postoji, ali moras gledati sve a ne samo kritikovati nesto sto ide lose a zazmiriti na sve dobro koje je donio i zbog cega se i desava to lose, mislis li stvarno da bi on imao ovako slabiji sut iz igre da ne igra odbranu?Donnie Darko je napisao/la:Pa nije bas mala stvar kad imas sut 25% na 25 suteva iz igre. Od kojih je pola bilo isforsirano. Ljudi su znali po Jamesu pljuvat kada je triple double u playoffu imao jer je znao ubiljezit 8,9,10 turnovera. Ili za Kobea kada ima one svoje 4/26 partije i slicno.LenBias je napisao/la:po svemu sudeci po misljenju forumasa odlike dobre utakmice kosarkasa, tacnije odlika, je samo i jedno sut
I postoji razlika izmedju pljuvanja, te kritike. I to zasluzene.
EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Avdić je kralj....39 minuta pokušava da bude cool i koliko toliko objektivan i profesionalan komentator
....i onda u zadnjim minutama poludio gore nego Aco....najjaca scena kad viknu PA SKOCITEEE

- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije se proslavio sutem ni kada o od odbrane nije igrao. Kao recimo prekjucer. Tako da se ne bih iznenadio.LenBias je napisao/la:postoji, ali moras gledati sve a ne samo kritikovati nesto sto ide lose a zazmiriti na sve dobro koje je donio i zbog cega se i desava to lose, mislis li stvarno da bi on imao ovako slabiji sut iz igre da ne igra odbranu?Donnie Darko je napisao/la:Pa nije bas mala stvar kad imas sut 25% na 25 suteva iz igre. Od kojih je pola bilo isforsirano. Ljudi su znali po Jamesu pljuvat kada je triple double u playoffu imao jer je znao ubiljezit 8,9,10 turnovera. Ili za Kobea kada ima one svoje 4/26 partije i slicno.LenBias je napisao/la:po svemu sudeci po misljenju forumasa odlike dobre utakmice kosarkasa, tacnije odlika, je samo i jedno sut
I postoji razlika izmedju pljuvanja, te kritike. I to zasluzene.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Avaj, pa kad ti prestaneš žmiriti na činjenicu da je košarka timski sport, onda bismo mogli porazgovarati k'o odrasle osobe. Jah, Mirza im pružio priliku prva dva dana.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne kontas ti mene nikako...Mirza im je pruzio priliku prva dva dana da pokusaju pomoci i imaju neku kontribuciju.Svi znamo kako se to zavrsilo,jer osim trolista on/Djedovic/Kikanovic niko nije mogao 'bazen' da pogodi i to sa otvorenih pozicijia!Danas je ocigledno odlucio da cemo sa njim ili dobiti ili potonuti( i to rade svi veliki igraci) samo sto je nasa sreca bila da se bas danas neko ukaze(Gordic i Sutalo) inace bi potonuli zajedno sa kapetanom.Usput,postavio sam ti pitanje u mom prethodnom postu,pa cu ti ga sada ponoviti.Kad mi das igraca koji konstantno moze pogadjati otvorene suteve i kojeg Mirza u svojoj glavi moze markirati i vjerovati mu,ja cu ga prvi kritikovati zbog forsiranja.Do tada ja u njegovoj glavi,ono sto je i meni.Ja sam najbolji suter i vise je sansi da cu ja pogoditi preko ruke,nego on sam!Monolog je napisao/la:@Nezalaganje,
Ma ja, košarka je timski sport kad su ti saigrači Bryant, Jordan, Magic, Bird, Ewing, Olajuwon, Malone, James, a ne kad igraš sa Šutalom, Mašićem, Kikanovićem, Wrightom, Gordićem, Peršićem, Đedovićem i ostalim. Vjerovatno se tom logikom vode i u Netsima, pa ne dodaju Teletoviću kad je sam (recimo JJ, DW i ostali), jer znaju da on ne može pogađati ono što mogu njih dvojica. Šta mi tad radimo? Ono što radi svako normalan u toj situaciji - nerviramo se jer neko sili, a ima otvorenog igrača na dobroj poziciji.
Mirza je glavni i najbolji igrač ove ekipe, to je svima jasno. Sad, meni je jasno (vjerujem i mnogim drugim koji su pogledali ove tri utakmice) da je taj isti Mirza forsirao u većini slučajeva. To nema veze sa (ne)vjerovanjem u svoje saigrače, već sa činjenicom da je gledao isključivo na sebe. Uostalom, danas smo najbolje igrali one napade u kojima je lopta obilazila Mirzu. Valjda mu je to otvorilo oči i valjda će "vjerovati" (
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Donnie, znas ti dobro na sta mislim, pratis nba kao i ja, znamo kako i zbog cega se ovo desava, nema potrebe da meni koji sam sigurno, u najmanju ruku, informisan i upucen kao ti dajes takve odgovore
ali hajde, nije bitno 
Zadnja izmjena: LenBias, dana/u 06 sep 2013, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
iVar je napisao/la:ti imaš ozbiljan poremećajsamy je napisao/la:Narode moj dok ne budemo imali sve bosnjake da ginu za svetinju nema napretka ni za kosarku ni rukomet pa i najmanjem djetetu je jasno koliko srbi i hrvati vole Bih primjer je fudbal dok susic ne dodje i ne rastjera srpskohrvatski otpad i ne krenu nam na bolje a sada smo velesila fudbalska na balkanu sada hrvate i srbe i ostale mozemo da guzimo gdje hocemo i koliko hocemo i sto je najvaznije tako izgleda da ce ovo stanje izuzetno dugo potrajatipotreba za nacionalizmom ? LOL
btw što se tiče teleta, imam osjećaj da se navik'o na NBA i sad ima problem pri adaptaciji s ovim načinom...da ima saigrače k'o tamo bio bi bolji
POBJEDAAAAAAAAAAAA
Nažalost mentola uvijek ima. Kako li se dotična osoba sada osjeća kad su jedan Nemaja Gordić i Marko Šutalo uz Đedovića bii tvorci preokreta, nešto mi imena ne zvuče baš bošnjačka.
Joj Drazenovog brata sto se ode napusavat s nekim ko da je osvojio EP 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa gdje nece, svi koji su gledali su izludili zbog nase odbrane. Covjek je maksimalan profesionalac, i zacudjuje da je prihvatio rad za FTV amatere, ali je danas jednostavno morao popustiti emocijama. Da nije, zapitao bi se jel uopste covjek.111 je napisao/la:Avdić je kralj....39 minuta pokušava da bude cool i koliko toliko objektivan i profesionalan komentator....i onda u zadnjim minutama poludio gore nego Aco....najjaca scena kad viknu PA SKOCITEEE
![]()
Ne mozes biti onako retardiran u odbrani, ne znam osobu koja nije popizdila na nase skakace
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Itekako kosarka ima veze sa povjerenjem u svoje saigrace i njhivo sut,ali dobro,ti mislis jedno,a ja mislim sasvim drugo i znam mentalitet najboljih sutera u ekipi,a i trenera.Bolje tezak sut dobrog sutera,nego dobar sut loseg sutera...Monolog je napisao/la:Avaj, pa kad ti prestaneš žmiriti na činjenicu da je košarka timski sport, onda bismo mogli porazgovarati k'o odrasle osobe. Jah, Mirza im pružio priliku prva dva dana.NEZALAGANJE je napisao/la:[quote="Monolog
Ne kontas ti mene nikako...Mirza im je pruzio priliku prva dva dana da pokusaju pomoci i imaju neku kontribuciju.Svi znamo kako se to zavrsilo,jer osim trolista on/Djedovic/Kikanovic niko nije mogao 'bazen' da pogodi i to sa otvorenih pozicijia!Danas je ocigledno odlucio da cemo sa njim ili dobiti ili potonuti( i to rade svi veliki igraci) samo sto je nasa sreca bila da se bas danas neko ukaze(Gordic i Sutalo) inace bi potonuli zajedno sa kapetanom.Usput,postavio sam ti pitanje u mom prethodnom postu,pa cu ti ga sada ponoviti.Kad mi das igraca koji konstantno moze pogadjati otvorene suteve i kojeg Mirza u svojoj glavi moze markirati i vjerovati mu,ja cu ga prvi kritikovati zbog forsiranja.Do tada ja u njegovoj glavi,ono sto je i meni.Ja sam najbolji suter i vise je sansi da cu ja pogoditi preko ruke,nego on sam!Daj, molim te. To bi značilo da je pucao koliko je potrebno (pogrešna riječ, posebno kada govorimo o ovom sportu, ali ne znadoh koju da upotrijebim) u prve dvije utakmice i da nije forsirao, je li tako? A, činjenica je da je i tada pucao po košu čim bi dobio loptu, a smio bih se kladiti (barem po reakcijama s naše klupe kada to kamera "dozvoli") da to nije bio dogovor. No dobro, Mirzino je da pušta ostalim i kad se uvjeri koliko (ne)mogu da uzme loptu u svoje ruke i da pokaže neke stvari.
