Motamo sarmu za Copacabanu!
BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Sutra je petak, svugdje u svijetu sasvim obican dan, nama u Bosni je puno vise od toga.
Ja se ne sikiram nesto narucito, Slovaci su slicni nama samo sto mi imamo bolje individualce i **** bolji smo po igracima po svemu. Nisu nesto narucito brzi plus nemaju Altidora, jedino ako se bas podrepi da nece u go, a vala brate dosta nam se podrepljavalo, vakat je da nas jedne kvalifkacije Bog isprati do kraja.
Rios je napisao/la:Sve je jasno,Pape igra za gol vise..Vdijet cemo na sta ce to izaci na kraju..Hrabro u svakom slucaju..
Tako jedino mozemo igrati. Skoro smo igracki 80% napadacka reprezentacija, nismo nesto kvalitetni nazad, i jedini nacin je svakog protivnika baciti na koljena. Slovacima svaka cast, mozda su u stanju tu i tamo prirediti poneko iznenadjenje, ali ne ovaj put. Ovaj put gube, i to sa najmanje 4 u mrezi. Pa neka i dadnu tri onda, koga je briga. Prolazimo mi ovo bez velikog srkleta.
- ronweasley
- Kontakt:
Samo za gol više, to nam je u DNK, imamo igrače za takvu igru i nemamo se čega plašiti. Jedino ako se potrefi neki maler, pa da nijedna neće u gol. U tom slučaju nije do nas. Sve ostalo je pod našom kontrolom. Znači, napadom se branimo. Napad je naša odbrana i tim napadom ćemo i da pobijedimo Slovake. Oba puta. 
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
Do sad Pape nije imao ovakvih izjava, valjda ne podbaci i obije nam se o glavu.
Ma ko ga j..e možemo i mi nekad uzeti ulogu apsolutnog favorita, ispod tri komada ništa
Ma ko ga j..e možemo i mi nekad uzeti ulogu apsolutnog favorita, ispod tri komada ništa
- ronweasley
- Kontakt:
A to je i meni privuklo pažnju.Coraco je napisao/la:Do sad Pape nije imao ovakvih izjava, valjda ne podbaci i obije nam se o glavu.![]()
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
samo da Speed Demon ne vidi terena i pobjeda je zagarantovana

Mi jesmo napadacki orjentisana ekipa,imamo sjajne igrace u tom segmentu,ali igrati na tu kartu je mac sa dvije ostrice..Vjerovatno Pape hoce da ih dotucemo za pola sata,nesto slicno kao Grcku ili Amere na Kosevu..Jbg,opet kazem hrabra odluka i nadam se uspijesnamilomlat je napisao/la:Rios je napisao/la:Sve je jasno,Pape igra za gol vise..Vdijet cemo na sta ce to izaci na kraju..Hrabro u svakom slucaju..
Tako jedino mozemo igrati. Skoro smo igracki 80% napadacka reprezentacija, nismo nesto kvalitetni nazad, i jedini nacin je svakog protivnika baciti na koljena. Slovacima svaka cast, mozda su u stanju tu i tamo prirediti poneko iznenadjenje, ali ne ovaj put. Ovaj put gube, i to sa najmanje 4 u mrezi. Pa neka i dadnu tri onda, koga je briga. Prolazimo mi ovo bez velikog srkleta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ma yebat' ćemo im majku. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- ronweasley
- Kontakt:
Ima li negdje ova slika smanjena? Da je stavim na avatar.mone je napisao/la:samo da Speed Demon ne vidi terena i pobjeda je zagarantovana![]()
moram jos jednu, sorry

- tyler durden
- Kontakt:
ronweasley je napisao/la:Ima li negdje ova slika smanjena? Da je stavim na avatar.mone je napisao/la:samo da Speed Demon ne vidi terena i pobjeda je zagarantovana![]()
smanji je u paintu.
dokle ce te nas patiti sa tim Speddy Demonom 
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
bosanski Gareth Bale, da ga hoce Sead prodat vise da ga ne gledamo na okupljanjima repke
Pozdrav, malo padobransko pitanji ali me interesuje da li ce negdje biti radio prijenos, radim pa nisam u mogucnosti da pratim na tv-u.
Šta radi bosanac na stecku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje nikada niko nije pronašao stecak na kome Bosanac kleci ili moli. Miroslav Krleža
- ronweasley
- Kontakt:
Eto njega u Tottenham a onda ekspresno u Real, za nekih 115 miliona eurića.mone je napisao/la:bosanski Gareth Bale, da ga hoce Sead prodat vise da ga ne gledamo na okupljanjima repke
Zamisli samo napad: Ronaldo, Isco, Vršajević, Benzema
Bili bi nezadrživi.
hehe jasta, nego da se vratimo na temuronweasley je napisao/la:Eto njega u Tottenham a onda ekspresno u Real, za nekih 115 miliona eurića.mone je napisao/la:bosanski Gareth Bale, da ga hoce Sead prodat vise da ga ne gledamo na okupljanjima repke
Zamisli samo napad: Ronaldo, Isco, Vršajević, Benzema![]()
Bili bi nezadrživi.
- ronweasley
- Kontakt:
Pa sad sam gore napisao. Napad je naše najjače oružje, za napadačku igru imamo najbolju podlogu. Zašto to maximalno ne iskoristiti? Zašto gušiti toliki napadački potencijal? Grotlo Bilinog polja, ENORMNA napadačka snaga(dosta smo se stidili, vrijeme je da postanemo svijesni svog kvaliteta), protivnik koji se MORA otvoriti i napasti.
Iskreno, mislim da je ova Papetova odluka jedina logična. U slovačkoj bi to bio rizik i tamo ćemo taktizirati. Ovdje idemo na blitzkrieg.
Iskreno, mislim da je ova Papetova odluka jedina logična. U slovačkoj bi to bio rizik i tamo ćemo taktizirati. Ovdje idemo na blitzkrieg.
- Cautinho
- Kontakt:
Kad bi ubacili Vrsajevica u prvu postavu,mozda bi tu mogli vidjeti nasu sansu.
Stavimo ga na krilo,umjesto Senada ili tako nesto,oni vide sastav i svi kolektivno crknu (bukvalno) od smjeha.
Onda se ne moramo ni plasiti za Zilinu,dobili smo 6 bodova,a nismo ni izasli na teren.
Stavimo ga na krilo,umjesto Senada ili tako nesto,oni vide sastav i svi kolektivno crknu (bukvalno) od smjeha.
Onda se ne moramo ni plasiti za Zilinu,dobili smo 6 bodova,a nismo ni izasli na teren.
Keep walking.
- NoName
- Kontakt:
Sta je pishke?frankqqqqq je napisao/la:I ja čudan osjećaj imam povodom sutrašnje utakmice, strahotamajestic24 je napisao/la:Mene brate nesto steze u grudima kako se ovaj mec priblizava. Nemam pojma sto,al tako je.
A Pape sve više liči na Acu Petrovića, ko yebe odbranu samo trpaj naprijed
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.