BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

sagitarius
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la sagitarius » 06 sep 2013, 22:41

Otelo je napisao/la:
sagitarius je napisao/la:Iako izgubimo u utorak, imamo opet šanse s dvije zadnje pobjede da idemo direktno, al u tom slucaj mora Slovacka dobit grcku :lol: :lol:
6 od 9 bodova nam je dovoljno za baraz :lol: :lol:

Moglo bi biti zeznuto gore na sjeveru :lol:

@jessus pripremam se psihicki.Ko da gledam da nam Portugal treci put stize u Zenicu.

Al sad ti kazem, dovoljna nam 6 od 9 , u slucaju da Slovacka dobije Grcku !
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 06 sep 2013, 22:41

komax je napisao/la:
messilla je napisao/la:Mene samo interesuje ko gura onog Vršajevića? Ali ima još masa Vršajevića što je najgore. Milion igrača koji igraju redovno u prvih XI, a ovaj poziva one koji redovito griju klupu.
provjeri malo kome je menadzer susicev brat, gdje igra avdija i kakve su tu konekcije mislim da tu ima nesto
Ma naravno da ima druže :D. Nema zdrave logike po kojoj lik treba da igra za reprezentaciju, ima milion igrača koji više zaslužuju poziv od dotičnog.

Ali lahko bi mi da je Avdija jedini "problem".
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 06 sep 2013, 22:41

Eto vam ga. Nabijem i papeta i igrace na qrac. Kad sam vam govorio da formacija i ova postava ne valja neki dan dadnan bio lud i nije imao pojma, eto vam sad.
Nadao sam se da ce promijenit formaciju i taktiku u drugom poluvremenu al jednostavno to nije tako.
I ovo je jedan dokaz jos da pape nema nekog taktickog znanja i da bih cak i ja i pola vas vjerujem bolje postavilo.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 06 sep 2013, 22:42

Greska Susica u prvom poluvremenu nije islo odmah je trebao vaditi MIsimovica da Pjanic dobije lufta u veznom redu da se ne guše..Čudne su i izmjene,Vršajević je izašao jer je osjetio bol u nozi ali kažem čudne Višća,Stevanović po meni je HAjrović više pokazo od ove dvojice i spremniji je..
UGlavnom loša utakmica po meni LUlić najviše posla odradio citavu stranu drzo kasnije se umorio..
I na kraju ne kontam SUsica kad kaze nije nam bod bitan isli smo na pobjedu..

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 06 sep 2013, 22:43

ciza je napisao/la:kolko je lud nas narod pokazuje i to sto se okrivljuje avdiju za ovaj poraz, koliko je samo obalcen ranije i koliko se stvorio utisak da je lje teski levat,pa onda kontam uredu igra u nekoj livada ligi tanak,ali ovo sto sam vidio da je jedini od ovih igraca pokusao probit po boku i centrirat loptu,sto je nekoliko puta uspio,dok lula steva salihovic to nisu ni probali .S obzirom gdje igraju i na kakvom su glasu trebali su rijesavat po strani svaku loptu a oni ni s vodjenjem lopte nisu kako treba bili.
Vršajevic je smješan igrač ! nije imo centarsuta na igraca

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 06 sep 2013, 22:43

Vršajević je bio bolji nego Lulić i Salihović zajedno. ;)

Ako je ko iz odbrane stvarno loše odigrao to je Bičakčić. Al' gluposti valjamo... sačekajmo da prenoći.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 sep 2013, 22:45

Rockefeller je napisao/la:Vršajević je bio bolji nego Lulić i Salihović zajedno. ;)

Ako je ko iz odbrane stvarno loše odigrao to je Bičakčić. Al' gluposti valjamo... sačekajmo da prenoći.
Bicakcic nije lose odigro vec je los igrac, samo to niko izgleda ne vidi. Za njega je Pandza stopercina kao i Ogi

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 06 sep 2013, 22:45

Najveci krivac za poraz ste upravo vi NEGATIVNI BAKSUZI....negativa uvijek i donosi negativu i nista drugo..
Eto doslo je i vasih 5 minuta POPLJUJTE SVE sto su ovi momci napravili zadnju godinu..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 sep 2013, 22:46

Mene strah sta ce biti u revansu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

RedLondon
Kontakt:

Post Postao/la RedLondon » 06 sep 2013, 22:46

Avdo smeker odigrao sasvim ok utakmicu, nije avdo kriv sto nam je veza pola qrcu veceras bila, a to je sve dio taktike maga safeta saje

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 06 sep 2013, 22:47

Sabahudin Topalbecirevic
Razočaran sam,da ne kažem ogorčen..Nešto ne štima,pokvarila se atmosfera,neka neko javno kaže šta je,šta se desilo ???Ko je i zašto pokvario,je li istina da su pojedini igrači ružno dočekali Hajrovića ???Pa to bi bilo užasno,ružno..Moramo saznati istinu..Zar je moguće da pravimo od gotovog,veresiju..Zar je moguće da san koji se zove Brazil odlazi u nepovrat..NE MOGU DA VJERUJEM,NE ŽELIM DA VJERUJEM...I Sušić je zaista pogriješio.Ne mogu 3 vezna,Pjanić,Misimović i Medunjanin igrati zajedno..Vršajević,ne mogu da vjerujem da je toliko puta dobio šansu..Šteta,šteta,šteta...
1946

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 06 sep 2013, 22:47

Elegant je napisao/la:Mene strah sta ce biti u revansu !
sta ce biti, dobiti ce nas ljudi ako se stvari ne promjene za 180 stepeni
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 06 sep 2013, 22:47

nije problem poraz, dešava se .. problem je kada odigraju ovako bez volje, želje, htjenja .. zbog toga, ja im ebem mater! igra nam je bila nula, a gol je visio u zraku, a na kraju je i došao .. zasluženo smo izgubili tekmu!

