Mi nemamo timske igre niti akcija,a ni previse kvalitetne igrace,a to nije krivica Mirze!I sta ako je u NBA,pa nije tito zato sto je tamo?I Vucevic je i to je igrao cijelu zadnju sezonu,pa sta je to uradio u ovoj tekmi izuzev nekoliko blokada i skokova??nedim1993 je napisao/la:pa on N-B-A igrač i nema opravdanje za onoliko promašaja, kad ga ne ide, daj timske igre.NEZALAGANJE je napisao/la:Pa dobro,majku mu,zna li neko koliko se energije trosi u odbrani kad cuvas vise igrace od sebe,a Mirza to radi zadnje dvije tekme?Zna li iko kako je poslije tog hrvanja,tesko pogoditi sut,a posebno jer se i cijela odbrana fokusira na tebe!?Je li iko ikad od vas uzeo kosarkasku loptu u ruku,pa toliko kenj.ate?
EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Nesto je komentator spominjao da postoje sanse da sa dvije pobjede idemo dalje, ali sumnjam u to, jer se treba dosta stvari poklopiti.Virtu4l je napisao/la:Ima li neka kombinacija da sa dvije pobjede prođemo dalje?
Izgleda da je Aco zakuhao sa navijačima?
Stipanovic je nas ubjedljivo najbolji igrac
One dvije trice Crnogorci nece nikada vise ubaciti, a niti imati onoliko ofanzivnih skokova. A meni je najjace kad Vucevic "smiruje" Teletovic nakon onog zakucavanja
Nek smo dobili šuge samo zbog onog na tajm-autu crnogoraca, kad je bilo 6 razlike za crnogorce : "ajde sad da i' razvalimo, nema više..."
Sad još makedonce i mogu da umrem.
Sad još makedonce i mogu da umrem.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 06 sep 2013, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Zna li neko koji je rez u 4/4? 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
NEZALAGANJE je napisao/la:Pa dobro,majku mu,zna li neko koliko se energije trosi u odbrani kad cuvas vise igrace od sebe,a Mirza to radi zadnje dvije tekme?Zna li iko kako je poslije tog hrvanja,tesko pogoditi sut,a posebno jer se i cijela odbrana fokusira na tebe!?Je li iko ikad od vas uzeo kosarkasku loptu u ruku,pa toliko kenj.ate?
Dzaba druze ti pricas oni udaraju po Mirzi do besvjesti
Stidite se
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jesam ja, što?NEZALAGANJE je napisao/la:Pa dobro,majku mu,zna li neko koliko se energije trosi u odbrani kad cuvas vise igrace od sebe,a Mirza to radi zadnje dvije tekme?Zna li iko kako je poslije tog hrvanja,tesko pogoditi sut,a posebno jer se i cijela odbrana fokusira na tebe!?Je li iko ikad od vas uzeo kosarkasku loptu u ruku,pa toliko kenj.ate?
Isto tako su prve riječi svakog trenera koji me vodio bile "košarka je timski sport"...
Iskreno se nadam da ću sutra pogledati snimak ove utakmice i da ti izdvojim te isforsirane šuteve, a da ih zatim zajedno prokomentarišemo. Činjenica je da se Telka ispucava i to će reći svako ko je pogledao ove tri utakmice. Eto, danas je malo falilo da syebe Šutala koji je bio, kako ono rekoše pojedinci, on fire.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Samo da znate kako Šutalo ima dobru rodicu...uffff
ma da je sve promašio, ja bi mu oprostio
ma da je sve promašio, ja bi mu oprostio
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma naravno da se trebaju stiditi.Hajde da mi imamo nekog dominantnog defanzivca na centru,pa da Mirza 'odmara' u odbrani,pa poslije fula onoliko suteva,meni bi i bilo jasno cemu kritike.Ali kad on u odbrani mora cuvati Kikanovicevog igraca(centraYucca je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Pa dobro,majku mu,zna li neko koliko se energije trosi u odbrani kad cuvas vise igrace od sebe,a Mirza to radi zadnje dvije tekme?Zna li iko kako je poslije tog hrvanja,tesko pogoditi sut,a posebno jer se i cijela odbrana fokusira na tebe!?Je li iko ikad od vas uzeo kosarkasku loptu u ruku,pa toliko kenj.ate?
Dzaba druze ti pricas oni udaraju po Mirzi do besvjesti![]()
![]()
Stidite se
za vas koji OPET pljujete po mirzi, ovako, mirza je evidentno izgubio na sutu ali ovo mentalitetom vise nije onaj mirza, stari mirza je samo sutao i nije nista skoro radio drugo, ovaj se slomi u odbrani, skace, danas je imao 12-13 skokova, nabacio je misicnu masu za nba i sve to rezultira promasajima, to je cista logika, bas zbog toga ostali u tome trebaju vise uskakati i raditi za ekipu jer je ocito da on radi ovim igrama na dvije strane parketa
ja se samo sada nadam da ovako napisano mozete shvatiti kako i o cemu se radi
ja se samo sada nadam da ovako napisano mozete shvatiti kako i o cemu se radi
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Nail for Real
- Kontakt:
Red je, iako mozda ni ne znaci, ali cestitam. Bili ste manje losi
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kad mi pokazes igraca koji pored Mirze, KONSTANTNO(dobro upamiti ovu rijec) moze zabijati ono sto su danas zabijali Gordic i Sutalo,ja cu ga prvi kritikovati zbog forsiranja suteva.Do tada nijedan njegov sut sa 10 m mi nece biti nerezonski,jer on ima sansu da pogodi i odatle,a drugi ni kad su sami.Timski je sport kad imas kvalitetne saigrace,a nasi su u prva 2 dana pokazali ko su i sta su svojom kvalitetom.Ostala dvojica koja imaju kvalitet(Nihad i Zack) nemaju suta!Monolog je napisao/la:Jesam ja, što?NEZALAGANJE je napisao/la:Pa dobro,majku mu,zna li neko koliko se energije trosi u odbrani kad cuvas vise igrace od sebe,a Mirza to radi zadnje dvije tekme?Zna li iko kako je poslije tog hrvanja,tesko pogoditi sut,a posebno jer se i cijela odbrana fokusira na tebe!?Je li iko ikad od vas uzeo kosarkasku loptu u ruku,pa toliko kenj.ate?
Isto tako su prve riječi svakog trenera koji me vodio bile "košarka je timski sport"...
Iskreno se nadam da ću sutra pogledati snimak ove utakmice i da ti izdvojim te isforsirane šuteve, a da ih zatim zajedno prokomentarišemo. Činjenica je da se Telka ispucava i to će reći svako ko je pogledao ove tri utakmice. Eto, danas je malo falilo da syebe Šutala koji je bio, kako ono rekoše pojedinci, on fire.
Protiv Makedonija vala mogli bi imati egal skok
al bez dobrog Crnog ce biti tesko..
al bez dobrog Crnog ce biti tesko..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Niko ne pljuje po Mirzi, samo smo malo frustrirani njegovim lošim partijama na prvenstvu. Kritikovanje i pljuvanje nije isto. Opravdanja za loš nastup Teletovića jednostavno - nema.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nastup je los bio samo protiv Latvije,po meni!Za ostale kritike pocnite pratiti oba kraja parketa!Virtu4l je napisao/la:Niko ne pljuje po Mirzi, samo smo malo frustrirani njegovim lošim partijama na prvenstvu. Kritikovanje i pljuvanje nije isto. Opravdanja za loš nastup Teletovića jednostavno - nema.
ima i gore sam ti ih vec pojasnio, kao i ostalima, nadam se samo da ce neko shvatiti toVirtu4l je napisao/la:Niko ne pljuje po Mirzi, samo smo malo frustrirani njegovim lošim partijama na prvenstvu. Kritikovanje i pljuvanje nije isto. Opravdanja za loš nastup Teletovića jednostavno - nema.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Jao pa kakva igra zivaca, ali kakav Bosanski inat, kakav povratak, e to je ta borba za svaku loptu. Ovdje neki pricaju o odbrani, odlicnu smo odbranu igrali ali zna se nasa stara mana, nema skoka, nema pravog centra.
Bravo Mirza doktore, ti si ponos, tebi se nista ne moze zamjeriti, toliko se potrosi covjek i toliko odigra minuta, svaka cast.
Ali danas je Nemanja bio za 10, kako ga samo gotivim.
Mokar do gole koze od galame i nervoze.
EDIT : Ljudi Mirza gine, vidi se to, mora covjek probati i uci u ritam. Dobro neko napisa, pa sa boljim suigracima bi bio prvo ime prvenstva.
Bravo Mirza doktore, ti si ponos, tebi se nista ne moze zamjeriti, toliko se potrosi covjek i toliko odigra minuta, svaka cast.
Ali danas je Nemanja bio za 10, kako ga samo gotivim.