Mirza je glavni i najbolji igrač ove ekipe, to je svima jasno. Sad, meni je jasno (vjerujem i mnogim drugim koji su pogledali ove tri utakmice) da je taj isti Mirza forsirao u većini slučajeva. To nema veze sa (ne)vjerovanjem u svoje saigrače, već sa činjenicom da je gledao isključivo na sebe. Uostalom, danas smo najbolje igrali one napade u kojima je lopta obilazila Mirzu. Valjda mu je to otvorilo oči i valjda će "vjerovati" () saigračima da i oni "tu i tamo" znaju igrat košarke.
Avdić je odličan komentator i bog i batina za sve naše ostale komentatore generalno, uključujući i onog Marjana kojeg ja i ne gotivim. Ne odgovara mi njegovo urlanje tokom čitave utakmice i nepotrebni podaci. Avdića je, bar meni, ljepota slušati i nije nimalo naporan, a da ne govorimo o njegovom košarkaškom znanju i svemu tome čemu nas on može naučiti na toj utakmici koju on odrađuje. Da nam je više ovakvih profesionalaca.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Gdje su ti misevi, gdje su ti misevi sa poluvremena koji su trazili ukidanje naseg najuspjesnijeg sporta nakon sjedece odbojke??? Sta ste se sad sakrili!!!
SVAKA CAST MOMCIMA, POLUDIO SAM U ZADNJIM MINUTAMA. HVALA VAM PUNO.
SVAKA CAST MOMCIMA, POLUDIO SAM U ZADNJIM MINUTAMA. HVALA VAM PUNO.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam ni rekao da nema. Rekao sam da to nije slučaj sa Teletovićem. Usput, Mirza ne uzima teške, već nemoguće i bespotrebne šuteve. Ili u prijevodu - one koji izazivaju glavobolju trenera i navijača.NEZALAGANJE je napisao/la:Itekako kosarka ima veze sa povjerenjem u svoje saigrace i njhivo sut,ali dobro,ti mislis jedno,a ja mislim sasvim drugo i znam mentalitet najboljih sutera u ekipi,a i trenera.Bolje tezak sut dobrog sutera,nego dobar sut loseg sutera...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- L'Avvocato
- Kontakt:
To je to (Y)High je napisao/la:Avdić je odličan komentator i bog i batina za sve naše ostale komentatore generalno, uključujući i onog Marjana kojeg ja i ne gotivim. Ne odgovara mi njegovo urlanje tokom čitave utakmice i nepotrebni podaci. Avdića je, bar meni, ljepota slušati i nije nimalo naporan, a da ne govorimo o njegovom košarkaškom znanju i svemu tome čemu nas on može naučiti na toj utakmici koju on odrađuje. Da nam je više ovakvih profesionalaca.
Mada ja Marijana i mogu slusati, jer ionako kad zabijemo i ja urlam ko budala pa ga i necujem
★★★
kao npr onaj protiv gruzije za pobjeduMonolog je napisao/la:Nisam ni rekao da nema. Rekao sam da to nije slučaj sa Teletovićem. Usput, Mirza ne uzima teške, već nemoguće i bespotrebne šuteve. Ili u prijevodu - one koji izazivaju glavobolju trenera i navijača.NEZALAGANJE je napisao/la:Itekako kosarka ima veze sa povjerenjem u svoje saigrace i njhivo sut,ali dobro,ti mislis jedno,a ja mislim sasvim drugo i znam mentalitet najboljih sutera u ekipi,a i trenera.Bolje tezak sut dobrog sutera,nego dobar sut loseg sutera...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Od sad pa nadalje ja ne gledam nase, kad ne gledam oni pbjede

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Evo sta sam ja vidio, onda kad smo stizali 10 poena CG, samo dva dao Djedovic, a on i Mirza bili medju boljim igracima. Znaci timska igra, bez nekog izdvajanja, forsiranja. Znaci u tom dijeli nije bilo maltene njihovih poena, a bili zapazeni.
