FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Humanitarna akcija za Pazarić
http://fkzeljeznicar.ba/humanitarna-akc ... aric/6470/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/humanitarna-akc ... aric/6470/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
[quote="Rios"]Nisam citao ovaj clanak o Svraki u Sport-u,moze li mi neko recu o cemu se radi? Kao nema poziva u repku jer je Zeljo "mali" klub ili..?
Muamer je rekao da ga je mnogo pogodilo to što ga nije selektor Sušić pozvao u reprezentaciju i da se psihički dosta potrošio . Na pitanje zašto ga Manijaci prozivaju i zvižde mu rekao je zbog toga jer očekuju da daje golove ali da on igra na poziciji zadnjeg veznog . Rekao je da je uvjeren da je otišao iz naše lige da bi dobio poziv i još je dodao da malo slabiji rezultati su došli zbog prevelikog broja povrjedjenih igrača .
Muamer je rekao da ga je mnogo pogodilo to što ga nije selektor Sušić pozvao u reprezentaciju i da se psihički dosta potrošio . Na pitanje zašto ga Manijaci prozivaju i zvižde mu rekao je zbog toga jer očekuju da daje golove ali da on igra na poziciji zadnjeg veznog . Rekao je da je uvjeren da je otišao iz naše lige da bi dobio poziv i još je dodao da malo slabiji rezultati su došli zbog prevelikog broja povrjedjenih igrača .
Brkica
Muamer Svraka je svoje najbolje pratije pruzao dok je igrao Nyema, jer je on tada igrao klasicnog libera na sredini terena, i mogao se je prikljucivati napadu i davati golove. Odlaskom Nyeme Svraka je skroz pao u igri, cak sta vise ako kaze da je zadnji vezni ni tu poziciju ne igra kako bi trebalo. Jednostavno covjek je skroz pao u formi nema zalaganja nema povezanosti u igri vec jednostavno seta ko muha bez glave po terenu, umjesto da kreira igru od odbrane prema napadu.
Evidentan je njegov pad forme, i nimalo me ne cudi to sto nije dobio poziv, pa budimo realni svi mi volimo Želju i svakog naseg igraca ali ovakav Svraka jednostavno ne zasluzuje poziv.
Sta go da je uzrok njegove lose forme bolje mu je da se "dozove" dok jos nije kasno, jer biti kapiten sampiona i biti reprezentativac i naglo pasti u formi moze biti samo pogubno za njega. U najboljim je igrackim godinama i ako sada nece imati konstantu u svojim igrama nece nikad i moze zavrsiti u nekoj losijoj ekipi.
Evidentan je njegov pad forme, i nimalo me ne cudi to sto nije dobio poziv, pa budimo realni svi mi volimo Želju i svakog naseg igraca ali ovakav Svraka jednostavno ne zasluzuje poziv.
Sta go da je uzrok njegove lose forme bolje mu je da se "dozove" dok jos nije kasno, jer biti kapiten sampiona i biti reprezentativac i naglo pasti u formi moze biti samo pogubno za njega. U najboljim je igrackim godinama i ako sada nece imati konstantu u svojim igrama nece nikad i moze zavrsiti u nekoj losijoj ekipi.
Treba priupitati mesu bili bio trener u zelji, pod islovima pod kojim je amar BI ALI U KURCU
- PeteDunham
- Kontakt:
'Priupitali' ili ne, zna se da Meša ne bi nikada sjeo na klupu Želje pogotovo pod sadašnjim okolnostima i uslovima čak se i Amar dvoumi da li da ostane ili ne.. Sve mi ovo miriše na 3 mjesto ove sezone, možda je pesimistično ali sa svim ovim odlascima, povredama i nedovođenjem pojačanja kako treba to nam je i domet...FCS je napisao/la:Treba priupitati mesu bili bio trener u zelji, pod islovima pod kojim je amar BI ALI U KURCU
Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!
There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!
There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!
Pa onda ne treba pametovati
bravo razabu ,samo Amar i niko vise OVO JE NAJBLAZE STO CU RECIFCS je napisao/la:Treba priupitati mesu bili bio trener u zelji, pod islovima pod kojim je amar BI ALI U KURCU
raja prica da je ovaj mali slovenac sto je dosao dosta dobar, cak za prve postave
a sto se tice svrake vidim odmah paljba po njemu ovdje radi naslova iz novina koje su stavljale sve i svasta tipa koliko se sjecam luka toni u sarajevu , zeric u ajaksu itd.
cijela poenta a to svi znamo da igrac iz nase lige tesko moze igrati u rep. samo sto isti igra u zelji pa malo usminkali naslov ...

