Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Dado
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la Dado » 04 sep 2013, 22:47

Jel' ko gledao Izeta na treningu danas. Ima li se sta prijaviti?

stampy

Post Postao/la stampy » 05 sep 2013, 20:39

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:57, ukupno mijenjano 1 put.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 05 sep 2013, 22:51

mone je napisao/la:jel do mene ili i vama Izo lici na Messija :mrgreen:
Do tebe je,stari.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 05 sep 2013, 22:54

Lici on na Messija, i to poprilicno.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 sep 2013, 22:57

Ma ovaj je Bosanski Messi:

slika
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 06 sep 2013, 01:36

Cartman je napisao/la:Ma ovaj je Bosanski Messi:

slika
Bosanski Hugh Hefner. ;)

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 07 sep 2013, 01:21

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 sep 2013, 01:29

Valencia je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/izet-h ... /130208012

Bice da mu Dzeki nije oprostio :roll: .
Ibrahimovic je kao i Dzeko Bosanac. Samo sto Edina vise postujem, jer je patriota i nikada nije imao dvojbe u vezi odabira reprezentacije, tako da bi uvijek stajao iza Edina. Medutim, ovo sto je izjavio Hajrovic, ako je uopste izjavio, nije trebao zasigurno, ali je istina, ziva istina. Ibrahimovic je bolji napadac od Dzeke u svakom segmentu igre.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 sep 2013, 01:30

tyler durden je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ma ovaj je Bosanski Messi:

slika
Bosanski Hugh Hefner. ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Rios

Post Postao/la Rios » 07 sep 2013, 01:34

Da se razumijemo..Momak je ispao supcina nevidjena..Ali treba ga sad prihvatiti,dati mu podrsku..Kako mi navijaci tako i igraci,Dzeko prije svih..Od frke neke nemamo koristi nikakve.. A Izet nek se nosi sa svojom savjescu..Ha ja.. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 07 sep 2013, 01:37

DonCorleone je napisao/la:

Ibrahimovic je kao i Dzeko Bosanac. Samo sto Edina vise postujem, jer je patriota i nikada nije imao dvojbe u vezi odabira reprezentacije, tako da bi uvijek stajao iza Edina. Medutim, ovo sto je izjavio Hajrovic, ako je uopste izjavio, nije trebao zasigurno, ali je istina, ziva istina. Ibrahimovic je bolji napadac od Dzeke u svakom segmentu igre.
izvini al kako mozes stavljati u isti kos "ibrahimovic je kao i djeko bosanac" po cemu je ibrahimovic bosanac ko djeko, ok porjeklo mu je iz bosne al nesto ne vidim da se trza oko bosne puno, nisam a mozda grijesim nikad vidio da je on il dosao il nesto govorio o nama tj. uposte spominjao bosnu dok djeko rodjen odrastao itd. i ne znam kako bi djeko imao dvojbu za koga bi on to igrao ...

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 07 sep 2013, 01:38

DonCorleone je napisao/la:
Cilj je bio poniziti Dzeku a ne iznijeti cinjenicno stanje. I Dzeki je valjda jasno da je Ibrahimovic bolji igrac.

Malo je glupo da se ovaj momak nakon svega odlucio za BiH. Poznavajuci nas mentalitet mozete pretpostaviti kako su na to reagovali neki nasi igraci, posebno Dzeko i Spahic koji su Hajrovica nagovarali da igra za BiH. Nas ponos je u vecini slucajeva iracionalan. Nijemcima se ovakve stvari ne bi mogle desiti.

Ipak, ne treba u ovom traziti razlog za poraz. Hajrovic i eventualne nesuglasice vezane za njega nemaju veze sa porazom.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 07 sep 2013, 01:46

Rios je napisao/la: Da se razumijemo..Momak je ispao supcina nevidjena..Ali treba ga sad prihvatiti,dati mu podrsku..Kako mi navijaci tako i igraci,Dzeko prije svih..Od frke neke nemamo koristi nikakve.. A Izet nek se nosi sa svojom savjescu..Ha ja.. ;)
Pa znas kako to ide kod nas... 'Nisi niko i nista a mene vrijedjas i omalovazavas'. Tesko preko toga prelazi bosanski covjek, posebno tesko kada te ponizi/pokusa poniziti neko ko je dosta ispod tebe. Podji od sebe :mrgreen: .

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 07 sep 2013, 08:27

NE DAJ SE HAJROVICU UZ TEBE SMO.
Nemoj da te sjebu pojedina ponasanja suigraca. Dobro ti nama dosao i pokazi sta znas.
Pa kad mu vidim samo ono lice zao mi ga bude.
Ne daj se, bolji si od mnogih koji nam griju klupu ako ne i najbolji i uskoro aBd u pocetnu.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 07 sep 2013, 08:34

iducu utakmicu mora biti starter, kratko i jasno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 sep 2013, 10:52

LenBias je napisao/la:iducu utakmicu mora biti starter, kratko i jasno
Zašto mora? Je l' zato što su ostali podbacili ili zato što si primijetio nešto u njegovoj igri u onih 10-ak minuta provedenih na terenu? Ako je ovo drugo u pitanju, onda nam se tu mišljenja razilaze. Jer, ja sam vidio 3 izuzetno loša dodavanja (što je najgore, bio je najsvježiji na terenu, dakle nema tu dekoncentrisanosti zbog umora i istrošenosti) i izboren slobodnjak koji je dobio "na lijepe oči".

