M znam to, nego sam nasao na njihovoj oficijelnoj da je nesto vise od 100.00eura.koalem je napisao/la:Da nam nisu marke dali, i ne treba nam. Tu je mr. Tan.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne osvrćite se na ovog @SKprime to je garant onaj @newBot...
Lazes k'o ker.SKprime je napisao/la:M znam to, nego sam nasao na njihovoj oficijelnoj da je nesto vise od 100.00eura.koalem je napisao/la:Da nam nisu marke dali, i ne treba nam. Tu je mr. Tan.
1946
Pa daj link mamlaze. Dokaži.Head je napisao/la:Lazes k'o ker.SKprime je napisao/la:M znam to, nego sam nasao na njihovoj oficijelnoj da je nesto vise od 100.00eura.koalem je napisao/la:Da nam nisu marke dali, i ne treba nam. Tu je mr. Tan.
4.10.2009.
******koalem
Necu te vrijedati evo nasao sam link, poslat cu ti ga kad ti meni posaljes link gdje pise da je otisao za 200.000 EURA kao sto pisete ovdje?
Ma kakav bot ili sta vec pisete, ne sanjaj te gluposti ..
Necu te vrijedati evo nasao sam link, poslat cu ti ga kad ti meni posaljes link gdje pise da je otisao za 200.000 EURA kao sto pisete ovdje?
Ma kakav bot ili sta vec pisete, ne sanjaj te gluposti ..
Taman se jednog kutarišeš pojavi se drugi šta je ovo Sveti Vasilije dragi
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
A koji odgovori pitica sta god ih se pita odma odgovori sa visine,arogantno... kao ko je ko oni hahahah.
Sta se smijes? Ti si napisao 200.000eura, daj mi link da se uvjerim da je tako, ako nades ja cu tebi pokazati da lazes? Znaci bez argumenata ubuduce nemoj da pises da je neko lazov !Head je napisao/la:

-
- Kontakt:
Pitaj, konstatuj, pokreni raspravu i nije frka ali lupanje nigdje ne prolazi i nema potrebe za botovima razne vrste ni kod vas a ni kod nasterabajt je napisao/la:A koji odgovori pitica sta god ih se pita odma odgovori sa visine,arogantno... kao ko je ko oni hahahah.
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
- Evolution87
- Kontakt:
otisao je za 200k eura pa vi sad kako hocete 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Lazes k'o ker,opet ti ponavljam.SKprime je napisao/la:Sta se smijes? Ti si napisao 200.000eura, daj mi link da se uvjerim da je tako, ako nades ja cu tebi pokazati da lazes? Znaci bez argumenata ubuduce nemoj da pises da je neko lazov !Head je napisao/la:
1946
Dokazi ?Head je napisao/la:Lazes k'o ker,opet ti ponavljam.SKprime je napisao/la:Sta se smijes? Ti si napisao 200.000eura, daj mi link da se uvjerim da je tako, ako nades ja cu tebi pokazati da lazes? Znaci bez argumenata ubuduce nemoj da pises da je neko lazov !Head je napisao/la:
Eto bas cu tebi nesto dokazivati,ti si neko bitan da tebi neko nesto dokazuje.
Bitno da je lova tu,a to sta ti mislis,to je nebitno.

1946
Sine. Ne seri. Znamo se i mi koristiti googleom i naći klupsku stranicu. Na njoj ništa ne piše.SKprime je napisao/la:Sta se smijes? Ti si napisao 200.000eura, daj mi link da se uvjerim da je tako, ako nades ja cu tebi pokazati da lazes? Znaci bez argumenata ubuduce nemoj da pises da je neko lazov !Head je napisao/la:
4.10.2009.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nama je potpuno svejedno koliko smo dobili jer nam pare nisu problem.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Bitno je da ti siris konstatno lazi, izmisljas neke pare i hoces da ti je klub na silu prodaje igrace za velike pare a to nije istina. Nije problem sto nas lazes, mi znamo koliko je ali sto ti zivis u zabludi nije mi jasno.Head je napisao/la:Eto bas cu tebi nesto dokazivati,ti si neko bitan da tebi neko nesto dokazuje.![]()
Ti da imas dokaz da je otisao za 200.000eura davno bi ga zaljepio ovdje, medjutim ti to ne mozes jer lazes, a to je nepotrebno zaista..