-
- Kontakt:
Sta je sa Šefa, prođe mjesec dana od početka lige a njega nema na klupi

Imam veliko poštovanje za Mesu, ali ne odobravam stajanje po strani i priču o tome sta ne valja i sta bi trebalo raditi.Cak i mi koji ni izbliza ne poznajemo materiju kao on, vidimo sta ne stima i znamo kako bi trebalo da bude. Ako Mesa nije spreman ući "unutra"i doprinjeti da stvari dovedemo ured, ne treba ni pametovati sa strane. Možda i griješim, ali koliko znam, Mesa se nije potrudio ds ns bilo kakav nacin pomognr Želji, posebno u ovom poslijerstnom periodu kad je svsrno pomoć potrebna.
Doduše, opet koliko ja znam, malo ko se od naših bivsih asova pretrgo oko pomaganja Želji. Evo uzmite samo ovu generaciju Svabinu, niz vrhunskih igrača sa pravim karijerama (Saban, Baljic, Skoro, Mesa, Radmilo...).Jasno mi je da stvari ne funkcioniraju na jednostavan način, ali na žalost, nisam vidio nikakvu volju kod tih ljudi, iz koje bi se dalo izcitati da se osjećaju dijelom tog kluba.
Na sreću, s jedne strane, i na zalost, s druge strane, imamo Amara Osima. Na sreću, jer imamo fanatika, zeljovca do kosti, pametnog i nadarenog trenera, koji nam tom nekom svojom magijom donosi titule i trofeje, ponos i radost.
Na žalost, jer ga ljudi iz uprave, sto ne mogu, sto ne žele pratiti.I vremenom smo postali ovismi o Amaru.
Doduše, opet koliko ja znam, malo ko se od naših bivsih asova pretrgo oko pomaganja Želji. Evo uzmite samo ovu generaciju Svabinu, niz vrhunskih igrača sa pravim karijerama (Saban, Baljic, Skoro, Mesa, Radmilo...).Jasno mi je da stvari ne funkcioniraju na jednostavan način, ali na žalost, nisam vidio nikakvu volju kod tih ljudi, iz koje bi se dalo izcitati da se osjećaju dijelom tog kluba.
Na sreću, s jedne strane, i na zalost, s druge strane, imamo Amara Osima. Na sreću, jer imamo fanatika, zeljovca do kosti, pametnog i nadarenog trenera, koji nam tom nekom svojom magijom donosi titule i trofeje, ponos i radost.
Na žalost, jer ga ljudi iz uprave, sto ne mogu, sto ne žele pratiti.I vremenom smo postali ovismi o Amaru.
- elninho_resTO
- Kontakt:
http://sulia.com/channel/soccer/f/1bc8d ... oogle_plus" onclick="window.open(this.href);return false;

