HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
lenta crvena
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Kako je ovaj portal oprao igrače selje koji su hrabro porazbijali svlačionicu nakon utakmice. Tako vam je sve. Najbolje je da se bajke pišu to vam dobro ide.
Nisu napravili ni blizu kao modri što navijaš za njih kada su Koprivnici ispali u ligu za bedake, vjeruj. Znači i ti imaš takvo mišljenje i o Dinamu. ? Bijeda, zar ne .?Damian je napisao/la:Sta ce idioti kad ne znaju drukcije.
Blago njima s takvom pameti.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Protiv prijedorskog Rudara u kupu, kuci igramo i prolazimo dalje..
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
prosle godine u ovoj fazi natjecnaja protiv njih igrali u gostima i prosli,a sada imamo puno puno jacu ekipu i jos kuci igramo...znaci bez podcjenivanja rutinska pobjeda za nastavak takmicenja
Naravno.England je napisao/la:Nisu napravili ni blizu kao modri što navijaš za njih kada su Koprivnici ispali u ligu za bedake, vjeruj. Znači i ti imaš takvo mišljenje i o Dinamu. ? Bijeda, zar ne .?Damian je napisao/la:Sta ce idioti kad ne znaju drukcije.
Blago njima s takvom pameti.
Dinamo je kao klub odavno dno dna, ali ebiga, to ne mogu birat. Nije tema pa eto.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
I da, Rudar, sta reci. Nije bas da smo dobili lakog protivnika. Ali smo kvalitetniji i prolazimo dakako 
RIP CITY!
rudar je dobar zrijeb,sreca izbjegli smo najtezeg protivnika kozaru 
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
kaznjeni smo zbog bakljade ultrasa u subotu a zeljo nije kaznjen iako su manijaci palili baklje!ovo neka samo bude motiv igracima da budemo sto bolje plasirani na kraju zbog dusmana iz sarajeva
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
dobili smo kaznu 2.000 KMwerly je napisao/la:kaznjeni smo zbog bakljade ultrasa u subotu a zeljo nije kaznjen iako su manijaci palili baklje!ovo neka samo bude motiv igracima da budemo sto bolje plasirani na kraju zbog dusmana iz sarajeva
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
niste kaznjeni za utakmicu protiv zrinjskog nego protiv rradnika,ovo protiv radnika je sve ok ali zadnja utakmica samo su ultrasi kaznjeni i neko zeli pokazati zrinjskom da ce se oni kaznjavat a zeljo ne
Stavite gostujuce navijace na donju tribinu, mozda bi onda delegat vidio i te baklje. Ovako bez naocala teskowerly je napisao/la:niste kaznjeni za utakmicu protiv zrinjskog nego protiv rradnika,ovo protiv radnika je sve ok ali zadnja utakmica samo su ultrasi kaznjeni i neko zeli pokazati zrinjskom da ce se oni kaznjavat a zeljo ne
Svaka cast !

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Prijateljska: HŠK Zrinjski - RNK Split 1:1
Strijelci: Belošević (11m) 1:0; Graovac (ag) 1:1
Strijelci: Belošević (11m) 1:0; Graovac (ag) 1:1
#Ausilio OUT

- jug-onostalgicar
- Kontakt:
sta ono nultrasi ulijecu po mostaru? mentalni sklop na nivou 
uvijek hercegovac hrvat nikad dzaba sve
Taki kao ti u pećini su odavno, prošlost, prošlost daleka, možda nekad, nekad ali nikad više kao nekad a to boli...jug-onostalgicar je napisao/la:sta ono nultrasi ulijecu po mostaru? mentalni sklop na nivou
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Taki kao ti u pećini su odavno, prošlost, prošlost daleka, možda nekad, nekad ali nikad više kao nekad a to boli..miki651 je napisao/la:jug-onostalgicar je napisao/la:sta ono nultrasi ulijecu po mostaru? mentalni sklop na nivou
grohotom se smijem, ove godine vas ocekujem na dnu tabele sa jednim ciljem, opstanak i samo opstanak
pozdrav nultrasi
Dobro, primljena je poruka koju šaljete 20 punih godina i nakon koje se ama baš svake godine mi smijemo vama
Ispravi slobodno ako smo ima pogrešaka
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
miki651 je napisao/la:Dobro, primljena je poruka koju šaljete 20 punih godina i nakon koje se ama baš svake godine mi smijemo vama![]()
ummm? izvini mi smo prvaci zadnje 4 godine uzeli duplu titulu ne vidim gdje se vi tu nama smijete?
si me to zamijenio za pravog mostarca(Veležovca)
Oprosti mislio sam da ste vi jugonostalgičari izumrli pogotovo nako zadnjih par desetaka stresnih godina.
Još jednom sprika i neka vas, pa makar po muzeju te tražio.
Još jednom sprika i neka vas, pa makar po muzeju te tražio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.