Iskreno, ja bih ga stavio jedino umjesto Misimovića (iako mi je Miske drugi najdraži igrač u reprezentaciji). Zašto? Pa da bi pomagao desnom bočnom (nebitno da l' će to biti Mujdža ili Vršajević), jer nam je to sinoć najviše trebalo - ispomoć na boku.

Eh, sad se tu postavlja milion drugih pitanja, posebno ako si Pape. :mrgreen: Recimo, "što guraš izdajnika, Miske nas je zadužio", a da ne govorim o tome kako sam Pape sigurno neće staviti Misketa na klupu iz više razloga. Prvi je sigurno da mu i dalje vjeruje (i treba, ipak je Miske čovjek poteza), drugi je što se boji kontraefekta koji bi mogao izazvati stavljanjem Misketa na klupu (ipak je to igrač sa najviše nastupa u svetom dresu), a treći je taj što postoji mogućnost da Pape ne smije ući u meč sa (samo) jednim dirigentom na sredini terena - Pjanićem. Što jednim? Pa zato što sam ubijeđen da će Pape ipak staviti Medunjanina na klupu, a u vatru baciti nekog ko najbolje obavlja zadatke zadnjeg veznog - Rahimića ili Zahirovića.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 07 sep 2013, 11:10

Monolog je napisao/la:
LenBias je napisao/la:iducu utakmicu mora biti starter, kratko i jasno
Zašto mora? Je l' zato što su ostali podbacili ili zato što si primijetio nešto u njegovoj igri u onih 10-ak minuta provedenih na terenu? Ako je ovo drugo u pitanju, onda nam se tu mišljenja razilaze. Jer, ja sam vidio 3 izuzetno loša dodavanja (što je najgore, bio je najsvježiji na terenu, dakle nema tu dekoncentrisanosti zbog umora i istrošenosti) i izboren slobodnjak koji je dobio "na lijepe oči".

Iskreno, ja bih ga stavio jedino umjesto Misimovića (iako mi je Miske drugi najdraži igrač u reprezentaciji). Zašto? Pa da bi pomagao desnom bočnom (nebitno da l' će to biti Mujdža ili Vršajević), jer nam je to sinoć najviše trebalo - ispomoć na boku.

Eh, sad se tu postavlja milion drugih pitanja, posebno ako si Pape. :mrgreen: Recimo, "što guraš izdajnika, Miske nas je zadužio", a da ne govorim o tome kako sam Pape sigurno neće staviti Misketa na klupu iz više razloga. Prvi je sigurno da mu i dalje vjeruje (i treba, ipak je Miske čovjek poteza), drugi je što se boji kontraefekta koji bi mogao izazvati stavljanjem Misketa na klupu (ipak je to igrač sa najviše nastupa u svetom dresu), a treći je taj što postoji mogućnost da Pape ne smije ući u meč sa (samo) jednim dirigentom na sredini terena - Pjanićem. Što jednim? Pa zato što sam ubijeđen da će Pape ipak staviti Medunjanina na klupu, a u vatru baciti nekog ko najbolje obavlja zadatke zadnjeg veznog - Rahimića ili Zahirovića.
Slazem se ! Miske je zasluzio , al nikad nije losije izgledao sa KG :oops: , mozda je bolje i "izdajnik" ako je frajer u takmicarskoj formi ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 sep 2013, 17:50

dadnan je napisao/la:NE DAJ SE HAJROVICU UZ TEBE SMO.
Nemoj da te sjebu pojedina ponasanja suigraca. Dobro ti nama dosao i pokazi sta znas.
Pa kad mu vidim samo ono lice zao mi ga bude.
Ne daj se, bolji si od mnogih koji nam griju klupu ako ne i najbolji i uskoro aBd u pocetnu.
Ako je ovaj smrad pokvario atmosferu u ekipi onda ga treba odyebat iste sekunde.

I ne vidim nikakav razlog da on igra od pocetka u Slovackoj.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 sep 2013, 18:07

Kakva atmosfera?

Ne kakite. I ovdje, baš kao i na košarkaškim temama nakon poraza dolazi do teorija zavjere. Sigurno je Izet kriv što je Edin kasnio. Neka je kasnio, njegova stvar, sigurno je nešto važno bilo u pitanju tako da me briga za to.

Izet je više pokazao u 8 minuta nego neki u 80.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 07 sep 2013, 18:57

kao prvo, ako je uopšte atmosfera u ekipi poljuljana, Izet je nikako nije mogao pokvariti .. čime, svojom pojavom? niđe veze s vezom ;) ako Izet smeta pojedincima, neka se ti pojednici ebu lagano, bilo da se radi o Spahi, Džeki, Miretu, itd .. zaboli me qrac o kome se radi, ako se uopšte radi o tome ;) repka je iznad svega, momak je došao da igra za nas i samo to je bitno .. oni neka se 'ne mirišu', ako već toga ima, ali dok su na pripremama repke, toga ne smije biti .. niko nije iznad repke .. ni Spaha, ni Edin, ni Miske, ni Mire, apsolutno niko

ja da sam selektor, a da pri tome znam da su zbog Izeta nos digli Spaha ili Edin, oni bi snosili sankcije .. niko nije iznad ove repke, domovine, pa koliko god da nam je važan .. svako treba znati gdje mu je mjesto ;)

P.S. da se ja pitam kao što se ne pitam, Izet bi počeo u utorak umjesto Misketa
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, FerdinandF, General505, Google Adsense [Bot] i 60 gostiju.