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
TAKO JE PASA MOJFKZ1921 je napisao/la:Imam veliko poštovanje za Mesu, ali ne odobravam stajanje po strani i priču o tome sta ne valja i sta bi trebalo raditi.Cak i mi koji ni izbliza ne poznajemo materiju kao on, vidimo sta ne stima i znamo kako bi trebalo da bude. Ako Mesa nije spreman ući "unutra"i doprinjeti da stvari dovedemo ured, ne treba ni pametovati sa strane. Možda i griješim, ali koliko znam, Mesa se nije potrudio ds ns bilo kakav nacin pomognr Želji, posebno u ovom poslijerstnom periodu kad je svsrno pomoć potrebna.
JA BI NJIMA ZABRANIO DOLAZAK NA NASU SVETINJU
Za rastjerat kvalitetne ljude smo stvarno veliki talenti. (izvini ako si bio ironičan).CARSON je napisao/la:TAKO JE PASA MOJFKZ1921 je napisao/la:Imam veliko poštovanje za Mesu, ali ne odobravam stajanje po strani i priču o tome sta ne valja i sta bi trebalo raditi.Cak i mi koji ni izbliza ne poznajemo materiju kao on, vidimo sta ne stima i znamo kako bi trebalo da bude. Ako Mesa nije spreman ući "unutra"i doprinjeti da stvari dovedemo ured, ne treba ni pametovati sa strane. Možda i griješim, ali koliko znam, Mesa se nije potrudio ds ns bilo kakav nacin pomognr Želji, posebno u ovom poslijerstnom periodu kad je svsrno pomoć potrebna.
JA BI NJIMA ZABRANIO DOLAZAK NA NASU SVETINJU
Zaboravismo brzo kako nam je Meša završio pripreme Tunisu (ili Egiptu, ne sjećam se). Tako nešto nećemo moći platiti još dugo dugo.
Zaboravimo kako nam je Švabo završio pripreme u BG...Ima tu puno stvari koje se ne znaju javno i zbog kojih naši ljudi često se ne žele nuditi i pomagati naše klubove, a to su isti razlozi zbog kojih smo ovako jadni. Neće niko svoj obraz da daje radi lopova.
Jednom je Vaha Halilhodžić završio sportsku opremu Veležu u vrijednosti 100.000€. Tadašnji direktor Veleža je po Mostaru pričao "Šta je to za Vahu? Jest se pretrgo...". Naravno, Vaha čuo za to i više nikad ni 1€ neće dati za Velež. Takvih je bilo i kod nas koliko hoćete.
Ma kakva zabrana, ne želim da u tom pravcu ide priča. Ono sto mislim da je poenta, to je da svi moraju imati poštovanje prema klubu.A ono se, izmedju ostalog, ogleda i u tome da ne talasamo pricama sa strane koje ne doprinose ponoljsanju situacije.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Iskreno, ne znam sta se odmah pojedinci pale na prvu.
Takoder, mi je nespojivo da neko ko nije direktno upucen u svu sitvaciju, komentarise istu na osnovu prica koje se pricaju po kafana.
Da razjasnimo jednu stvar. Amar je svoje pare ulozio, medutim dolazi do povreda nekih igraca od kojih se trebalo zaraditi. Drugi ljudi samo cesljaju muda i sjede, dok samo jedan radi. Kada drugi nece da rade svoj posao, mora covjek da radi vise poslova u klubu da bi vratio svoje. Izvukao je ovo vise sa Adilom, nadam se da ce i sa Svrakom ovo biti sto prije gotovo.
Takoder, mi je nespojivo da neko ko nije direktno upucen u svu sitvaciju, komentarise istu na osnovu prica koje se pricaju po kafana.
Da razjasnimo jednu stvar. Amar je svoje pare ulozio, medutim dolazi do povreda nekih igraca od kojih se trebalo zaraditi. Drugi ljudi samo cesljaju muda i sjede, dok samo jedan radi. Kada drugi nece da rade svoj posao, mora covjek da radi vise poslova u klubu da bi vratio svoje. Izvukao je ovo vise sa Adilom, nadam se da ce i sa Svrakom ovo biti sto prije gotovo.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 06 sep 2013, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
Glas navijača: Jamak najbolji za august
http://fkzeljeznicar.ba/glas-navijaca-j ... gust/6474/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/glas-navijaca-j ... gust/6474/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Hah Jamak uze titulu igraca augusta..nadam se da je nece proslavljati na nacin koji on to radi... 
Slucajno poznavajuci momka znam da ce imati jos veci motiv,protiv Slavije će letiti po terenu...živi bili pa vidjeli..
Kako bi nam valjala bolja forma Svrake i kad bi Ara i Zola malo usli u formu...tu bi nam pocetak lokomotive bio...
Biće to dobro zna Amar sta radi...

Slucajno poznavajuci momka znam da ce imati jos veci motiv,protiv Slavije će letiti po terenu...živi bili pa vidjeli..

Kako bi nam valjala bolja forma Svrake i kad bi Ara i Zola malo usli u formu...tu bi nam pocetak lokomotive bio...

Biće to dobro zna Amar sta radi...
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Sajo Nadarevic jedan je od nas
Radi Amar,radi

Radi Amar,radi

Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Je li stvarno istina ovo za Safeta ? Ako jeste, svaka cast, sa Skaljicem u tandemu bi to bilo bas dobro 

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Napaceni87 i 8 gostiju.