Sutra od 18:00 prenosi Sport 1 Hungaryjasmin10 je napisao/la:prenosi li iko mladu sutra i u koliko igraju![]()
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- legenda reala
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nismo mi navikli da naši otkupljuju utakmice mlade reprezentacije, pogotovo gostujuće.
BHT prenosi, zato što mora.
BHT prenosi, zato što mora.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
znaci bit ce neki stream aBdlegenda reala je napisao/la:Sutra od 18:00 prenosi Sport 1 Hungaryjasmin10 je napisao/la:prenosi li iko mladu sutra i u koliko igraju![]()
zasad samo to, možda sutra i neko od naših otkupi
Sretno momcima sutra protiv Mađara, samo hrabro momci, samo hrabro !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
pa ni face ni bht1 pa majka mu stara za sto ide pretplata
- samo_lijevo
- Kontakt:
Za plate.zgembo89 je napisao/la:pa ni face ni bht1 pa majka mu stara za sto ide pretplata
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
pa sta mislis ko ce platiti one silne serije,koga boli qrac za utakmice,najbitnije je nakupovati onih jeftinih serija da imaju sta prikazivati po citav dan(plus da dodam da su vijesti i razni dnevnici svako sat vremena pa se termin za prenos utakmice i ne moze naci nikako,hebem im hljeb i njima i serijamazgembo89 je napisao/la:pa ni face ni bht1 pa majka mu stara za sto ide pretplata
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
hajmo raja postavljajte linkove danas za gledanje utakmice ako bude koji, jer bht danas u 18:00 emitira magazin Nova avantura

i koji sastav ocekujete danas
da li mislite da ce jagodic krenuti sa atajicem i maleticem ili samo sa jednim od njih dvojice tj maleticem 
i koji sastav ocekujete danas
http://www.sportcategory.com/c-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ovdje ima
uglavnom skoro na svim ovim starnicama gdje imaju linkovi za live stream ima i nasa tekma
evo ovdje ima
uglavnom skoro na svim ovim starnicama gdje imaju linkovi za live stream ima i nasa tekma
Republika Zenica
to kraljudubioza je napisao/la:http://www.sportcategory.com/c-1.html
evo ovdje ima
madjari su skuplji od nase reprezentacije. madjari su takodjer remizirali sa crnom gorom, igrali su 0:0. da je tu Besic mi bi bili skuplji od njih, ali nije to ni bitno. cini mi se da vecina igraca dolazi iz domace lige.
Sretno mladi zmajeviiiiiiiiiiiii
Sretno mladi zmajeviiiiiiiiiiiii
- Goalgetter
- Kontakt:
Bice tesko, posebno jer nam fali dosta prvotimaca, Zolotic, Besic, Mesanovic, Hajrovic, Arezina..
Mislim da bi Atajic i Maletic mogli zapoceti, ukoliko se Vlado odluci za tu opciju, u slucaju taktike sa 1 napadacom, tu ce prednost dobiti Maletic.
Mislim da bi Atajic i Maletic mogli zapoceti, ukoliko se Vlado odluci za tu opciju, u slucaju taktike sa 1 napadacom, tu ce prednost dobiti Maletic.
Gledam na kladionicama dosta opada kvota na nas.Jutros je bila 4.70,a maloprije je bila 3.35 na nasu pobjedu.Sto znaci da ili Madjari imaju nekih problema sa sastavom,ili je nasa raja masovno pocela uplacivati na nas
Danas sam nadam barem bodu,jebga ipak nsmo kompletni,da smo kompletni nebi sekunde sumnjao u nasu pobjedu.Naprijed zmajici!
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
moje misljenje ko ce poceti utakmicu
-------------------------------jajalo---------------------------
----cimirot-----------jakupovic----kovacevic---------bevab----
------------------------grahovac--prcic-------------------------
----duljevic----------------------------------cajic--------------
-----------------atajivc-------maletic-------------------
Izvini ali nevidim logiku da Čajić igra na toj poziciji umjesto Zakarića koji je za klasu odskakao od većine na zadnjoj tekmi u Mostaru.jasmin10 je napisao/la:moje misljenje ko ce poceti utakmicu![]()
Da li sve domace utakmice igramo u Zenici, ili ce se neka igrati i na Kosevu??
Veceras samo srce na teren (kao i uvijek) i dobar rezultat nece izostati. Prognoza 0:2 (Duljevic, Atajic)
Pozdrav svima.
Veceras samo srce na teren (kao i uvijek) i dobar rezultat nece izostati. Prognoza 0:2 (Duljevic, Atajic)
Pozdrav svima.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
ma znam da je zakaric bio za klasu bolji od cajica, ali posto je cajic igrao zadnju, nesto mislim da bi mogao poceti i danas. mada i ja bih volio da zakaric budu medju starterima.anel81m je napisao/la:Izvini ali nevidim logiku da Čajić igra na toj poziciji umjesto Zakarića koji je za klasu odskakao od većine na zadnjoj tekmi u Mostaru.jasmin10 je napisao/la:moje misljenje ko ce poceti utakmicu![]()
Ko prenosi ovu tekmu, tačnije prenosi li iko ?
Još tačnije, hoće li biti neki stream
?
Još tačnije, hoće li biti neki stream
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- rob do bagro
- Kontakt:
Ne prenosi niko, ovi nasi novinari haman ni ne znaju da se igra tekma, sramota za nasu televiziju, popisam ih sve od reda.ceze je napisao/la:Ko prenosi ovu tekmu, tačnije prenosi li iko ?
Još tačnije, hoće li biti neki stream?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
http://firstrownow.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;ceze je napisao/la:Ko prenosi ovu tekmu, tačnije prenosi li iko ?
Još tačnije, hoće li biti neki stream?
ovdje ima spisak streamova za danasnje utakmice. Ima i stream nase repke pa se nadajmo kako ce valjati.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: 231983, guillermo, izdzezveubrazil, jasmin10, Tracy3McGrady i 35 gostiju.