BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

xxh2o
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la xxh2o » 06 sep 2013, 21:07

Izjava Susica poslije utakmice: " Vrsajevic je u potpunosti opravdao moje povjerenje :lol: :lol: " ako nebude sta mjenjao na poluvremenu rika smo. Po meni Misimovic je zakazao od njega zavisi ova utakmice
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 06 sep 2013, 21:07

Jao, nemamo rezultat kakav smo očekivali pa hajde da se neko okrivi za to. :roll:

Avdija je baš dobar večeras, a i Džeko. Budimo pošteni i priznajmo da nismo tri šanse za Džeku i Vedu napravili. Sve što smo stvorili je onako na gu.zove. Igramo dobro, imamo potez viška u zadnjoj trećini...

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 06 sep 2013, 21:07

alevkov je napisao/la:
samson je napisao/la:Pojedinim desavanja u BG ocito nezanimljiva ...
pazi sad, na temi Bih vs. Slovacka dok se utakmica igra nekima desavanja u BG ocito nezanimljiva, MINDFUCK :?
Its OK, drinks on me ...

TonnyMontana
Kontakt:

Post Postao/la TonnyMontana » 06 sep 2013, 21:08

lihtenstajn rasturi grke :D :D jos je 0-0 al ne zadugo :mrgreen:
Interista al 100 %

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 sep 2013, 21:09

1) Ljeva strana je RUPETINA, moraju nasi pomagati vise na ljevoj strani.
2) NE MOZE CARE i Pjanic i Misimovic i Mdunjanin
3) Salihovic providan kao da ga nema na utakmici
4) Lulic najbolji
5) Dzeko premalo
6) Ibisevic nista
7) Slovaci beton u odbrani i dosta konkretni prema ljevoj strani
8) Mi peglamo previse loptu
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

mrakNL
Kontakt:

Post Postao/la mrakNL » 06 sep 2013, 21:09

Koliko ja vidim, desna strana nam je skroz sulja i svaki napad im prolazi tom stranom a posebno kad Vrsajevic ode naprijed. Tip se ne moze stici vratiti a naprijed nista zivo nije uradio. Misimovica nema nigdje ... Bilo bih dobro bar u drugom ubaciti Mujidzu, sa ovim nam se ne pise dobro.

Dalix
Kontakt:

Post Postao/la Dalix » 06 sep 2013, 21:09

Opasne kontre Slovake, prilicno izjednaceno prvo poluvrijeme. Džeko jako loš, Lulić najbolji. Vidi se da nam fali Mujdža, vršajević jako slabo nezna centaršut ubaciti kako treba. Ali mislim da smo ipak bolji, vidjet ćemo u 2 poluvremenu HAJMO BOSNO :)
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!

Powerlifting <3

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 06 sep 2013, 21:09

Mire je zajebao dobro situaciju kad je trebao nastaviti prema golu, a on nešto petlja i izgubi loptu jebt :roll:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 06 sep 2013, 21:09

OTNYS_YNWA je napisao/la:Igraju odlicnu odbranu, Skrtel nazalost raspolozen. Protok lopte prema Dzeki katastrofa, o Vedadu da ne pricam. Lulic radi odlican posao za sada.
Ma mora ih Skrtel sve kupiti kad salju sve "svjece" dva sata putuje.
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 06 sep 2013, 21:10

Pjanic i Medo su solidno odigrali. Medo je onako uvijek bio u poziciji, nije ostavljao mnogo prostora iza sebe, dok se Pjanic trudio i nudio se za loptu. Lulic je ubjedljivo najbolji bio. Spahic i Bicakcic su me razocarali, otresa ih onaj Nemec k'o malu djecu. Miske je ubjedljivo najlosiji igrac na terenu. Napad nam je bio odsjecen, a kada smo i imali prilike, nasi preskacu loptu umjesto da je uzmu i povuku, jer se Slovaci zalecu, a to je par puta Lulic iskoristio.

Ja bih izveo Misketa a ubacio Hajrovica, kao i Salihovica a uveo Rahimica, jer ocigledno da se samo Rahimic zna postaviti kada protivnicki golman ispucava loptu i mislim da bi mnoge one lopte upravo on pokupio. Takodjer bih uveo svjezeg Mujdzu i izveo Avdiju, koji se trudio i odigrao sasvim solidnu utakmicu, a mislio sam da ce biti najgori.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 06 sep 2013, 21:11

