FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ma nije što primi, nego kakav...
- champions1921
Pratite malo Loncarica prilikom zagrijavanja kako na tekmama tako i na treninzima i bice vam jasno zasto on nikad u Zelji nece biti prvi golman.. Kazu da je i prije bio veliki talenat ali da mu je ponasanje bilo diskutabilno.. Uz to i teska povreda i dug period bez nastupa koji za golmana moze biti poguban.. Ono sto se moglo vidjeti u tih desetak minuta koje je branio ne ide mu u prilog.. U sustini koji bi to kvalitetan golman pristao da bude rezerva u klubu iz PL BIH? Hadzic je korektno odradio do sada.. Imao par kikseva ali koji to nas golman nije, krenuvsi od Hasagica, Sehica, Antolovica..
BUDI ŽELJO !!!
Prema ovom sto sam vidio na videu,i prema onom koliko se ja kuzim u nogomet,ovaj slovenac je tacno ono sto nam u ovom momentu treba. Defanzivac koji ima sve ono sto ni jedan od nasih veznjaka(ne racunam zolu)nema:
-dobra igra glavom ispred stopera
-cvrsta duel igra
-jednostavna igra,dobra rjesenja,vidi se da je intaligentan igrac
Svinasi veznjaci vole igrati prema naprijed,vole peglati loptu,nemaju taj osjecaj odgovornosti koju
zadnji vezni igrac mora imati.Zbog toga smo primili dosta golova kao direktna ili indirektna posljedica gresaka nasih veznjaka(svraka protiv ceha na kosevu,svraka protiv radnika,jamak protiv radnika-nevjerovatna poprecna lopta koju inace treneri na prvom treningu pionira strogo zabrane i koju zadnji vezni ni u ludilu ne smije odigrati,niz pogresnih dodavanja jamaka i tomica u "zabranjenoj zoni" protiv zrinjskog...).Mali dado ima dobre predispozicije za tog def.veznjaka ali mislim da mu u ovom momentu fali cvrstine i da ga treba postepeno uvoditi u igru uz jednog jakog defanzivca.
Ako se ovo realizira,ja prezadovoljan.
-dobra igra glavom ispred stopera
-cvrsta duel igra
-jednostavna igra,dobra rjesenja,vidi se da je intaligentan igrac
Svinasi veznjaci vole igrati prema naprijed,vole peglati loptu,nemaju taj osjecaj odgovornosti koju
zadnji vezni igrac mora imati.Zbog toga smo primili dosta golova kao direktna ili indirektna posljedica gresaka nasih veznjaka(svraka protiv ceha na kosevu,svraka protiv radnika,jamak protiv radnika-nevjerovatna poprecna lopta koju inace treneri na prvom treningu pionira strogo zabrane i koju zadnji vezni ni u ludilu ne smije odigrati,niz pogresnih dodavanja jamaka i tomica u "zabranjenoj zoni" protiv zrinjskog...).Mali dado ima dobre predispozicije za tog def.veznjaka ali mislim da mu u ovom momentu fali cvrstine i da ga treba postepeno uvoditi u igru uz jednog jakog defanzivca.
Ako se ovo realizira,ja prezadovoljan.
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Danas sam gledao utakmicu kupa BiH između Igmana i Famosa i zapazio sam jednog Amerikanca u Igmanu koji je posuđen iz nekog Premijerligaskog kluba.Zovu ga Sabri i momak igra FANTASTIČNO,strašno borben,gine za svaku loptu,ima nevjerovatno dobar pregled igre,mnogo lopti presjekao(sličan tip igrača Zoloticu),igra negdje na sredini čini mi se zadnjeg veznog. Mogao bi se neko iz Želje malo raspitat,odlično mi došao tu na toj pozicji pogotovo kad nema Zolotića 

Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
- corleone87
- Kontakt:
Amerikanac imena Sabrija.ala_juve_tm87 je napisao/la:Danas sam gledao utakmicu kupa BiH između Igmana i Famosa i zapazio sam jednog Amerikanca u Igmanu koji je posuđen iz nekog Premijerligaskog kluba.Zovu ga Sabri i momak igra FANTASTIČNO,strašno borben,gine za svaku loptu,ima nevjerovatno dobar pregled igre,mnogo lopti presjekao(sličan tip igrača Zoloticu),igra negdje na sredini čini mi se zadnjeg veznog. Mogao bi se neko iz Želje malo raspitat,odlično mi došao tu na toj pozicji pogotovo kad nema Zolotića

