Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Skoro ista situacija kao i sa del Bosqueom 2003. Otjerao ga nezadovoljan osvajanjem Primere i polufinalom LP. S njim u paketu i legendu Hierra i najvecu radilicu Makalelea, vec je neko naveo kako je sve to pokusao objasniti. Nakon toga slijedi nepotrebna kupovina Beckhama, postavljanje anonimusa na klupu i pad Reala iz vrha Evropskog fudbala. Tek kad je Calderon dosao na celo kluba, situacija je normalizovana te se osvojila Primera nakon 4 duge godine. Za to vrijeme Barcelona dozivljava preporod i postaje najbolja ekipa u Spaniji.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Gunner4 je napisao/la:I doveo prelijepog Balea!RickBlaine je napisao/la:Da, zato je i prodao ruznog Ozila :kava:

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Do kada ce biti povreden xabi alonso?
- ronweasley
- Kontakt:
Dok ne ozdravi.kinder_jaje je napisao/la:Do kada ce biti povreden xabi alonso?
Zezan se, nemoj šta zamjeriti-
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
Joj Rerne jes se zado sa ovim gifovima, ne bi valjalo da nauci i klipove stavljat. 
- Centre forward
- Kontakt:
bparenino otkrivanje gifova je veći napredak za čovječanstvo nego pronalazak višefazne izmjenične struje 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
FACEPALM FACEPALM FACEPALM FACEPALM FACEPALM FACEPALM 1000x ...BoBo89 je napisao/la:Kad vidis ovu sliku shvatis da ova izjava Pereza za Makelelea ima smisla, njemu ne trebaju radnici, igraci, legende, njemu trebaju instant zvijezdice, jer, s obzirom na starosnu strukturu vecine navijaca Reala koji su nastanjeni izvan Spanije ( pjetliciRickBlaine je napisao/la:), jedino tako mogu ostat u centru paznje, s obzirom da ne osvajaju trofeje za vrijeme njegovih mandata
Pa ako itko ima navijace starije dobi van zemlje onda je to Real Madrid.
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 04 sep 2013, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
ocete sad i s Baleom bit' sampioni svemira, i sva takmicenja prekucat ???
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Da.BeSha1992 je napisao/la:ocete sad i s Baleom bit' sampioni svemira, i sva takmicenja prekucat ???
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
VdimHZ_ilidzaa je napisao/la:FACEPALM FACEPALM FACEPALM FACEPALM FACEPALM FACEPALM 1000x ...BoBo89 je napisao/la:Kad vidis ovu sliku shvatis da ova izjava Pereza za Makelelea ima smisla, njemu ne trebaju radnici, igraci, legende, njemu trebaju instant zvijezdice, jer, s obzirom na starosnu strukturu vecine navijaca Reala koji su nastanjeni izvan Spanije ( pjetliciRickBlaine je napisao/la:), jedino tako mogu ostat u centru paznje, s obzirom da ne osvajaju trofeje za vrijeme njegovih mandata
Pa ako itko ima navijace starije dobi van zemlje onda je to Real Madrid.
Fuck that.Jedva čekam sljedeći juliBeSha1992 je napisao/la:ocete sad i s Baleom bit' sampioni svemira, i sva takmicenja prekucat ???
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
I ja istoLBJ MVP je napisao/la:Fuck that.Jedva čekam sljedeći juliBeSha1992 je napisao/la:ocete sad i s Baleom bit' sampioni svemira, i sva takmicenja prekucat ???

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Jochem Low nerazumije odlazak Ozila, Mourinho isto tako kao i C. Ronaldo je protiv odlaska bio i iznenadio se dali je samo novac u pitanju ili sta vise zasto je Mesut bas sad napustio Real?
- ronweasley
- Kontakt:
+1000nedim1993 je napisao/la:Ma vi niste svjesni koliko je Bale precijenjen
K'o i svaki Britanac.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
On nije ko ovi engleski Britanci.Keltska krv teče njegovim venama.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- ronweasley
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:On nije ko ovi engleski Britanci.Keltska krv teče njegovim venama.
britance su precijenili njihovi mediji a sami britanci znaju da im je nacija u qurcu. Imaju britanci talenta dosta, samo što se forsiraju jedni te isti starosjedioci koji imaju više uticaja nego sam menadžer koji ruku na srce ne bi mogo' vodit ni ekipu iz druge federalne lige. Al nije to tema, tema je Bale od kojeg je ronaldo za 3 klase bolji fudbaler.
al neću da kvarim madristima uživanje u najboljem napadu na svijetu nije u redu
al neću da kvarim madristima uživanje u najboljem napadu na svijetu nije u redu
Vođa zna.
Od Ozila ste uspjeli napraviti Messija jbt kraljPolo je napisao/la:Jochem Low nerazumije odlazak Ozila, Mourinho isto tako kao i C. Ronaldo je protiv odlaska bio i iznenadio se dali je samo novac u pitanju ili sta vise zasto je Mesut bas sad napustio Real?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.