Mora da je do toga.Head je napisao/la:Ja grotla u Zenici...

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Mora da je do toga.Head je napisao/la:Ja grotla u Zenici...
Jesu navijači svaka im čast 0-0 treba nam gol za Brazil muha se ne čuje na stadionu...Head je napisao/la:Ja grotla u Zenici...
Sreća što imamo fanaticose inače sav bi nam bio repertoar Ajmo zapada ajmo istok itdHead je napisao/la:Ja grotla u Zenici...
Head je napisao/la:Ja grotla u Zenici...
Jesili ti ubacio Stevanovica u prvih 11 ili ja haluciniram?majestic24 je napisao/la:NI ja nesmekam ovo Hajrovica al nismo mi Brazil da imamo igraca na pretek. Godinu dana mi igramo utakmice s 2 napadaca koji nemaju zamjene. Jbt,kakav da jest,za zamjene je dobar. Ono sto je bilo,traba ostaviti iza sebe i to je to. Nacionalni tim treba i mora voditi selektor i njegova mora biti zadnja a ne igraca.
Sto se tice danasnje utakmice-SLABO BRATE.
Pretrpan vezni red s istim igracima i to je to. Do sada je prolazilo ali jbg,nadje se rjesenje i za to.
Nama treba zadnji vezni. Neznam kakvo je stanje s onim Kolasincem. On se mora sto prije dovesti u repku (ako vec zeli da igra za nas). Lulica se mora gurnuti u vezni red jer smo jednostavno spori bez njega. Treba naci i rjesenje za poziciju lijevog beka jer nam treba salihovic u sredini.
Sto se tice revansa,Susic je budala ako ostavi iste igrace. Ja bih izbacio Misketa i jednog napadaca (ne zato sto su bili losi danas,nego jednostavno da se malo promijeni taktika) a ubacio Stevanovica i Rahimica.
--------Rahimic-----Salihovic----------
Stevanovic-------Pjanic-----------Lulic
-----------------Dzeko-------------------
Kakvih sad treba?Bosniacum Lilium je napisao/la:zbog treba **** li im sveadisice je napisao/la:Slučajno negdje naleti neki stavio na klix-u komentar da u ekipi vlada nesloga da neki igrači nepričaju![]()
![]()
Cartman je napisao/la:Kakvih sad treba?Bosniacum Lilium je napisao/la:zbog treba **** li im sveadisice je napisao/la:Slučajno negdje naleti neki stavio na klix-u komentar da u ekipi vlada nesloga da neki igrači nepričaju![]()
![]()
ma ti veze sa vezom nemas tebi treba zabranit da gledas ovaj sport,zbog takvih kao sto si ti ja se samo nerviram,cuj rahimic covjek koji moze trcati 20 minuta na visokom nivou,onda stevanovic covjek koji nije sekunde odigrao ove sezone ... go home you're drunkmajestic24 je napisao/la:NI ja nesmekam ovo Hajrovica al nismo mi Brazil da imamo igraca na pretek. Godinu dana mi igramo utakmice s 2 napadaca koji nemaju zamjene. Jbt,kakav da jest,za zamjene je dobar. Ono sto je bilo,traba ostaviti iza sebe i to je to. Nacionalni tim treba i mora voditi selektor i njegova mora biti zadnja a ne igraca.
Sto se tice danasnje utakmice-SLABO BRATE.
Pretrpan vezni red s istim igracima i to je to. Do sada je prolazilo ali jbg,nadje se rjesenje i za to.
Nama treba zadnji vezni. Neznam kakvo je stanje s onim Kolasincem. On se mora sto prije dovesti u repku (ako vec zeli da igra za nas). Lulica se mora gurnuti u vezni red jer smo jednostavno spori bez njega. Treba naci i rjesenje za poziciju lijevog beka jer nam treba salihovic u sredini.
Sto se tice revansa,Susic je budala ako ostavi iste igrace. Ja bih izbacio Misketa i jednog napadaca (ne zato sto su bili losi danas,nego jednostavno da se malo promijeni taktika) a ubacio Stevanovica i Rahimica.
--------Rahimic-----Salihovic----------
Stevanovic-------Pjanic-----------Lulic
-----------------Dzeko-------------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.