrator Željine amaterske stranice? Sram te bilo.

Nisam govorio da je katastrofalno igrao kod nas, nego u Zrinjskog.
Za sve ti hvala Amare!

Vils
Kontakt:

Post Postao/la Vils » 04 sep 2013, 18:27

ciza je napisao/la:evo pise da neki igrac maribora olimpije na probi u zelji.
Ako misliš na ovog slovenca Alen Romih, lijepo piše na 2-3 web-stranice Aluminij, Krško i Celje a ne Maribor i Olimpija, ne znam gdje si to ti vidio.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!!!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 04 sep 2013, 18:29

Okrečeš stvari. Kažeš da nisi govorio da je kod nas loš, a na početku rasprave si stavio i njegovu statistiku utakmica koje je branio u Želji...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

kontra
Kontakt:

Post Postao/la kontra » 04 sep 2013, 19:03

gori ste vi sto obracate paznju na dijasporca , eto on je preko streamova zakljucio ko je kakav golman. pljuje po stranici po svemu sto ima veze sa zeljom. imas te danske klubice pa se okreni njima kod njih je sve med i mlijeko

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 04 sep 2013, 19:05

Evo nam Alena :mrgreen:

čini se da ima dobar pregled igre, prilično dobar pas i muda za igru :)

[youtube][/youtube]
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 04 sep 2013, 19:15

kontra je napisao/la:gori ste vi sto obracate paznju na dijasporca , eto on je preko streamova zakljucio ko je kakav golman. pljuje po stranici po svemu sto ima veze sa zeljom. imas te danske klubice pa se okreni njima kod njih je sve med i mlijeko
Umjesto da imas poštovanje sto nas ima svugdje, ti napadaš što sam dijasporac. I realno, marketing je amaterski, isto tako i stranica.
Za sve ti hvala Amare!

BellaJuventina
Kontakt:

Post Postao/la BellaJuventina » 04 sep 2013, 19:17

kontra je napisao/la:gori ste vi sto obracate paznju na dijasporca , eto on je preko streamova zakljucio ko je kakav golman. pljuje po stranici po svemu sto ima veze sa zeljom. imas te danske klubice pa se okreni njima kod njih je sve med i mlijeko
Umjesto da imas poštovanje sto nas ima svugdje, ti napadaš što sam dijasporac. I realno, marketing je amaterski, isto tako i stranica.
Ne očekuj poštovanje kad ti sam ne poštuješ nikoga, pa ni taj klub za koji "navijaš".
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 04 sep 2013, 19:21

BellaJuventina je napisao/la:
Ne očekuj poštovanje kad ti sam ne poštuješ nikoga, pa ni taj klub za koji "navijaš".
Hajde mi reći, kako nikoga ne poštujem? I vjerujem da sam još veći navijač Želje od tebe, vidi samo tvoj nick piše "Juventina" - Juventus, idi navijaj za njih, ja imam samo jedan klub i to je Željo.
Za sve ti hvala Amare!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 04 sep 2013, 19:35

Gledam onu reportažu o 100. derbiju hrvatske televizije, i stvarno ima ludih likova, al stvarnooooooooooo. Meni najsmješnije bilo ono:

Da ti kažem jarane iskreno, nekada sam navijao za želju pa me prebila policija pa sad navijam za sarajevo :D HAHAHAHAHA

OPLAKO
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 04 sep 2013, 19:38

Hadzic uz Jamaka u dosadasnjem toku sezone nas najbolji igrac. Spasio je bruku golova.Danac seres , izvini al seres.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

PeteDunham
Kontakt:

Post Postao/la PeteDunham » 04 sep 2013, 19:41

Hadžić je bolji od pola ovih hajmo reći golmana koje smo imali u posljednjim sezonama. Nije on kriv što nam je odbrana šuplja sa svih strana. Romih bi bio dobro pojačanje, ali po meni bi odbrana trebala biti prioritet, pogotovo štoperska pozicija gdje smo tanki...
Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!

There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 04 sep 2013, 19:42

ZZtop10 je napisao/la:Hadzic uz Jamaka u dosadasnjem toku sezone nas najbolji igrac. Spasio je bruku golova.Danac seres , izvini al seres.
Prvo, nisam danac,
drugo, to je tvoje mišljenje.
Za sve ti hvala Amare!

adi11
Kontakt:

Post Postao/la adi11 » 04 sep 2013, 19:45

Pustite raspravu nego ima li šta za napadača.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 sep 2013, 19:47

Cak je i mariboru zabio go u finalu kupa :mrgreen:

Kostolomac,to nam treba,sve me boli na tribinama kad gledam kako nas ubise,sudija nijem,a mi se povucemo ko ckapi odma.

Nesto kontam ovih dana,a i komentarisem s rajom,prije su protiv nas igrali bunker,sad nas polome na pocetku,udaraju citavu tekmu,mi se povucemo i to je jedan od vecih problema. Hebo one crvene u 80 i nekoj,kad nam po utakmici slome 2-3 igraca

@adi11-ma bice napadac sigurno,lakse je to nego mjenjati kompletnu igru zbog hodzica i selimovica. neki jablan garant,vec predodredjen da bude ljubimac sjevera :lol: :lol: :lol:

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 04 sep 2013, 19:56

Hoce li doc taj spic.Ja ziv neznam koce dat go mi moramo nabavit golgetera koji ce koristit i polusanse a ne mrtve zicere 2 od 10 sansi da udze.Jedna molba.Mi navijaci Zelje ovdje dosta psujemo jedni na druge sto mi se nesvidja dakle ako neko misli neznam ti sta nie to razlog da se famelija spominje kao meni juce.Meni to nema veze jer mi je sega da mi neko psuje ko me ni nezna ali jeni nofi pa makar neznam ti sta ko reko.Ja jesam pesimistican ali to je zato sto sam puno vidio i normala je da puknem kad vidim da je Dino trener,a igraci cugaju.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 sep 2013, 20:07

BosniaHerzegovina je napisao/la:Pa ako je vama Hadžić kvalitetan golman... :roll:
Loncaric 10 min. u igri i primi gol, **** ti njega, a i on tebe
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.