BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Cist poraz naseg kvazi selektora, ko suza je izdominiran i procitan.
Daaaaaaaaaaaaaaaj još koju dugu loptuuuuuuuuu

Dva mega uma u ekipi a Spahić organizuje napade, a mrš retardi Božiji
Dva mega uma u ekipi a Spahić organizuje napade, a mrš retardi Božiji
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 06 sep 2013, 22:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Hopala, obi nam se o glavu prepotencija, "idemo u Brazil". Hajde sve , ali ne mogu svatiti da , ako igraš prvo poluvrijeme prosječno, da u drugo poluvrijeme počenš potpuno isto. Provala! Džeko, Ibišević, dno dna. Džeko je znao i raspaliti po toj lopti nekad. Večeras se nije znao kreatati a kamo li raspaliti, Škrtel ga pojeo. Bičakčić loš, Vršajević dva puta prošao, i ta dva puta Slovaci imali kontru. Višća prva izjena
, da se i nasmijem, najlošiji ubjedljivo!
Hajrović izgleda dobar, šteta što nije ranije ušao.
Kratko i jasno FUJ. Ispucali smo pravo jednog kiksa. Sad samo da nam neuđe voda u uši!
Hajrović izgleda dobar, šteta što nije ranije ušao.
Kratko i jasno FUJ. Ispucali smo pravo jednog kiksa. Sad samo da nam neuđe voda u uši!
U novi boj ...
Opet padamo na najvećem ispitu, ništa na što nismo navikli. Igra je bila za totalni 'rac, ništa ni sa čim, nismo napravili polupriliku, sramotno. Sušićev poraz, kakva je ono postavka led te ne ****, pa nismo Barcelona.
Šta kaže nabrijani za tekmu, jedva čekaju da istrče?
Jesu K.
Kako mi ide na neku stvar ona Misketova ležernost u igri, u dodavanju...jbt šta on misli da je Ronaldinho?
Biće to bolje kad se ponovo spustimo na zemlju, ni ono protiv SAD-a nam nije pomoglo.
Šta kaže nabrijani za tekmu, jedva čekaju da istrče?
Kako mi ide na neku stvar ona Misketova ležernost u igri, u dodavanju...jbt šta on misli da je Ronaldinho?
Biće to bolje kad se ponovo spustimo na zemlju, ni ono protiv SAD-a nam nije pomoglo.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Katastrofa, nikako nam ovo nije trebalo.. Još sušić javlja kako smo jedna od naboljih ekipa na svijetu.. jao jao.. smiješan napad (neznam šta je Džeki bilo, nije bio psihički prisutan
) Begović, Lulić, Spahić dobri - pjana isto donekle ali ostali jako slabo.. Kad sam već razmišljao da ćemo od Slovaka izgubiti, to sam onda očekivao u Žilini ali u Zenici..
Ovo se mora hitno mijenati, moramo pobjediti u utorak, inače opet odosmo u baraž..
bože sačuvaj...
Ovo se mora hitno mijenati, moramo pobjediti u utorak, inače opet odosmo u baraž..
bože sačuvaj...
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
sta ces ocekivati?, da ti igrac koji igra u 2 turskoj ligi ili igrac koji nije vidio utakmice ima pola godine , nesto preokrenu , kada udu s klupe!AvantiSignora je napisao/la:Jbg ako izjavis da idemo na pobjedu onda brate ocekujem bolju taktiku i igru od igraca a ne ovo sto sam vidio.. Bruka ...
Zadnja izmjena: vrebac86, dana/u 06 sep 2013, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
tako smo igrali kad je ćiro bio selektor...jbg nostalgija*p!p!t@* je napisao/la:Daaaaaaaaaaaaaaaj još koju dugu loptuuuuuuuuu![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Najvažnija utakmica i oni zakažu. Jes da smo kur.čevite sreće al' ovo se moralo dobiti.. jbt nismo imali normalan napad, sve neki ubačaji a vidjelo se na početku da to ne prolazi.. koja taktika u pm.. još neki "svemirski" pokušaji da se prođe kroz igrača
jbt došlo mi da zaplačem od muke..
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Njagore je kad mi sami o sebi odlucujemo. Toga me je najvise strah. Susic i ostala kompanija ne mojte vise obecvati nista. Bolje je. Sad ce biti vraski tesko da se ostanemo na 1. poziciji. Bojim se da i u Slovackoj ne kiksamo. A to b znacilo kraj.
Slabo, slabo, slabo. Ne znaju 2 pasa sastaviti. Ubacivanja sa strane katastofalna, ovo mi je izgledalo kao kosarkasi, svi nesto sami pokusavaju.
Slabo, slabo, slabo. Ne znaju 2 pasa sastaviti. Ubacivanja sa strane katastofalna, ovo mi je izgledalo kao kosarkasi, svi nesto sami pokusavaju.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Joj kad nam se sad Gringo na kosti naklati
Los dan jednostavno. Bice ovo puno bolje. Izetu treba dati vise vremena

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Taktički smo pojedeni večeras.
KRAJ PRIČE!!!
KRAJ PRIČE!!!
Weiss je Oploditelj Vršajevića....citavu tekmu ga je silovao i zlostavljao po lijevoj strani...Pape MORAO si to vidjeti.
Odbrana je bila loša, visila je citavu tekmu.....napad preloš...sve i jedan vazdušni duel Škrtel je izdominirao.
Izmjene ništa donijele nisu.
Ništa, sad nema kukanja....dozvati se i ici na pobjedu u Zilini.
Odbrana je bila loša, visila je citavu tekmu.....napad preloš...sve i jedan vazdušni duel Škrtel je izdominirao.
Izmjene ništa donijele nisu.
Ništa, sad nema kukanja....dozvati se i ici na pobjedu u Zilini.
Odmah na pocetku dra ugog Dzeko ili Ibisevic napolje a Hajrovic in,njih dvojica katasrofa veceras
- Goalgetter
- Kontakt:
A nama baraz jeeeeeeee, a nama baraz jeeee 
Konstano ubacivanje visokih lopti u 16 i uvijek isti epilog Slovaci sve kupe bez problema jer Lulić i Vrašjević nisu u stanju centrirati kako treba, svaka lopta putuje pola sata do Džeke i Ibiševića.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tu je bio neki Dzeko 
Susicev poraz. Ne moze bolan bolan bez dm. Ne moze miske vise od pola h, covjek se vukao po terenu zadnji 15 min... Nista, ovo nas vraca na pocetak. Bojim se najgoreg...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Kako mi samo znamo zasrati kad treba. A ja jos optimista bio i stavio 4 b u anketi iz dvije utakmice... 
pi.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Kaze Susic vidjecete veceras najbolju reprezentaciju na svijetu

Avdija Vrsajevic
Edin Visca

Pripremite se ponovo za pirineje, Portugal stizemo...
Avdija Vrsajevic
Edin Visca
Pripremite se ponovo za pirineje, Portugal stizemo...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 06 sep 2013, 22:23, ukupno mijenjano 2 puta.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Možda.Dalix je napisao/la:Katastrofa, nikako nam ovo nije trebalo.. Još sušić javlja kako smo jedna od naboljih ekipa na svijetu.. jao jao.. smiješan napad (neznam šta je Džeki bilo, nije bio psihički prisutan) Begović, Lulić, Spahić dobri - pjana isto donekle ali ostali jako slabo.. Kad sam već razmišljao da ćemo od Slovaka izgubiti, to sam onda očekivao u Žilini ali u Zenici..
![]()
bože sačuvaj...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.