Samo za koga???Elegant je napisao/la:Avdija veceras postize gol !
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Inace Avdija nam je najveci problem. To sto nemamo veznog reda pored 4 vezna igraca(sto centralna sto ofanzivna) i nemamo igre i to je Avdijina greska. Nemojte srati bezveze.
Celik!3,2,2.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Poraz Susica veceras bez ikakve dileme!Covjek je potrosio nase glavne vezne igrace cinjenicom da nije imao klasicnog defanzivnog veznog koji bih rasteretio.Time je trpila i nasa igra u napadu...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zar nisu bile formacije PES strucnjaka ovdje takve? Bez defanzivnog veznog. 4 igraca u vezi ne znas koji je sporiji. Hej moj Safete ni ti nisi normalan.NEZALAGANJE je napisao/la:Poraz Susica veceras bez ikakve dileme!Covjek je potrosio nase glavne vezne igrace cinjenicom da nije imao klasicnog defanzivnog veznog koji bih rasteretio.Time je trpila i nasa igra u napadu...
Celik!3,2,2.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma to su mogli samo debili napisati...Potrosio nam je veznjake,a evo se Pjanic i povrijedio...AllGunsBlazing je napisao/la:Zar nisu bile formacije PES strucnjaka ovdje takve? Bez defanzivnog veznog. 4 igraca u vezi ne znas koji je sporiji. Hej moj Safete ni ti nisi normalan.NEZALAGANJE je napisao/la:Poraz Susica veceras bez ikakve dileme!Covjek je potrosio nase glavne vezne igrace cinjenicom da nije imao klasicnog defanzivnog veznog koji bih rasteretio.Time je trpila i nasa igra u napadu...
Susicu nos slomio
Protiv ovakvih ekipa se igra 4 5 1AllGunsBlazing je napisao/la:Inace Avdija nam je najveci problem. To sto nemamo veznog reda pored 4 vezna igraca(sto centralna sto ofanzivna) i nemamo igre i to je Avdijina greska. Nemojte srati bezveze.

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Oni ti ga puse Safeteeee, Safeteee, Safeteeee 

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sta li je Safet gledao, jer ja nasih napada nisam ni vidio. Ono izbijanje lopte, mrcvarenje na sredini terena nije napadanje.
Poraz kao poraz, desi se, to se i moze oprostiti, ali da odes bez borbe, bez truda, e to vala ja iskreno ne moug.
Poraz kao poraz, desi se, to se i moze oprostiti, ali da odes bez borbe, bez truda, e to vala ja iskreno ne moug.
Celik!3,2,2.
Kako je krenulo baraž nam opet ne gine, e moj Sušiću hebo te Vršajević i Visća u pakaš.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nemoj tako, vidis da nismo imali srece, a i sudija je siljio za slovake!Saurman je napisao/la:Kako je krenulo baraž nam opet ne gine, e moj Sušiću hebo te Vršajević i Visća u pakaš.
Igra mu se zasnivala na izbijanja, nikakav prijenos do napadaca.
A izbijanja su takva da nasi napadaci na 16 nisu mogli zracni duel dobiti citavu noc. Skrtel svjetska klasa.
Medunjanin daleko najbolji igrac.
A izbijanja su takva da nasi napadaci na 16 nisu mogli zracni duel dobiti citavu noc. Skrtel svjetska klasa.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
nakon utakmice protiv amerike safet je jos jednom uzasno vodio reprezentaciju
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
a u baražu .. PortugalSaurman je napisao/la:Kako je krenulo baraž nam opet ne gine, e moj Sušiću hebo te Vršajević i Visća u pakaš.

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Mene boli to sto je Konjic bolje analizirao Slovake u poluvremenu nego Safet. 

1946
BadrHari je napisao/la:Igra mu se zasnivala na izbijanja, nikakav prijenos do napadaca.

Nekim ljudima dekretom treba zabranit internet !

Pape prvi žuti karton kod mene si dobio.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
De ti sine igraj fife, bolje se razumijes u fudbal kad ti je joystick u rukama...fifa09 je napisao/la:BadrHari je napisao/la:Igra mu se zasnivala na izbijanja, nikakav prijenos do napadaca.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nekim ljudima dekretom treba zabranit internet !
Nas najbolji igrac je Medo definitivno.
A igrac utakmice je Weiss, sta nam je po stranama radio nije humano.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Pjanića na klupu, samo smeta na terenu, kao i uvijek.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I Misketa, i Medu i Salihovica.Virtu4l je napisao/la:Pjanića na klupu, samo smeta na terenu, kao i uvijek.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], Proximic, samoposmatram i 19 gostiju.