BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Takticka greska.Bez defanzive se ni u navalu ne ide.
6 nasih se u 10m ugura i *ebu se.
6 nasih se u 10m ugura i *ebu se.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Za revans me raduju Mujdza i cinjenica da ovako katastrofalni ne mozemo biti ...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
J.ebase nas kulturno ...
Nismo cestite akcije imali, sut po golu misaona imenica ... Visca i Stevanovic
od stare slave se ne zivi, Visca mi nejasan skroz prodor nije imao, Stevanovic nema muda za sut nesto izmislja ...
Boze sacuvaj i sakloni, nadam se samo boljoj igri u Zilini
Nismo cestite akcije imali, sut po golu misaona imenica ... Visca i Stevanovic
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
100%MostaracVelezovac je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Nemas se sta nadati, Lichtenstein ce primiti gol kad-tad.Virtu4l je napisao/la:Samo da Lihtenštajn izdrži.
Ako nas Lihtenshtajn treba voditi u Brazil - onda nismo ni zasluzili da idemo.
Tako se momci bori za nas dres. Utakmica se ne dobija stajanjem, svaka cast na zalaganju, vise bi pretrcali momci koji igraju sjedecu odbojku.
Celik!3,2,2.
Bitno je da nas selektor lupa po medijima kao da igramo trening utakmicu protiv Leotara. Pa jebote zivot on je izveo ekipu bez klasicnih bekova i bez krilnih napadaca (ako izuzmemo Lulica koji je ionako vecinu utakmicu proveo na beku).
Salihovic? Vrsajevic? Od reda oboici i onome ko ih drzi u prvih 11!
Po starom dobrom obicaju, lagano kola nizbrdo, valja sada ici u Slovacku istoj ovoj osokoljenoj reprezentaciji na noge, nek` nam je bog na pomoci.
EDIT: 0:1 za Grcku.
Salihovic? Vrsajevic? Od reda oboici i onome ko ih drzi u prvih 11!
Po starom dobrom obicaju, lagano kola nizbrdo, valja sada ici u Slovacku istoj ovoj osokoljenoj reprezentaciji na noge, nek` nam je bog na pomoci.
EDIT: 0:1 za Grcku.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 06 sep 2013, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Dosad sam podrzavao Susica , podrzavat cu i nakon ove utakmice al moram reci da je ovu utakmicu on najveci krivac za poraz
Baraž je naš slijedeći cilj, ali i to ćemo ispustiti.
Zadnja izmjena: Semper, dana/u 06 sep 2013, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
grcka vodi
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Vode grci ...
Na nama zanimljivoj tekmi po jedan crveni na svakoj strani ..
Zaslužen poraz koji je trebao biti i veći da su Slovaci iskoristili zicere preko Hamsika i Weissa.
Sušić po običaju kasni sa izmjenama iako se vidi da Misimović jedva hoda a Vršajević konstantno ispada na desnoj strani.
Sušić po običaju kasni sa izmjenama iako se vidi da Misimović jedva hoda a Vršajević konstantno ispada na desnoj strani.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Evo glava ako su jedan trening odradili kako treba. Najveci krivac - Safet Susic.
Ne znam samo sto se nerviram ko budala, kad njih boli za ovom reprezentacijom. Tuga.
Ne znam samo sto se nerviram ko budala, kad njih boli za ovom reprezentacijom. Tuga.
Izdržati, to je temelj vrline!
džeko flop neznam šta mu je jedino lulić što se borio ovo ostalo velika nula
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Jedino me raduje da ako izgubimo od Slovaka u Zilini onda ce i Grci da fasuju od ovih u Atini.
Al neka,nek je Hamsik i dalje talijanski levat,ovo ono a nase zvijezde koje igraju u Engleskoj i to prosjecno WC igraci.
Al neka,nek je Hamsik i dalje talijanski levat,ovo ono a nase zvijezde koje igraju u Engleskoj i to prosjecno WC igraci.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sad moramo dobit sve do kraja da budemo prvi 
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- rob do bagro
- Kontakt:
Kako smo smjesni veceras ispali, jos Grci vode, ako ne odu na prvenstvo nek idu svi u 3 pm.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
dje njih nadje zivota ti? od 11 igraca koji su igrali 70 minuta ti njih izabra da popljujesDushi_Rob je napisao/la:J.ebase nas kulturno ...
Nismo cestite akcije imali, sut po golu misaona imenica ... Visca i Stevanovicod stare slave se ne zivi, Visca mi nejasan skroz prodor nije imao, Stevanovic nema muda za sut nesto izmislja ...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Jadno, mislio sam da cemo se popravit u drugom, a mi odigramo nevjerovatno lose poluvrijeme. Sramotno izdanje.
Grcka je dala gol, tako da moramo sad pobjedit u Zilini. Susic je veceras katastrofalno odradio svoj posao, sad ide najveci test u njegovoj karijeri. Mora dignut igrace i smislit taktiku, jer ovo je bio odron. A ako izgubimo u Slovackoj, nije vise ni baraz siguran.
Grcka je dala gol, tako da moramo sad pobjedit u Zilini. Susic je veceras katastrofalno odradio svoj posao, sad ide najveci test u njegovoj karijeri. Mora dignut igrace i smislit taktiku, jer ovo je bio odron. A ako izgubimo u Slovackoj, nije vise ni baraz siguran.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.