FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Head
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Head » 04 sep 2013, 23:53

200 000 Ojra 8-)
1946

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 04 sep 2013, 23:54

Head je napisao/la:200 000 Ojra 8-)
Nemoj ga, neče moči zaspati. :mrgreen:
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

PeteDunham
Kontakt:

Post Postao/la PeteDunham » 04 sep 2013, 23:56

Da čestitam konama na dobrim i kvalitetnim pojačanjima, podmladili ste ekipu ali i ostali bez možda tri najbolja igrača Torlaka, Hadžića i Suljića. Uglavnom, drago mi je što moj Željo sad ima konkurenciju u odnosu na prošle sezone i što će se voditi teška borba do kraja za naslov, tu ubrajam i Borac. Sve najbolje u nastavku sezone, nek bolji sretniji spretniji pobjedi. Svaka pozitivna stvar i napredak jednog kluba je i napredak bosanskog fudbala u cjelini tako da me čak i raduju neke pozitivne stvari koje se dešavaju u Sarajevu...
Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!

There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 05 sep 2013, 00:10

suljic 125.000€+ procenat od sljedecheg transfera,sesar 100.000€,oko pola cigle,tjn,neloshe s'obzirom da ostali nemaju za soli

VVVBK

SKprime
Kontakt:

Post Postao/la SKprime » 05 sep 2013, 00:19

nukleusmember je napisao/la:suljic 125.000€+ procenat od sljedecheg transfera,sesar 100.000€,oko pola cigle,tjn,neloshe s'obzirom da ostali nemaju za soli

VVVBK
To je odlicna cifra za nase uslove nekh pola miliona maraka. Samo treba da vas brine koliko ce te vremenski dugo moci placati Bilbiju, Komazeca, Kovacevica i Vuleta. Ovo prvu dvojicu daj Boze da uspijete na duzi period, kad kazem duzi to mislim preko jedne godine.

Imat ce te ove godine velike rashode sto se tice plata, premija, ugovora. Da li ce te to moci pratiti financijski ako ne osvojite nista, ne znam ...

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 05 sep 2013, 00:24

SKprime je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:suljic 125.000€+ procenat od sljedecheg transfera,sesar 100.000€,oko pola cigle,tjn,neloshe s'obzirom da ostali nemaju za soli

VVVBK
To je odlicna cifra za nase uslove nekh pola miliona maraka. Samo treba da vas brine koliko ce te vremenski dugo moci placati Bilbiju, Komazeca, Kovacevica i Vuleta. Ovo prvu dvojicu daj Boze da uspijete na duzi period, kad kazem duzi to mislim preko jedne godine.

Imat ce te ove godine velike rashode sto se tice plata, premija, ugovora. Da li ce te to moci pratiti financijski ako ne osvojite nista, ne znam ...

E sada da nas brine kako ćemo nekoga plaćati. Da ljudi nemaju plan kako to izvesti ne bi ih doveli. Potpuno vjerujem ekipi u klubu da znaju šta rade.

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 05 sep 2013, 00:47

SKprime je napisao/la: Samo treba da vas brine koliko ce te vremenski dugo moci placati Bilbiju, Komazeca, Kovacevica i Vuleta. Ovo prvu dvojicu daj Boze da uspijete na duzi period, kad kazem duzi to mislim preko jedne godine.

edit: ja veca budala sto odgovaram ovakvim likovima.

Poz.
Zadnja izmjena: AdiRajvosa, dana/u 05 sep 2013, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.

Alpacino
Kontakt:

Post Postao/la Alpacino » 05 sep 2013, 00:49

AdiRajvosa je napisao/la:
SKprime je napisao/la: Samo treba da vas brine koliko ce te vremenski dugo moci placati Bilbiju, Komazeca, Kovacevica i Vuleta. Ovo prvu dvojicu daj Boze da uspijete na duzi period, kad kazem duzi to mislim preko jedne godine.

