Bahrudin Atajic, novi Zlatan IbrahimovicAllGunsBlazing je napisao/la: Opet ponavljam, Atajic fula dvije dobre prilike, ona prva je jednostavno morala biti iskoristena, i to se sve vrati.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Bahrudin Atajic, novi Zlatan IbrahimovicAllGunsBlazing je napisao/la: Opet ponavljam, Atajic fula dvije dobre prilike, ona prva je jednostavno morala biti iskoristena, i to se sve vrati.
Ne baksuziraj za jezik se ujeojelle je napisao/la:Jos samo treba da pukne sutra i A selekcija i predobara sportska sedmica![]()
Jbt ovi 4 komada primise za poluvrijeme
Ne moraju oni, može vaš Japaur, on je imao odlične rezultate s mlađim kategorijama Čelika. Ovo se ne šalim. Što se tiče Jagodića, ne znam čime vas je tako kupio. Ni rezultata, ničega...Dushi_Rob je napisao/la:Husrefa il Varesanovica na celo mlade repke !Pašalić je napisao/la:Jagodiću napolje. Idiote ne možeš voditi i repku i klub. Ode u helać i jedno i drugo. Kvazistručnjak
Prosto ne vjerujem.Lik mene razapinjao na temi FKS kako je Kovacevic zadnji vezni, a sad pise kako Vladi najbolji stoper ne igra u ekipiHead je napisao/la:Vlado nikad nije ni valj'o.arelinho je napisao/la:Odmah Vlado ne valja cim ne igra igrac SarajevaHead je napisao/la:Tako je Vlado kad ti ne igra najbolji stoper u ekipi...
okorijeli kockaru mrs u pm.
Kovacevic je postaa igrac prije 2 sedmice i nema nikakve veze moje misljenje Vlade prema njemu.
Kovacevic je fizicki jak,dominantan u skoku,najbolji stoper ekipe samo sto to Vlado ne vidi.
bagra je napisao/la:Treba Varesanovica za selektora da igraci smrcu kokain na treningu
![]()
![]()
Veze ti s vezom nemašbagra je napisao/la:Treba Varesanovica za selektora da igraci smrcu kokain na treningu
![]()
![]()
Uredu je Head, kad se dogovoris sam sa sobom onda cemo tipkatiHead je napisao/la:Kovacevic je zadnji vezni al u repci igra stopera.I to dobro radi.
Isto ko sto je Salihovic zadnji vezni,Lulic krilo pa igraju an beku u reprezentaciju.
Znas li ti uopste za pojam polivalentnost?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.