Eurobasket Slovenia 2013
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Eurobasket Slovenia 2013
40, koševa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ej, pa jel vi sebe gledate, ČETRDESET!!!!!!!!!!!!!!!
pu, pu i pu...
Bravo Đasmine...sve sami indijanci, sve sami individualci, nigdje ekipe, nigdje šuta, nigdje obrane, nigdje nikoga....
bo vas tito....
pu, pu i pu...
Bravo Đasmine...sve sami indijanci, sve sami individualci, nigdje ekipe, nigdje šuta, nigdje obrane, nigdje nikoga....
bo vas tito....
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Tomic se usro Gasola , bekovska linija puna soliranja i ne tako impresivna Spanija zavrsi na +28.
Bit ce problema sutra sa Gruzijom.
Bit ce problema sutra sa Gruzijom.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Join the club with Bosnia!dubrava je napisao/la:40, koševa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ej, pa jel vi sebe gledate, ČETRDESET!!!!!!!!!!!!!!!
pu, pu i pu...
bo vas tito....

- TMmanija2012
- Kontakt:
Jesam li ja dobro vidio..Makedoncima ukradose napad sudije..Crnogorac loptu izbacio u aut i sudije dosude loptu za Crnu Goru 

Grob me hebo ako ja ne bi tamo izasao i odigrao bolje. Opalit im svima samarcinu igracine umisljene. Tomic ko pi*ketina neka prepao se Gasola, boji se sutnut prema kosu. Ma ne vrijedi mi se zivcirat, ali ne mogu bez toga
I sutra ce bit isto. Muka s Gruzijom koja dosada izgleda odlicno.
Bas sto se treba reci SKIDAJTE DRESOVE!! Kad gledam utakmicu, svima je preko kurtza igrat za repreezntaciju. Onda odyebite i ne odazivajte se pozivu.

I sutra ce bit isto. Muka s Gruzijom koja dosada izgleda odlicno.
Bas sto se treba reci SKIDAJTE DRESOVE!! Kad gledam utakmicu, svima je preko kurtza igrat za repreezntaciju. Onda odyebite i ne odazivajte se pozivu.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Hrvati zadnja cetvrtina za rubriku VJEROVALI ILI NE 

Mislio sam da ne moze gore od nas,ali me Hrvati ubjedise da moze..
Statistika Hrvatske što se tiče šuta;
15/59, 25,4%
pu, pu, pu, pu...mislio sam vas gledat protiv Poljske, al predomislio sam se nakon ovog...
15/59, 25,4%
pu, pu, pu, pu...mislio sam vas gledat protiv Poljske, al predomislio sam se nakon ovog...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
kako grozna utakmica.... ovi španski tim nije ništa spec, ali hrvati pobogu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ko je ovaj sa sladokurcem ? zestok lik , proziva ih redom bez dlake na jeziku 

Petar Skansi, inace sto se tice navijaca hrvatske idiot bez premca. Barem za vecinu. Citam komentare i svi izgeldaju isto sto se tice njega.Raul_64 je napisao/la:Ko je ovaj sa sladokurcem ? zestok lik , proziva ih redom bez dlake na jeziku
Ali tako ih i treba oprat. Stoka jedna.. Ma ne vjerujem kako sam ljut, odavno ovako nisam popi*dio...
RIP CITY!
Skansi je oke, nemoj ga diratm, fakat..
Ono možda misli na Anzulovića...
Inače, Košarka je timski sport!!! Ekipa, ono, svi za jednog, jedan za sve! Sve neko samostalno klinčenje, soliranje, pucaju ko obične babetine...
Inače, Košarka je timski sport!!! Ekipa, ono, svi za jednog, jedan za sve! Sve neko samostalno klinčenje, soliranje, pucaju ko obične babetine...
Ako oni ne mogu za reprezentaciju odigrat, trenirat, znoj prolivat, a trebali bi krvdubrava je napisao/la:Skansi je oke, nemoj ga diratm, fakat..

RIP CITY!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ako ti nisi vidio da ovi su ovi spanci jaki,ja ne znam sta si gledaoDANTES je napisao/la:kako grozna utakmica.... ovi španski tim nije ništa spec, ali hrvati pobogu...

-
- Kontakt:
Kasno sam stigao kući i uspio pogledati samo Španija -Hrvatska.Ovo je prvi put da vidim da se jedna Hrvatska reprezentacija u bilo kom sportu ne bori i djeluje skroz nezainteresovano.Pa Španci ih dobiše+28 sa 50 posto snage.... Jest da su bolji ,ali ovo je bio odron Hrvata.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Još da izgubi i Srbija pa da ovdje svi možemo multietnički kukat'.
Dobili bi ih zajedno , majku im 

Ako mi je zbog ičega krivo iz bivše države, onda je to košarka...al smo bili sila, da se protivnik smrzne...
sad je tu 6 ekipa, al manje više sve su tu da popune brojku od 16.
Izuzev Srbije, koja je za sve druge bivše republike sila (ne kao Yuga, al je bar koplje iznad ostalih)...ma što god mi drugi pričali i mislili, kad jest...
sad je tu 6 ekipa, al manje više sve su tu da popune brojku od 16.
Izuzev Srbije, koja je za sve druge bivše republike sila (ne kao Yuga, al je bar koplje iznad ostalih)...ma što god mi drugi pričali i mislili, kad jest...
-
- Kontakt:
Evropsko prvenstvo 1989: rezultat - 1.Raul_64 je napisao/la:Dobili bi ih zajedno , majku im
Dražen Petrović, Vlade Divac, Toni Kukoč, Dino Rađa, Žarko Paspalj, Predrag Danilović, Stojan Vranković, Jure Zdovc, Zoran Čutura, Zdravko Radulović, Zoran Radović, Mario Primorac (trener: Dušan Ivković)
Svjetsko prvenstvo 1990: rezultat - 1.
Dražen Petrović, Vlade Divac, Toni Kukoč, Žarko Paspalj, Zoran Savić, Velimir Perasović, Jure Zdovc, Zoran Čutura, Željko Obradović, Arijan Komazec, Radisav Ćurčić, Zoran Jovanović (trener: Dušan Ivković)
Evropsko prvenstvo 1991: rezultat - 1.
Vlade Divac, Toni Kukoč, Dino Radja, Žarko Paspalj, Zoran Savić, Predrag Danilović, Aleksandar Đorđević, Velimir Perasović, Jure Zdovc, Arijan Komazec, Zoran Sretenović, Zoran Jovanović (trener: Dušan Ivković)
Kad si već spomenuo sjeća li se neko ovoga.Evo ovako bi MOŽDA izgledalo...
Ma kako da ne, ako ništa drugo postoje snimke. To je košarka. To je igra!
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 04 sep 2013, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.