Kakve ti gluposti pises. Covjece, dozovi se. Ja ti tvrdim da Sarajevo U OVOME MOMENTU, SADA, U OVOME TRENUTKU, ima obezbjedjene plate za CIJELU SEZONU.
Tendenciju nastavka ulaganja u Sarajevo ces vidjeti jako brzo. Naravno radi se o kampu za trening. Ili mislis da se i to moze poceti graditi od "lazi o Tanu" i za klikere??
Daj majke ti ne prosipaj se. A uvjerit ces se u jos neke stvari vec na slijedecem prelaznom roku, pred pocetak slijedece polusezone.

I nemoj bolan bezvez da pises gluposti kada pojma nemas o cemu pises. Idi prati svoj klub, ne pravi se ovdje kao da nesto znas, samo se prosipas i ispadas smijesan. Dobronamjerno ti ovo kazem.

Vjerujem da više prati dešavanja kod nas nego kod svog selje, čak se i premišlja dal da napravi novi nick i da na njemu simpatiše Sarajevo, jer mu je ovo jedno 10ti po redu, znam da je prije sigurno bio New Bot, tako da se to dijete ignoriše.
ŽIVJELI NAM PITARI I HORDE ZLA !

Alpacino
Kontakt:

Post Postao/la Alpacino » 05 sep 2013, 01:41

aleksandar_veliki je napisao/la:
SKprime je napisao/la:Dosta je vise te vase propagande koja je satkana s lazima od prodaje vasih igraca, do para sto je "kao" neko ulozio u vas, teorije zavjera kako vi ne mozete osvojiti jer utice neko iz svemira, kako neko treci pomocu svemira osvaja, pa mislim stvarno do kad vise ?????

Da je to bar istina sto vi pisete ne bi bio nikakav problem. Otisao covjek za 200.000 EURA svaka cast, dobar posao uprave nije problem cestitati, ali je problem sto to nije istina, dokaza nemate, a do prikrivate nekim tamo "tanom".

Znam ja da je ovdje pola djecice koja nema blage veze ni o cemu a kamoli za koliko je para otisao, i koliko ste para dobili od milijardera.
Komunikacija s nekim "trecim" je dokaz kako ste iskompleksirani.

Cuj, trazi da neko nekog banuje jer pokusava pisati realno onako kako jeste, a ne kako to vi zamisljate sampioni svemira.

Banovan po deseti put, ali sada cu upozoriti i vas koji se primate ko kakve rumenke. Ako se opet budete primali, rado cu vas odstraniti s foruma.
Postoji li mogućnost da se korisniku banuje IP adresa ? :lol:

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 05 sep 2013, 08:51

Ili da se donese sudska odluka o zabrani prilaska kompjuteru ? Razlog: apsolutni nedoprinos zajednici
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 05 sep 2013, 10:39

Podgrmeč ispratiti ljudski,bez napucavanja ipak su oni domaćini :D
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Pitar85
Kontakt:

Post Postao/la Pitar85 » 05 sep 2013, 10:51

Gdje ste ljudi.
Ja sam inace stari clan, povratnik vise puta. Valjda cu se ovaj put vise zadrzati :mrgreen:

Lijepo smo mi ove transfere uradili, odusevljen sam da pravimo planove za buducnost, kvalitetnim pojacanjima, a ne igracima koji se dovode, eto da bi bili tu onako.

Nego, zanima me hocemo li dovoditi vise koga? Sta bi s onim Bevabom?

