Ma glavno da je Svršajevic opravdao povjerenje, nisu mi nikako jasni ovo nasi novinari sto printanih sto elektronskih medija imal iko da ima muda da postavi susicu pitanja sta Visca, svrsajevic pa i stevanovic(u zadnje vrijeme jedino igra za repku kluba kao da i nema inace ni klupu nem oze izboriti u prejakom elche) rade u repci*p!p!t@* je napisao/la:Kaže uvaženi selektor napadači zakazali, a ljudi nisu dobili dvije upotrebljive lopte tokom čitave utakmice. Samo bih volio znati u šta je on večeras gledao.adisice je napisao/la:tako smo igrali kad je ćiro bio selektor...jbg nostalgija*p!p!t@* je napisao/la:Daaaaaaaaaaaaaaaj još koju dugu loptuuuuuuuuu![]()
![]()
BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Susic me razocarao izmjenama. Ali stvarno ...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
ne treba kritikovati ,akobogda u zilini gore nemoze biti.bice tesko ali treba se boriti i nadati
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- alan ford 26
- Kontakt:
Pa taj Vrsajevic veceras nista losiji od ostalih, prepotentno se uslo u ovu tekmu, imamo rezultate iza sebe al ne igras protiv Andore jbg, Papetove izjave prije tekme u stilu Cire, i obicno ga nakon toga izduvas.
Sad moramo dobiti u Zilini, u protivnom borba i za baraz u kojem nemamo sta traziti realno.
Sad moramo dobiti u Zilini, u protivnom borba i za baraz u kojem nemamo sta traziti realno.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Hoćeš jedan odgovor na ta mnoga pitanja?Rios je napisao/la:Apsolutno zasluzena pobjeda Slovacke,mi nismo bili ni sjena one repke koja je razbila Grcku..Nijednog trena nismo stvorili pritisak,falilo nam je energije,ideje u igri..Bilo je tu itekako igraca koji su debelo podbacili na celu sa Misimovicem cija je izmjena morala doci puno prije,mozda cak i na poluvremenu..
Ne mogu se oteti dojmu da je ova Slovacka podcjenjena,od Papeta pa dalje..
Takodjer,molim Allaha dz.s. da ovo nije nas mentalitet da podbacimo kad najvise treba..
Pravo lice cemo vidjeti u Slovackoj i dobiti odgovor na mnoga pitanja..
Kad' Pape prestane jesti vlastita gov'na i u igri držati ljude koji sa tribina ne mogu pratiti puno jače igrače od sebe a kamoli na terenu, i u igru gurati igrače koji odigraju 3 utakmice u 6 mjeseci tad' ćemo mi dobiti fizički jaču ekipu od sebe. Kad' mu iz guzice dođe u glavu da nije dobio zračnog duela u prvom poluvremenu te da ne treba istu igru nastavljati u drugom, tad' će nešto od nas biti. Do tad' će svaka utakmica koju igramo protiv sebe biti pelahka za naše protivnike.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Smirite se ljudi, sve ide po planu Portugal vodi 4:2 
Ma idemo u Brazil!
Kad smo vec zasrali sa euforijom onda idemo do kraja!
NAPRIJED ZMAJEVI!
NAPRIJED ZMAJEVI!
Gledao uzivo tekmu i Vrsajevic ppnqjbolji ....
Otalo manekeni...
Otalo manekeni...
[youtube][/youtube] 
Zadnja izmjena: jessus123, dana/u 06 sep 2013, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam sad totalni pesimista. Ne nadam se nicemu. Tesko cemo ih tamo dobit. Bojim se da je to to sto se tice direktnog plasmana. Uvijek u taj jeb.eni baraz. I k'o da gledam tamo cemo dobit Portugal 
Jbem ti euforiju. Uvijek nas ona unisti, ponizi.
Jbem ti euforiju. Uvijek nas ona unisti, ponizi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Izgleda da se danas slabo išlo na džumu 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Mene samo interesuje ko gura onog Vršajevića? Ali ima još masa Vršajevića što je najgore. Milion igrača koji igraju redovno u prvih XI, a ovaj poziva one koji redovito griju klupu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
da barem njih izbjegnemo ako uopće i dođemo do barazaalevkov je napisao/la:Smirite se ljudi, sve ide po planu Portugal vodi 4:2
ne moze niko nista Avdiji prigovoriti za vecerasnju partiju, bio je jedan od najboljih. Misimovic katastrofa, uvijek zakaze kad se lomi koplje, da je makar jednom potrcao ja bih bio zadovoljan i moram priznati da mi izgleda kao Svraka ( debel, svaka mu cast ali ovo sto je prikazao je smijesno),a jos se sjecam one sumnjive revans utakmice protiv Portugala. Ibisevica nisam ni primjetio na terenu, da nisam vidio da je poceo utakmicu rekao bih da je na klupi. Nama je zakazao vezni red, nismo imali normalan protok lopte i sve je to izgledalo brzopleto, netacno i amaterski. O ovoj utakmici se prica mjesecima a onda dodju marionete i odigraju kako su odigrali. Ljudi dali posljednje pare, prodali kravu, radili na baustelu kako bi imali para za kartu i prevoz, pa moras jos nesto pojesti i popiti i ponijeti nesto da imas kod sebe, poderes grlo , ruke natekle , srce hoce da iskoci od uzbudjenja i onda dobijas takvu pljusku koja boli, boli mnogo jer ne vidis nista na terenu od igraca koje velicas kao idole!!!!
Ma ko ti je to dobro centriro veceras.BigBigBang je napisao/la:Taj frajer ima najgori centasut na svijetu, najjaci je mit o njegovoj ultrapreciznoj ljevici a krampa ce prije iz slobodnog udarca zabiti sa 30 metara u raslje nego sto ce pogoditi saigraca svojim centarsutom koji obicno zavrsi na zadnjem redu tribina.Celtic je napisao/la:Nikad mi nece jasno biti,kako Salihovic kad god ubacuje uspije prebaciti sve igrace,pa da bar jednom slucajno nekog pogodi,ma ni to.
Misimovic je proslost ba frajer igra u Kini a alfa i omega, vuce se ko neki rekreativac njegovo je proslo.
Misimovicevi centarsutevi nam donjeli najvazniju pobjedu protiv Grka a danas iz kornera nije mogao prvog igraca prebaciti na stativi.
Svi su lose osim Medunjanina odigrali.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
adisice je napisao/la:Izgleda da se danas slabo išlo na džumu
Kod mene je tako kako si ti rekao, čini mi se ni dvocifren broj ljudi danas.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Hocel ko kupiti kartu za Brazil? 
provjeri malo kome je menadzer susicev brat, gdje igra avdija i kakve su tu konekcije mislim da tu ima nestomessilla je napisao/la:Mene samo interesuje ko gura onog Vršajevića? Ali ima još masa Vršajevića što je najgore. Milion igrača koji igraju redovno u prvih XI, a ovaj poziva one koji redovito griju klupu.
ma no sikiriki ljudi, nece se dobiti portugal u barazu posto nas u barazu ni nece biti
jad i bijeda. debeli Miske ponovo pao qrcu za usi
- legenda reala
- Kontakt:
Samo ludi forumaši i večeras Pape mogu zajedno staviti Misimovića-Pjanića-Medunjanina bez ikakvog osigurača
Ništa idemo dalje, dobiti utorak i pokazati od čeg smo satkani
Ništa idemo dalje, dobiti utorak i pokazati od čeg smo satkani
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.