kokuz je napisao/la:Ni meni se ne sviđa kako igra Teletović, ali da pobijedimo, sve će mu biti oprošteno.
Tako da sudite poslije utakmice, a ne sada.
Zasto da mu oprostim? Pa ako izgubimo, ovo je njegov poraz. I pitamo se sto nema protoka lopte, sto ovo, sto ono. Pa ono sto je bilo akcija je bilo na relaciji Kikan, Zack, Sutalo, Djedovic. Ne znam nijednu akciju da je Mirza u njoj sudjelovao. Mirza je balast, on umjesto da udvajanja koristi da otvara saigracima prostor, on glumi Dirka.
Da se Mirza podredi timu, imao bi em vise prostora za igru em bi i drugi dosli do izrazaja. ja samo ne mogu da vjerujem da ovo ostali trpe, ovakvo silovanje. Ne mogu da vjerujem da Aco nema muda da ga izvede i ostavi na klupi, pa makar igrala ona taraba od Bavcica. Pa ko on misli da je, heeej? yebali te i netsi bolan, tek kad u istim nesto pokazes, onda se busaj u prsa i govori da si neko i nesto.
Ovo je sramno za mene, ovo je nesto nevjerovatno. Uzeo je 14 suteva za poluvrijeme, ja zaista ne mogu da vjerujem, isto kao da mi nemamo nijednog drugog sutera u timu... Ocaj, zgrozen sam. Sto je najgore, ova CG je smijesan tim, bolji smo od njih ali ce nas dobiti zaradi nekakvih dignutih noseva...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)