BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
U skoro pa svakoj utakmici me takticar iznenadi sa nekim izmjenama... Volio bih mu vidjeti taj motivacijski govor pred Rev and u Zilini.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Ovo je Safetov poraz.
Inace oni ubacaju su nikakvi, nista ostro sve leti po minut, ko da balon ubacuju jbt rejs.
Molit boga da dobijemo laganog protivnika u barazu.
Inace oni ubacaju su nikakvi, nista ostro sve leti po minut, ko da balon ubacuju jbt rejs.
Molit boga da dobijemo laganog protivnika u barazu.
Ma bolje da ispadnu odmah, nego da me na samooom kraju razocaraju.
Mozda je stvarno veliki turnir za nas mit.
Hebo Majku ako ovu grupu ne prodjemo ...
Mozda je stvarno veliki turnir za nas mit.
Hebo Majku ako ovu grupu ne prodjemo ...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- rob do bagro
- Kontakt:
S kim Grcka igra do kraja kvali ?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Rockefeller
- Kontakt:
@adriano_leite; ja vala nisam imao utisak da je Lulić nešto dobro odigrao. Ako se mene pita Begović je najbolji bio, naravno. Onda Medo je dobro vezao igru i prilično dobro kontrolisao loptu, Pjanić u prvom ofanzivno solidno.
Ostali su za mene manje-više prvo poluvrijeme odigrali solidno i imao sam osjećaj da nam malo fali za gol. A drugo poluvrijeme je odigrano puno lošije.
@teferič; ja baš imam drugačiji filing. Kad god smo govorili da ćemo nekog razvaliti u protekloj godini pobjedjivali smo.
Uspjesi su se uvijek gradili na dobroj atmosferi. A ona se ne širi pesimizmom. Znam da me mnogi neće ybt ni 5%, al' trebamo ujedinjenost.
Ostali su za mene manje-više prvo poluvrijeme odigrali solidno i imao sam osjećaj da nam malo fali za gol. A drugo poluvrijeme je odigrano puno lošije.
@teferič; ja baš imam drugačiji filing. Kad god smo govorili da ćemo nekog razvaliti u protekloj godini pobjedjivali smo.
Uspjesi su se uvijek gradili na dobroj atmosferi. A ona se ne širi pesimizmom. Znam da me mnogi neće ybt ni 5%, al' trebamo ujedinjenost.
Amerika nas nije osvijestila to me nervira nakon hladnih 4gola usli smo u utakmicu nabicemo ih vako nako e moj Sajo hoces ti Cirine politike hebacemo im majku,a nisi vidio kad Ciro govori Pjanicu protiv Portugala pukni je sine sa 30-40m tad suta nismo uputili citavu utakmicu..
Svi u napad jedan je pape
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- tuzlak1987
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-ub ... ola/113052" onclick="window.open(this.href);return false;
sta reci, kakav amater
sta reci, kakav amater
- AlenHalilovic
- Kontakt:
AlenHalilovic je napisao/la:Imam nekako osjecaj da cemo kisati jednu utakmicu, ili cemo igrati ne rijeseno ili cemo je izgubiti.
Prosle sedmice su mi se svi smijali. Ali izgleda da me osjecaj nije varao i postalo je realnost. Ali takodjer predosjecao da cemo drugu pobjediti
Zadnja izmjena: AlenHalilovic, dana/u 06 sep 2013, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Rahimić MORA IGRAT.
A sveukupno razočaravajuća partija cijelog tima, jedino Begović dobar...
Nekako je to u prvom poluvremenu ko išlo, te kombinacije, te ovo, te ono....Ali nigdje ubojitosti, nečeg konkretnog, kontrentnih prijetnji slovačkom golu.
Mora se sad u Žilini dobro zapet, inače nam baraž ostaje. A nakon ovako dobre situacije, pa prvo mjesto smo već jednom rukom bili dohvatili, s jednom i po rukom tačnije i sad od svega napraviti veresiju bilo bi i glupo i jadno i amaterski. Nadat se sad ipak da će se šalter prebacit i da će odigrat dobru utakmicu u gostima.
A sveukupno razočaravajuća partija cijelog tima, jedino Begović dobar...
Nekako je to u prvom poluvremenu ko išlo, te kombinacije, te ovo, te ono....Ali nigdje ubojitosti, nečeg konkretnog, kontrentnih prijetnji slovačkom golu.
Mora se sad u Žilini dobro zapet, inače nam baraž ostaje. A nakon ovako dobre situacije, pa prvo mjesto smo već jednom rukom bili dohvatili, s jednom i po rukom tačnije i sad od svega napraviti veresiju bilo bi i glupo i jadno i amaterski. Nadat se sad ipak da će se šalter prebacit i da će odigrat dobru utakmicu u gostima.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Odbrana Slovacke veceras
kao Francuska `98 
kao Francuska `98 "When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- samoposteno
- Kontakt:
ja mislim da je zahirovic kriv sto smo izgubili 
na kraju smo još i dobro prošlituzlak1987 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-ub ... ola/113052
sta reci, kakav amater
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Uzas nikako nisam zadovoljan igrom, dzeko mrtav itd..., nek nam je bog na pomoci u utorak..:-/
04.10.2009 !!
- sagitarius
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-ub ... ola/113052
sta reci, kakav amater
Pa je*ote kakve imamo napadace to se i ocekivalo, ko da je on znao da ce oni podbaciti :S
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
samo ja primjetio da nam je fizicka sprema nula?
znalo se da Džeko neće biti na nivou čim je letio sa jednog kraja zemaljske kugle na drugu dva dana prije utakmice ...sagitarius je napisao/la:
Pa je*ote kakve imamo napadace to se i ocekivalo, ko da je on znao da ce oni podbaciti :S
Ja se samo nadam da ce mamlazi malo sjesti i prokontati pojedine stvari. Ne nuliraju li ovo u Slovackoj neka se kolektivno povjesaju ...
-
Mirsad_LFC
- Kontakt:
Ne znam sta napadate Dzeku, pored toliko loseg veznog reda, sta je mogao uradit. Niko ne vidi lose partije Salihovica iz tekme u tekmu, pa i Lulica, njih dvojica nisu uputili kvalitetan centarsut u toku citave tekme.1L8F9C2 je napisao/la:Avdija Vrsajevic je veceras bolje odigrao od Edina Dzeke zvanog DIJAMANT. Pa vi opletite al klupa Citya mu ne gine uskoro.
walk on with HOPE in your heart
Nema im se sta zamjeriti, zasluzena pobjeda.dr.van nostrand je napisao/la:Odbrana Slovacke veceraskao Francuska `98
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.