Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
" onclick="window.open(this.href);return false;
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Znaci pocelo je vec.LBJ MVP je napisao/la:Netačno.Iker je već na transfer listi.Dzoni je napisao/la:Najvjerovatnije.LBJ MVP je napisao/la:Jesmol izbačeni iz takmičenja?
Od sutra Ronaldo,Isco,Benzema,Ramos i Casillas na transfer listi.
- Nail for Real
- Kontakt:
Moracu da potrazim novi klub da pratim.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- ronweasley
- Kontakt:
Kakvo izbacivanje, kakva transfer lista? Šta pričate vi? 
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
Sad će Castilla u prvu ligu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Nail for Real
- Kontakt:
Eto prilike Castillanerima da se iskazu. Dosta je bilo ugnjetavanja Canterana!LBJ MVP je napisao/la:Sad će Castilla u prvu ligu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Vidiš da i njima dovode neke BrazilceNail for Real je napisao/la:Eto prilike Castillanerima da se iskazu. Dosta je bilo ugnjetavanja Canterana!LBJ MVP je napisao/la:Sad će Castilla u prvu ligu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Nail for Real
- Kontakt:
To je jasan znak da nam se ekipa raspada, ocigledno hoce da osnaze drugi tim.LBJ MVP je napisao/la:Vidiš da i njima dovode neke BrazilceNail for Real je napisao/la:Eto prilike Castillanerima da se iskazu. Dosta je bilo ugnjetavanja Canterana!LBJ MVP je napisao/la:Sad će Castilla u prvu ligu.
- RickBlaine
- Kontakt:

Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
sad lik zna kako se osjeca pique svaki klasiko 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Gareth Bale: ''Ne bih odbio preći u Real Madrid cak i da je Tottenham bio kvalificiran za ligu šampiona.''
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
svi dresovi reala su mi na piku, bojkotujem i sportklub jer prenose utakmice reala iz madrida.
naprijed rejal
Mora da si iznanerviran žestoko.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Veoma, razočaran sam jer je Bejl kupljen parama iz evropskih fondova, a ne iz džepa Pere.
naprijed rejal
- tyler durden
- Kontakt:
Bejl je precijenjen, bolje da smo ponovo kupili od Getafea, Pedro Leona.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Čak mislim da je dio novca koji je mali prevarant uplatio otišao na transfer Balea,zato je on i utajio porez da ne pomaže Madridu a ne zato što je prevarant.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Jest ovaj momak opsjednut Messijem.madridist je napisao/la:Čak mislim da je dio novca koji je mali prevarant uplatio otišao na transfer Balea,zato je on i utajio porez da ne pomaže Madridu a ne zato što je prevarant.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Koja propaganda,pojedini zadnjih 50 strana pišu o transferu Balea ,ja napišem dva posta o malom prevarantu čisto da se ne zaboravi da se tu radi o običnim prevarantima(dokazano) a ono odma opali o opsjednutosti,goebbelseovski..
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
a i ti gori što mu odgovarašmadridist je napisao/la:Koja propaganda,pojedini zadnjih 50 strana pišu o transferu Balea ,ja napišem dva posta o malom prevarantu čisto da se ne zaboravi da se tu radi o običnim prevarantima(dokazano) a ono odma opali o opsjednutosti,goebbelseovski..
naprijed rejal
- anonymousHD
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.