Cuj nasi igraci ga izbacili iz ritma? Kako to, molim te objasni? Uostalom, Mirza je bio katastrofalan i u prvom poluvremenu. Sigurno su ga i tada izbacili saigraci iz ritma? Zapravo, odigrao je jedino 3. dionicu na svom nivou, ovo ostalo sve je presmijesno. Za igraca koji se udara u prsa i govori kako je NBA igrac i kako tamo pripada, je ovo smijesna statistika. Bljesnuo u jednoj cetvrtini i to je to. To po meni nisu odlike vodje, niti nekog ko odskace od drugih. Ponovo je imao nekoliko nerezonskih poteza i los procenat suta. S obzirom na protivnika je ovo ispod svakog prosjeka i logicno je da ce prvi biti na udaru kritika.LenBias je napisao/la:pojma ti nemas sta pises, u drugom poluvremenu nasi igraci su izbacili mirzu iz ritma, druga stvar je sto ti izgleda blage veze o ovom sportu nemas a komentarisesArthurBishop je napisao/la:Teletoviću, ja shvatam da si ti zvijezda, da si NBA igrač, al' moraš pokazati da si lider ove repke i njen najbolji, a ne najgori, igrač. Danas bio ubjedljivo najgori. Frajer ti zabije 20p u prvom poluvremenu, nigdje te nije bilo. Štediš se za početak NBA?!?! AKo je tako, onda ću ti ja kupit' i čekirati kartu za Brooklyn i hajde brate tamo. Bar ću znati na čemu sam.
Onda, u drugu ruku, pogledam sa kakvim parmacima igraš i pitam se jesam li normalan što te napadam. Jesam, zato što se tako ne ponaša glavni igrač, alfa i omega nekog tima. Pogledaj Gasola, Parkera, Krstića, Kleizu i ostale, pa će ti se samo reći..
@SKprime nemoj više živ bio. Hipster=Dijamant, idol nacije. Pu!
Ne zna niko u cemu je problem, prljav ves ce se poceti iznositi vjerovatno tek nakon EP-a, no Mirza nije ispunio ni O od ocekivanja, barem ne mojih, a tebi ako je ovo dobro, onda blago tebi jarane. I na kraju, ako nisi primjetio, ovo je tema o Mirzi Teletovicu, a ne o ostalim igracima. Shodno tome se komentarise iskljucivo njegova igra.