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- PeteDunham
- Kontakt:
Prije će biti Šipaccorleone87 je napisao/la:Amerikanac imena Sabrija.ala_juve_tm87 je napisao/la:Danas sam gledao utakmicu kupa BiH između Igmana i Famosa i zapazio sam jednog Amerikanca u Igmanu koji je posuđen iz nekog Premijerligaskog kluba.Zovu ga Sabri i momak igra FANTASTIČNO,strašno borben,gine za svaku loptu,ima nevjerovatno dobar pregled igre,mnogo lopti presjekao(sličan tip igrača Zoloticu),igra negdje na sredini čini mi se zadnjeg veznog. Mogao bi se neko iz Želje malo raspitat,odlično mi došao tu na toj pozicji pogotovo kad nema Zolotića

Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!
There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!
There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!
http://fkzeljeznicar.ba/ljubav-ne-poznaje-granice/6456/" onclick="window.open(this.href);return false; sta je ovo dosli smo do 1127 clanova i stalo, kako je krenulo na pocetku ja sam mislio minimalno 2.500 clanova da cemo imati... da hoce proci ova reprezenativna pauza da vidimo sta smo i na cemu smo i u kojem smjeru idemo, neko je spominjao da je trebala biti neka sjednica predsjednistva kluba da li je bil o ista je bilo niko ne zna...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- invincible1921
- Kontakt:
mozel mi neko rec jel doso ovaj slovenac il nije kad da ocekujemo u ekipi ?
sta je s "ugljesom" jel zadovoljio il nije?
kakvo se to iznedjenje u vidu pojacanja spominje il je samo suplja obicna ?
=\_1921_/=
Dosao slovenac, zadovoljio... trebao bi potpisatiinvincible1921 je napisao/la:mozel mi neko rec jel doso ovaj slovenac il nije kad da ocekujemo u ekipi ?
Ugljesa nije zadovoljio, otisao je u neki niziligaski klub
Mozda napadac
- corleone87
- Kontakt:
Safatali ga Turci.

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
U nedjelju će Plavi s Grbavice otputovati za Srbiju, tačnije za Lajkovac, gdje će ih ugostiti srbijanski niželiga FK Železničar.
Plavi će u Lajkovcu odraditi četiri treninga, te će odigrati prijateljski susret sa Železničarem, a od srijede će se na svojoj Grbavici pripremati za duel 7. kola Premijer lige sa Slavijom.
A nama serete za bilbiju ...... ruka ruci ....
Plavi će u Lajkovcu odraditi četiri treninga, te će odigrati prijateljski susret sa Železničarem, a od srijede će se na svojoj Grbavici pripremati za duel 7. kola Premijer lige sa Slavijom.

Šta fali Srbiji,molim te?fifa09 je napisao/la:U nedjelju će Plavi s Grbavice otputovati za Srbiju, tačnije za Lajkovac, gdje će ih ugostiti srbijanski niželiga FK Železničar.
Ako su uslovi odlični s tim da nije skupo zašto ne?
Ti stvarno nekad trebaš izaći iz svog kokošinjca i vidjet da ima puno normalnog naroda,da nije sve tako crno,kako prenose vođe naših nacionalističkih torova.
U nedjelju na pripremama u Lajkovcu
http://fkzeljeznicar.ba/u-nedjelju-na-p ... ovcu/6461/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/u-nedjelju-na-p ... ovcu/6461/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Uvijek treba razlikovati srbina od srbina nacionaliste,da ne kazem nesto drugo..fifa09 je napisao/la:U nedjelju će Plavi s Grbavice otputovati za Srbiju, tačnije za Lajkovac, gdje će ih ugostiti srbijanski niželiga FK Železničar.

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
drugo je lizati se s nacionalistama i osobama koje pljuju po svojoj drzavi,a drugo sa ljudima koji nemaju veze s nasom drzavom a ipak je postujufifa09 je napisao/la:U nedjelju će Plavi s Grbavice otputovati za Srbiju, tačnije za Lajkovac, gdje će ih ugostiti srbijanski niželiga FK Železničar.

Željeznicar za život cijeli !
Tako je , bas je pljuvo' noseci dres reprezentacije na prsima i kapitensku oko ruke 

Nosio je grb repke i Supic..fifa09 je napisao/la:Tako je , bas je pljuvo' noseci dres reprezentacije na prsima i kapitensku oko ruke

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !