nije problem poraz, dešava se .. problem je kada odigraju ovako bez volje, želje, htjenja .. zbog toga, ja im ebem mater! igra nam je bila nula, a gol je visio u zraku, a na kraju je i došao .. zasluženo smo izgubili tekmu!
Pape je najveći krivac zbog poraza .. igraju mu Miske (ofanzivni vezni), Sejo, Pjanić i Hare (zadnji vezni) .. dakle totalno ofanzivna formacija, bez destruktivca, dakle defanzivnog veznog (Rahimić, Zahirović)
a tek izmjene su me šokirale .. sa Višćom mi je jasno da je htio dobiti na prodornosti, u tom smislu izmjena ima logike, ali nema logike da Višća uđe prije Hajrovića
sa Stevom je htio isto što i sa Višćom, da dobije na prodornosti, ali je razlika između Višće i njega što ovaj ove sezone nije odigrao niti jedan jedini minut u Primeri, a ulazi prije Hajrovića
Hajrović koji ove sezone igra odlično, ulazi pred kraj, katastrofan potez .. momak je trebao u igru pa već u 60 min, umjesto Misketa
tekmu je svojim potezima izgubio Pape, a poraz su pogurali nezainteresovani igrači
ako postoji neka nada i ohrabrenje za pobjedu u Slovačkoj, onda je to da ne možemo odigrati gore nego večeras, jednostavno ne možemo
ako dobijemo u utorak u Slovačkoj, 99 % smo u Brazilu, jer Liechtenstein i Litva padaju sigurno .. za prve ne treba trošiti riječi, a Litvu sam gledao, ljudi igraju niđe veze
o baražu ne želim da razmišljam jer bi mogli naletjeti na Švede, Francuze, Hrvate, ili Portugalce, odnosno Ruse