P.S. Strasno me nerviraju postovi "insajdera", tipa: "Dolazi jedan, ne bih o imenima dok se sve ne zavrsi"

Bolje onda da nista nije pisao, jel to ako nam kaze ime i prezime igraca prije vremena, znaci da mu mi sa foruma na neki nacin mozemo stopirati transfer :?
Mrzim te neke "suti, necemo prije vremena i sl", zasto sluzi onda forum?
Bosna i Hercegovina, Sarajevo, Juventus... Pratim ja i ostalo, ali njih volim, za njih navijam

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 05 sep 2013, 10:53

u nedjelju bi cijeli grad trebao doći na koševo, da imalo ima kulture i morala u ovom gradu, ili da ga je bar malo ostalo... ili je možda važnija popoodnevna kafa u "vatri" od 3 marke od bolnice u kojoj se rađaju budući igrači Jedinstva, Krajine, Željezničara, Sarajeva pa i reprezentaije naše?
Nije bitno jel simatišemo jednee, druge ili treće, nije bitno je li u neddjelju igramo u ovim ili onim dresovima, bitno je da dodđemo na koševo SVI koji mogu jer ovo je više od utakmice...

bevab "tehnički" ne može kod nas doći...za sad
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 sep 2013, 11:59

I za kosu i za rame, samo da ga zaustavi... :D :D
slika

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 05 sep 2013, 12:05

Fudbalski klub Sarajevo u proteklom je prelaznom roku napravio odličan posao pojačavši tim s velikim brojem iskusnih, provjerenih, ali i mladih i perspektivnih igrača.

Bordo dres danas nose čak četiri potencijalna mlada reprezentativca, a nakon Vuleta Trivunovića, Bojana Puzigaće i Nikole Komazeca, klub će pojačati još jedan iskusan fudbaler.

U završnoj fazi pregovora s klubom je bivši kapiten Novog Pazara Irfan Vušljanin.

Veznjak je posljednji angažman imao u Borcu iz Čačka s kojim je raskinuo ugovor, pa će na Koševu stići kao slobodan igrač.

Njegov zadatak bit će težak - zamijeniti u timu Asmira Suljića, novog igrača mađarskog Ujpesta.

Pregovori bi trebali biti finalizirani u narednih nekoliko dana.

Od ostalih vijesti iz bordo tabora izdvajamo konačan epilog višesedmičnih problema sa papirologijom potrebnom za nastup Bojana Puzigaće. Bivši igrač Borca bit će u konkurenciji za meč sa Mladosti, kao i Dušan Jevtić, dok papiri potrebni za nastup Bilbije još uvijek prave probleme čelnicima Sarajeva.

Ekipa Sarajeva pauzu zbog utakmica reprezentacije koristi za mini pripreme u Čitluku.

Konacno stigli papiri sa onog svijeta za Puzigacu :D , al mi nije jasno kako uvijek ti neki problemi sa papirima ev sad Bilbija nece moci igrat :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 sep 2013, 12:39

U nedelju na Kosevo i gledat Bilbiju,s obzirom da je pitanje hoce li se ista uraditi sa papirima u skorije vrijeme :mrgreen:

Siri spisak za sutrasnju utakmicu

Sarajevo- Abdihodžić ,Plakalo ,Bilbija,Dupovac ,Handzić, Jevtić, Kovačević, Puzigaća, Osmanagić,Radovac,Tadejević ,Trivunović

Olimpic-Hamzić, Duljević,Durak,Kapić,Muharemović,Regoje ,Rizvanović,Smajić,Torlak,Vidović,Kokot,

Slavija- Aleksić,Čomor,Dudić,Dudo,Karamatić,Radovanović,

Željezničar-Kjosevski,Bajić,Bučan,Hodžić,Jamak,Kerla,Selimović,Stanić,Urdinov
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 05 sep 2013, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

jastaba
Kontakt:

Post Postao/la jastaba » 05 sep 2013, 12:48

citam sad na jednoj stranici Bilbija nastupa protiv mladosti :roll:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 sep 2013, 12:52

jastaba je napisao/la:citam sad na jednoj stranici Bilbija nastupa protiv mladosti :roll:
Jeste pise u naslovu ovoga texta sto je ovaj gore stavio,a dole napisano da neigra :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

jastaba
Kontakt:

Post Postao/la jastaba » 05 sep 2013, 12:57

naslov mi zamaza oci :lol:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 sep 2013, 16:02

slika
1946

Zaključano