Mokar do gole koze od galame i nervoze.
EDIT : Ljudi Mirza gine, vidi se to, mora covjek probati i uci u ritam. Dobro neko napisa, pa sa boljim suigracima bi bio prvo ime prvenstva.
Zadnja izmjena: masteRofPoker, dana/u 06 sep 2013, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Pa ima donekle jer fakat se trosi u odbrani i cuva protivnicke centre , sto je u slucaju Crne Gore grmelj odvaljena preko 210..
a onda igras 35 minuta i tesko je uvijek naci svjezinu i koncetraciju za pogoditi sut , bilo je nekih nerezonskih(al jedna takva nas je vratila iz kanala , takav je igrac jednostavno)
al opet jel 12 skokova dovoljno pokazuje njegov trud na ovoj utakmici.
a onda igras 35 minuta i tesko je uvijek naci svjezinu i koncetraciju za pogoditi sut , bilo je nekih nerezonskih(al jedna takva nas je vratila iz kanala , takav je igrac jednostavno)
al opet jel 12 skokova dovoljno pokazuje njegov trud na ovoj utakmici.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Covjek stvarno ne zna sta reci za nas tim,od totalnog amaterizma do genijalne serije.
Ja ne ocekujem nista vise od nasih,jer previse pokazuju nezrelosti I nerezonske kosarke.
Onobstonjenocigledno da nas tim.igra.dobro kad se tim rasiri I kad igra cijela ekipa,kadse pravi prostor za ostale igrace.
Mi smo procitani,jer svaka akcija ide na mirzu ili nihadovo soliranje,mirza ko konj navre,ne zna kad ga udvoje odigrat,navuci igrace I odigrati za cist sut.
Nemam ja nista protiv da mirza suta.iz izgradjenih pozicija,ali on ide na silu,evo cim smo ga iskljucili iz igre proigrali smo.
Ljudi brane mirzu,ostavljaju prostor,mi to ne koristimo.
Zack je ocajan,ne kontam kako.on I svi ne mogu polaganja obicna izvesti,to kod nas scene na polaganjima.
Djedovic I sut katastrofa,pogodio covjek samo sad na kraju u 3 tekme,jedan sut iz vana.
Mirza uzasno sili iz nerezonski pozicija.
Cim smo izbjegli ovu igru,otvorili prostor sutalu I gordi,igrali smo I imali otvorene suteve.gorda pokzao muda.
Skok nam ocajan.
Ne ocekujem nista od nas hvala za ovu pobjedu,I fakat sto kaze avdic mi smo najturbulentnij repka,protiv nas svaki k.u.r.a.c ima srece I pogadja I ono sto ne opuca
Ja ne ocekujem nista vise od nasih,jer previse pokazuju nezrelosti I nerezonske kosarke.
Onobstonjenocigledno da nas tim.igra.dobro kad se tim rasiri I kad igra cijela ekipa,kadse pravi prostor za ostale igrace.
Mi smo procitani,jer svaka akcija ide na mirzu ili nihadovo soliranje,mirza ko konj navre,ne zna kad ga udvoje odigrat,navuci igrace I odigrati za cist sut.
Nemam ja nista protiv da mirza suta.iz izgradjenih pozicija,ali on ide na silu,evo cim smo ga iskljucili iz igre proigrali smo.
Ljudi brane mirzu,ostavljaju prostor,mi to ne koristimo.
Zack je ocajan,ne kontam kako.on I svi ne mogu polaganja obicna izvesti,to kod nas scene na polaganjima.
Djedovic I sut katastrofa,pogodio covjek samo sad na kraju u 3 tekme,jedan sut iz vana.
Mirza uzasno sili iz nerezonski pozicija.
Cim smo izbjegli ovu igru,otvorili prostor sutalu I gordi,igrali smo I imali otvorene suteve.gorda pokzao muda.
Skok nam ocajan.
Ne ocekujem nista od nas hvala za ovu pobjedu,I fakat sto kaze avdic mi smo najturbulentnij repka,protiv nas svaki k.u.r.a.c ima srece I pogadja I ono sto ne opuca
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
pa konačno!!!! kakav preokret i koja odlučnost... uz standardno napaljenog Đeda potegnuli Kikan, Nemanja i Sutalo..... idemo dalje, po još dvije pobjede
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
Madridista18
- Kontakt:
Velika pobjeda za samopouzdanje.Sad nam treba da se Tele probudi pa da idemo svim snagama protiv Makedonije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.