I mi hoćemo na SP? Nikakvo čudo ovo večeras! Do sada smo samo s Grčkom imali jednu ozbiljnu utakmicu a ono ostalo što smo dobili je bilo protiv smješnih ekipa tj. repki. Nabili smo neko samopouzdanje i uzdigli se nakon jalovih pobjeda protiv škart repki...Slovaci nas za sada totalno zatvorili, ljudi su u odbrani bez greške! Pa yebote u odbrani su ljudi kao bedem, u odbrani im yebeni specijalci igraju! Ovo se mora nešto mjenjati u drugom poluvremeno jer ovo miriše na X i čak više da ga Slovaci uvale nego mi! bar za sada po viđenom u prvom poluvremenu! Krenuti ozbiljnije u drugom ili nam se piše prvi kiks! :(

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 06 sep 2013, 21:11

DonCorleone je napisao/la:1) Ljeva strana je RUPETINA, moraju nasi pomagati vise na ljevoj strani.
2) NE MOZE CARE i Pjanic i Misimovic i Mdunjanin
3) Salihovic providan kao da ga nema na utakmici
4) Lulic najbolji
5) Dzeko premalo
6) Ibisevic nista
7) Slovaci beton u odbrani i dosta konkretni prema ljevoj strani
8) Mi peglamo previse loptu
Čuj lijeva strana rupetina, sve što je prošlo od Slovaka išlo je po našoj desnoj strani.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 sep 2013, 21:11

Alucard je napisao/la:I mi hoćemo na SP? Nikakvo čudo ovo večeras! Do sada smo samo s Grčkom imali jednu ozbiljnu utakmicu a ono ostalo što smo dobili je bilo protiv smješnih ekipa tj. repki. Nabili smo neko samopouzdanje i uzdigli se nakon jalovih pobjeda protiv škart repki...Slovaci nas za sada totalno zatvorili, ljudi su u odbrani bez greške! Pa yebote u odbrani su ljudi kao bedem, u odbrani im yebeni specijalci igraju! Ovo se mora nešto mjenjati u drugom poluvremeno jer ovo miriše na X i čak više da ga Slovaci uvale nego mi! bar za sada po viđenom u prvom poluvremenu! Krenuti ozbiljnije u drugom ili nam se piše prvi kiks! :(
slika
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 sep 2013, 21:13

@Wellington

Ma mislim na desnu, ljeva je iz Slavkog ugla :) . Nasi uopste ne pomazu Vrsajevicu, covijek se sam brani protiv 2-3 Slovaka :o .
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 06 sep 2013, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Rios

Post Postao/la Rios » 06 sep 2013, 21:13

Mislim da bi sad najbolja izmjena bila Misimovic-Hajrovic..Iz dva razloga..Prvi,previse je guzve na sredini terena,3 pa cak i 4 kasnicna vezna imamo u nekim trenutcima u par metara,a od svih Miske je najslabiji def u ovom prvom pol....Hajrovic bi otisao na krilo gdje ima prostora i sigurno da bi bilo kvalitetnijih centarsuteva.. Drugi,Hajrovic bi mogao vise pomoci Avdiji u odbrani,ta pomoc mu je prijeko potrebna..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 06 sep 2013, 21:13

treba miske out , hajrović in

Sent from my Galaxy S III mini using Tapatalk 2

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 06 sep 2013, 21:14

Liechtenstein-Grcka 0-0 i domacini se dobro drze i napadaju :D

TonnyMontana
Kontakt:

Post Postao/la TonnyMontana » 06 sep 2013, 21:15

Alucard je napisao/la:I mi hoćemo na SP? Nikakvo čudo ovo večeras! Do sada smo samo s Grčkom imali jednu ozbiljnu utakmicu a ono ostalo što smo dobili je bilo protiv smješnih ekipa tj. repki. Nabili smo neko samopouzdanje i uzdigli se nakon jalovih pobjeda protiv škart repki...Slovaci nas za sada totalno zatvorili, ljudi su u odbrani bez greške! Pa yebote u odbrani su ljudi kao bedem, u odbrani im yebeni specijalci igraju! Ovo se mora nešto mjenjati u drugom poluvremeno jer ovo miriše na X i čak više da ga Slovaci uvale nego mi! bar za sada po viđenom u prvom poluvremenu! Krenuti ozbiljnije u drugom ili nam se piše prvi kiks! :(
ajde ne glupiraj se slovacka je daleko iskusnija repka u jakim utakmicama od nas i daleko su vise istih igrali pa jednu italiju su razbili na svjetskom a ne znaci uvjek da bolja ekipa mora biti dominantna na terenu pa pogledaj grke protiv lihtenstajna upravo se muce a kad god odu na neko od prvenstava ostave znacajan trag
Interista al 100 %

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 06 sep 2013, 21:15

mirza_it je napisao/la:Liechtenstein-Grcka 0-0 i domacini se dobro drze i napadaju :D
Džaba pratite to, biće ubjedljivih 0:1 za Grke.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 sep 2013, 21:15

Ne vjerujem da ce Miske izaci, treba nam njegovo majstorstvo u drugom poluvremenu.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.