nafakasiL-Train je napisao/la:puuu **** ti nafakase ove

ne prosipaj se, da zagradis i uhvatis skok ovo se ne bi desavalo
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
nafakasiL-Train je napisao/la:puuu **** ti nafakase ove
ti imaš ozbiljan poremećajsamy je napisao/la:Narode moj dok ne budemo imali sve bosnjake da ginu za svetinju nema napretka ni za kosarku ni rukomet pa i najmanjem djetetu je jasno koliko srbi i hrvati vole Bih primjer je fudbal dok susic ne dodje i ne rastjera srpskohrvatski otpad i ne krenu nam na bolje a sada smo velesila fudbalska na balkanu sada hrvate i srbe i ostale mozemo da guzimo gdje hocemo i koliko hocemo i sto je najvaznije tako izgleda da ce ovo stanje izuzetno dugo potrajati
iz duse mi govorisdubrava je napisao/la:pa je.bemu mater i oca, dajte se odljepite od je.benog parketa i skočite. U pljacku mile materine...
Je.bo vas skok!!!!!!!!!
Ne seri više, je.bo ga više i bošnjak, da ga je.bo. Šutalo i Gordić nam donijeli pobjedu, ti pričaš o bošnjačkim šatro patriotima. Fuj. Imamo vođu bošnjaka, hipstera. Nama dostasamy je napisao/la:Narode moj dok ne budemo imali sve bosnjake da ginu za svetinju nema napretka ni za kosarku ni rukomet pa i najmanjem djetetu je jasno koliko srbi i hrvati vole Bih primjer je fudbal dok susic ne dodje i ne rastjera srpskohrvatski otpad i ne krenu nam na bolje a sada smo velesila fudbalska na balkanu sada hrvate i srbe i ostale mozemo da guzimo gdje hocemo i koliko hocemo i sto je najvaznije tako izgleda da ce ovo stanje izuzetno dugo potrajati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.