Pape je najveći krivac zbog poraza .. igraju mu Miske (ofanzivni vezni), Sejo, Pjanić i Hare (zadnji vezni) .. dakle totalno ofanzivna formacija, bez destruktivca, dakle defanzivnog veznog (Rahimić, Zahirović)

a tek izmjene su me šokirale .. sa Višćom mi je jasno da je htio dobiti na prodornosti, u tom smislu izmjena ima logike, ali nema logike da Višća uđe prije Hajrovića ;)

sa Stevom je htio isto što i sa Višćom, da dobije na prodornosti, ali je razlika između Višće i njega što ovaj ove sezone nije odigrao niti jedan jedini minut u Primeri, a ulazi prije Hajrovića

Hajrović koji ove sezone igra odlično, ulazi pred kraj, katastrofan potez .. momak je trebao u igru pa već u 60 min, umjesto Misketa ;)

tekmu je svojim potezima izgubio Pape, a poraz su pogurali nezainteresovani igrači

ako postoji neka nada i ohrabrenje za pobjedu u Slovačkoj, onda je to da ne možemo odigrati gore nego večeras, jednostavno ne možemo ;)

ako dobijemo u utorak u Slovačkoj, 99 % smo u Brazilu, jer Liechtenstein i Litva padaju sigurno .. za prve ne treba trošiti riječi, a Litvu sam gledao, ljudi igraju niđe veze

o baražu ne želim da razmišljam jer bi mogli naletjeti na Švede, Francuze, Hrvate, ili Portugalce, odnosno Ruse
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 sep 2013, 22:47

Elegant je napisao/la:Mene strah sta ce biti u revansu !
Ukoliko ovako nešto ponove onda je poraz neminovan.Sad je sve na Sušiću da ekipu digne i dobro pripremi za meč.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 06 sep 2013, 22:47

amer991 je napisao/la:
ciza je napisao/la:kolko je lud nas narod pokazuje i to sto se okrivljuje avdiju za ovaj poraz, koliko je samo obalcen ranije i koliko se stvorio utisak da je lje teski levat,pa onda kontam uredu igra u nekoj livada ligi tanak,ali ovo sto sam vidio da je jedini od ovih igraca pokusao probit po boku i centrirat loptu,sto je nekoliko puta uspio,dok lula steva salihovic to nisu ni probali .S obzirom gdje igraju i na kakvom su glasu trebali su rijesavat po strani svaku loptu a oni ni s vodjenjem lopte nisu kako treba bili.
Vršajevic je smješan igrač ! nije imo centarsuta na igraca
smijesan ne smijesan veceras je bio u najmanju ruku ravnorapvan sa ovim sto su pruzili igraci iz liga 5,a to je puno veci problem za nas nego sto je avdija tu ko zamjena jer zuka ne igra.
Ako ce pravo na osnovu ovog veceras pola igraca nezasluzuje igrat a oni ne da igraju negu u jos proglasavani za najboje igrace na svojim pozicijama .Ali realno Vrsajevic ko levat je odigrao bolj od nkoliko igraca veceras,tako da nije uredu da ga se napada.Ako se treba na nekome istrest to su ovi od kojih nam igra ovisi a oni su bili losi.
I bitno je takodje da smo nakon izlaska vrsajevica bilo u puno podredjenijem polozaju nego dok je on igrao,ne zelim da kazem s ovim da je on nesto kao tu bio bitan igrac ali daleko da ovaj poraz pada na teret njega
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 06 sep 2013, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 06 sep 2013, 22:48

Juventinisimo je napisao/la:Najveci krivac za poraz ste upravo vi NEGATIVNI BAKSUZI....negativa uvijek i donosi negativu i nista drugo..
Eto doslo je i vasih 5 minuta POPLJUJTE SVE sto su ovi momci napravili zadnju godinu..
+1

Biti negativan/pesimista je najgora od svih osobina.Takvi ljudi i treba da se nerviraju dok ne izlude. :mrgreen:

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 06 sep 2013, 22:49

koji smo mi pesimisti :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 06 sep 2013, 22:49

Prelosa noc.....Pobjedit cemo u Slovackoj,dvije slabe utakmice nemozemo odigrat a usto sad ce na njima da bude veci pritisak.....Rutinski za nas u utorak....Zivi bili pa vidjeli.
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 sep 2013, 22:51

Procitali su nam igru do najsitinijeg detalja, mi kao ekipa koja je zabila 23 gola do sad, da ne stvorimo ni jedni akciju, šansu za gol, ništa.

Eliminisali su nase najjace oruzje, a kako je Safet strasan takticar plan B nismo imali, imam osjecaj da ne bi gol dali da se igralo do sabaha.

Nista jbg, idemo u Slovacku po pobjedu inace smo u barazu opet.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 06 sep 2013, 22:52

Bez brige idemo u Zilinu i vracamo im za ovaj poraz
i to dobit ce mo ih minimalno 0:3

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.