FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Like za Lajkovac haahahahahahah
Necu da ulazim u to,opcenito dolazi iz takvog okruzenja,a meni su dovoljne rijeci ADILOVICA I BOGICEVICA da znam kakav je on ...fifa09 je napisao/la:Tako je , bas je pljuvo' noseci dres reprezentacije na prsima i kapitensku oko ruke

ugl. glupo ti poredjenje

Željeznicar za život cijeli !
Meni nisu , cuj bogicevic i adiloviclikusa je napisao/la:Necu da ulazim u to,opcenito dolazi iz takvog okruzenja,a meni su dovoljne rijeci ADILOVICA I BOGICEVICA da znam kakav je on ...fifa09 je napisao/la:Tako je , bas je pljuvo' noseci dres reprezentacije na prsima i kapitensku oko ruke![]()
ugl. glupo ti poredjenje

P.S Supica kojeg je ciro iskopao za dvije utakmice , i momka koji je preko 50 puta nosio dres sa drzavnim grbom i bio kapiten ne mozes poredit , al helem nejse da ne granamo svakom svoje

Tako je buraz..DaBogda vama Bilbija donio vicesampionsku titulu i 2 mjesto u kupu ..Eto..fifa09 je napisao/la:Meni nisu , cuj bogicevic i adiloviclikusa je napisao/la:Necu da ulazim u to,opcenito dolazi iz takvog okruzenja,a meni su dovoljne rijeci ADILOVICA I BOGICEVICA da znam kakav je on ...fifa09 je napisao/la:Tako je , bas je pljuvo' noseci dres reprezentacije na prsima i kapitensku oko ruke![]()
ugl. glupo ti poredjenje![]()
![]()
![]()
P.S Supica kojeg je ciro iskopao za dvije utakmice , i momka koji je preko 50 puta nosio dres sa drzavnim grbom i bio kapiten ne mozes poredit , al helem nejse da ne granamo svakom svoje

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- invincible1921
- Kontakt:
aha hvala ti na infonime_tm87 je napisao/la:Dosao slovenac, zadovoljio... trebao bi potpisatiinvincible1921 je napisao/la:mozel mi neko rec jel doso ovaj slovenac il nije kad da ocekujemo u ekipi ?
sta je s "ugljesom" jel zadovoljio il nije?
kakvo se to iznedjenje u vidu pojacanja spominje il je samo suplja obicna ?
Ugljesa nije zadovoljio, otisao je u neki niziligaski klub
Mozda napadac

=\_1921_/=
Seniori sa juniorima u 17:00 sati
http://fkzeljeznicar.ba/seniori-sa-juni ... sati/6464/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/seniori-sa-juni ... sati/6464/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 6799_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Piju li ovi vaši ista drugo osim pive 

Bosna i Hercegovina, Sarajevo, Juventus... Pratim ja i ostalo, ali njih volim, za njih navijam
- Consigliere
- Kontakt:
ma Becks k'o voda

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Komotno se pojedinci mozete u Expres i ove slicne novine zaposliti
Poruka-Igraci netrebate zivjeti svi u kucu prije mraka

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Reprezentativac po Becksu , tako tako

jel ko cito intervju u sportu sa Svrakom
ako ko nije nek procita toplo preporucujem
dal su kupili sta za autobusa sad kad krenu u Lajkovac

dal su kupili sta za autobusa sad kad krenu u Lajkovac
-
- Kontakt:
ma jamak ok, on bar igra dobro, ali muamer...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
-
- Kontakt:
znate li u koliko ce biti tekma i hoce li biti subota ili nedjelja?
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
kolko sam ja cuo ugljesa otisao u nizeligaski klub ali ce sa nama na pripreme u januaru tj. nece igrat prvu polusezonu za nas (nisam 100% upucen samo kazem)nime_tm87 je napisao/la:Dosao slovenac, zadovoljio... trebao bi potpisatiinvincible1921 je napisao/la:mozel mi neko rec jel doso ovaj slovenac il nije kad da ocekujemo u ekipi ?
sta je s "ugljesom" jel zadovoljio il nije?
kakvo se to iznedjenje u vidu pojacanja spominje il je samo suplja obicna ?
Ugljesa nije zadovoljio, otisao je u neki niziligaski klub
Mozda napadac

Lajkovac je gradsko naselje u Srbiji u opštini Lajkovac u Kolubarskom okrugu. Jedna od važnijih železničkih stanica na pruzi Beograd-Bar, vrlo živim autobuskim saobraćajem povezana sa Beogradom, Valjevom, Čačkom i drugim mestima. Lajkovac je centar istoimene opštine sa nešto manje od 18.000 stanovnika. Varošica je nastala prolaskom prvog voza - legendarnog „Ćire“ kroz ovo mesto. Bilo je to 1908. godine kada je Lajkovac već bio određen za železničku stanicu uzanog koloseka Obrenovac-Lajkovac. Lajkovac je ubrzo i postao najveća železnička stanica uzane pruge u Srbiji, raskrsnica za Čačak, Užice, Višegrad, Sarajevo, Dubrovnik i Zeleniku, Valjevo, Aranđelovac i Beograd. Bio je Jugoslavija u malom, jer je nastanjen železničarima sa svih strana Jugoslavije, pa je i imao katoličku crkvu za železničare te vere.
FK Železničar Lajkovac je fudbalski klub iz Lajkovca , i trenutno se takmiči u Srpskoj ligi Zapad, trećem takmičarskom nivou srpskog fudbala. Klub je osnovan 1927. godine kao Sport klub Železničar.

Idealno mjesto za željezničare!
Iskreno se nadam da će se naše mašindžije vratiti od tamo jači i spremniji nego što su do sad bili. Sretno Željo!

Idealno mjesto za željezničare!

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!!!
Humanitarna akcija za dom u Pazaricu!

UNFKŽTM1987 i navijačka grupa Manijaci ogranizuju prikupljanje odjeće za dom u Pazariću. Ovo je nastavak akcije koja je organizovana u ljeto 2010. godine. Vašu odjeću koja Vam više nije potrebna možete donirati u prostorijama UNFKŽTM1987 na sjevernoj tribinu u subotu od 16:30 do 19:30.
Također je neophodna zimska obuća od broja 39 pa naviše..
Nemojte donositi svilu i donji veš.
Posjeta je u nedelju između 11:30 i 12:30, a polazak sa stadiona Grbavica u 11:00. Svi koji imaju raspoloživo vozilo molili bi ga da vozilo stave u upotrebu. Za dodatne info, javite nam se na email [email protected]
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!

UNFKŽTM1987 i navijačka grupa Manijaci ogranizuju prikupljanje odjeće za dom u Pazariću. Ovo je nastavak akcije koja je organizovana u ljeto 2010. godine. Vašu odjeću koja Vam više nije potrebna možete donirati u prostorijama UNFKŽTM1987 na sjevernoj tribinu u subotu od 16:30 do 19:30.
Posjeta je u nedelju između 11:30 i 12:30, a polazak sa stadiona Grbavica u 11:00. Svi koji imaju raspoloživo vozilo molili bi ga da vozilo stave u upotrebu. Za dodatne info, javite nam se na email [email protected]
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Kako završi tekma?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Svaka častSouthboy je napisao/la:Humanitarna akcija za dom u Pazaricu!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.