Celik!3,2,2.
- L'Avvocato
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Sa RTS-a
Sa RTS-a
★★★
- inacefindecko
- Kontakt:
Moja neka optimistična računica..
Do kraja dobijemo Makedonce i onda idemo na Litvance koji će već osigurati prolaz dalje i igrati sa manje motiva..
Srbi će večeras ovjeriti plasman
Makedonci nemaju šansi..
Crnogorci će izgubit sve do kraja (Litvanci, Srbi)
Litvanci će dobit Latviju i Crnu Goru i osigurati plasman.
Latvijci mislim da neće više nikog dobit. (Litvanija, Srbija, Makedonija)
Naši ako dobiju Makedonce, idu onda na Litvaniju koji će tada već imati 3-1 omjer
Tako da bi na kraju trebalo izgledati ovako:
1.Srbija 5-0
2.Litvanija 3-2
3.BiH 3-2
4.Latvija 2-3
5.Crna Gora 1-4
6.Makedonija 1-4
Ovo je idealan scenario, ali ukoliko Latvija dobije Makedonce, sve se mijenja.. Znači bitno je da Makedonci dobiju Latviju i onda da molimo Allaha, Boga, Muhameda, Isusa, Budu i ostale da se Litvanci opuste protiv nas!
Do kraja dobijemo Makedonce i onda idemo na Litvance koji će već osigurati prolaz dalje i igrati sa manje motiva..
Srbi će večeras ovjeriti plasman
Makedonci nemaju šansi..
Crnogorci će izgubit sve do kraja (Litvanci, Srbi)
Litvanci će dobit Latviju i Crnu Goru i osigurati plasman.
Latvijci mislim da neće više nikog dobit. (Litvanija, Srbija, Makedonija)
Naši ako dobiju Makedonce, idu onda na Litvaniju koji će tada već imati 3-1 omjer
Tako da bi na kraju trebalo izgledati ovako:
1.Srbija 5-0
2.Litvanija 3-2
3.BiH 3-2
4.Latvija 2-3
5.Crna Gora 1-4
6.Makedonija 1-4
Ovo je idealan scenario, ali ukoliko Latvija dobije Makedonce, sve se mijenja.. Znači bitno je da Makedonci dobiju Latviju i onda da molimo Allaha, Boga, Muhameda, Isusa, Budu i ostale da se Litvanci opuste protiv nas!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja to danas nisam vidio,izuzev onog suta sa 10m u 1.pol i jednog ili 2 fadeawaya koji su njegov trejdmark,volio to neko ili ne....Nema meni sta izazivati glavobolju njegov sut kad mi nemamo postene akcije,a Mirza nije kriv zbog toga.Nasi playevi ne mogu da odigraju P'n'R u dobrom spaceingu,a ne nesto vise i zato nema potrebe da se kritikuju igraci koji imaju 'mu.da' preuzeti odgovornost i pokusati nesto uraditi.Masic,Sutalo,Gordic,Persic nisu konstantni i nasa igra trpi zbog toga,jer i protivnickoj odbrani bude lakse u svom fokusu,a zna se ko je u njemu.Sasvim je drugo pitanje ko je kriv zbog toga,a da li losa forma,slabe rotacije selektora,nedostatak raznovrsnosti u akcijama itd itd.Ne znam jesi li primetio koliko blokova u jednom napadu odradi jedna Latvija?E to je timska igra,ne zato sto oni imaju neku hemiju,a mi nemamo,vec zato sto se vidi rad selektora i raznovrsnost u njihovim akcijama!Monolog je napisao/la:Nisam ni rekao da nema. Rekao sam da to nije slučaj sa Teletovićem. Usput, Mirza ne uzima teške, već nemoguće i bespotrebne šuteve. Ili u prijevodu - one koji izazivaju glavobolju trenera i navijača.NEZALAGANJE je napisao/la:Itekako kosarka ima veze sa povjerenjem u svoje saigrace i njhivo sut,ali dobro,ti mislis jedno,a ja mislim sasvim drugo i znam mentalitet najboljih sutera u ekipi,a i trenera.Bolje tezak sut dobrog sutera,nego dobar sut loseg sutera...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.