ako ne kazes necu moci zaspati fktBosniacum Lilium je napisao/la:ne mogu o tome pricati, nadam se da ce to srediti. Pogotovo Miralem i Sejad !
I ne kontam sto se Stevanovic gura ispred Hajrovica ?! Ok, momak jeste ispao ****, ali opet igra za nas i najbolje je rijesenje za desnu stranu !
BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Svaka cast Slovacima, odavno nisam vidio ekipu onako fizicki pripremljeni.Ljudi su odigrali za deset, i trebali su da daju jos neki go.Ne znam zasto neki ovdje govorn protiv vrsajevica,koji je odigrao dosta solidno.A realno vezni red je bio katastrofa, falio je taj pravi zadnji vezni koji ce da presijeca napade slovaka. Uglavnom nikad manje zalaganja i truda kod nasih igraca, nekako su mi djelovali bezvoljni.I na kraju navijaci, sramota.Pa kao da igramou pozoristu, umjesto da zadnjih 20min se aktiviraju, da pokusaju moralisati nase igrace jok oni se usutili izuzev fanatikosa
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
tacnoo je ovako kako si napisaoValencia je napisao/la:A jesmo se digli, iako nijednu veliku reprezentaciju nismo pobijedili. Ne znam na osnovu cega je Susic izjavio da smo jedna od najboljih reprezentacija svijeta![]()
. Ima tu kvaliteta, ali... Vezni red je dobar tehnicki, ali los fizicki. Napad isto tako. Ima tu dosta kvaliteta, ali i dosta mana.
Presudan je stav i zelja za pobjedom. Kad god utakmici pristupimo kao autsajderi, odigramo dobar mec. Kad pomislimo da smo sila, obavezno dobijemo po picici. Skroz zafrkan mentalitet.
krkan je napisao/la:
Head je napisao/la:Ja grotla u Zenici...![]()
![]()
Ne mogu se posjecivati redovno koride po Bosni i onda doci na tekmu repke
::::SAMO ČELIK::::
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sto to mene boli qrac sto ti neces moci spavat?amer991 je napisao/la:ako ne kazes necu moci zaspati fktBosniacum Lilium je napisao/la:ne mogu o tome pricati, nadam se da ce to srediti. Pogotovo Miralem i Sejad !
I ne kontam sto se Stevanovic gura ispred Hajrovica ?! Ok, momak jeste ispao ****, ali opet igra za nas i najbolje je rijesenje za desnu stranu !
ajd ti samo izigiravaj dezurnog pametnjakovica, ali ja bi volio da se to ne iznosi i da to rijese ko svako normalno ljudsko biceMonolog je napisao/la:Opet mahalanje "desilo se nešto, ali ja vam to ne smijem reći, jer nije na meni da iznosim (mogući) prljavi veš".
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 07 sep 2013, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Utakmica izgubljena taktički od strane selektora, ni protiv Lihtenštajna nismo igrali bez def veznog, još danas bekovi ofanzivni da ne može vise biti. Jako loše smo izgledali bez lopte. Dzeko kao sto rekoh neki dan, taj njegov privatni problem ga toliko muči da će nas koštati SPa...
Ne mogu da vjerujem da smo na putu da ovako nešto prokockamo.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Ne mogu da vjerujem da smo na putu da ovako nešto prokockamo.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
sto to mene boli qrac sto ti neces moci spavat?Bosniacum Lilium je napisao/la:amer991 je napisao/la:ako ne kazes necu moci zaspati fktBosniacum Lilium je napisao/la:ne mogu o tome pricati, nadam se da ce to srediti. Pogotovo Miralem i Sejad !
psuj majci magarac,sta si ti brat od Salihovica pa ne mozes reci ako si mu brat reci mu da mu se poserem u usta
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa pomiri ih ti.Bosniacum Lilium je napisao/la:ajd ti samo izigiravaj dezurnog pametnjakovica, ali ja bi volio da se to ne iznosi i da to rijese ko svako normalno ljudsko bice
Svakako si upućen, saslušat će te. Pobogu, to su civilizovani ljudi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- badblueboylivno
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Opet mahalanje "desilo se nešto, ali ja vam to ne smijem reći, jer nije na meni da iznosim (mogući) prljavi veš".
Hayley <3
Weiss: BiH ostaje favorit u ovoj grupi. Bravo momcino dobar ti izjav provokator prva klasa, pametno odnosno da je bio igrac utakmice, i da nas jos poremeti... zna i on vrlo dobro da imaju sansu da idu u baraz, mozda i lideri grupa, ovu trebali smo pobijediti
, nazalost nismo, kapa doli Lulicu, on je jedini sto je pokazao da moze drzati tu konstantnu formu sto je odigro prethodni igre. Bicakcic ni on nije bio los..... Eh sad bitno je da ovu utakmicu sljedecu rijesimo, aBg ins`allah... hajmooooooooo.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pravi se ti i dalje dezurni cirkuzant. Kada sam ja pricao o nekim stvarima na temi FKS prije pola godine, tamo mi se **** mater, kad sam prozivao te iste forumase, kad je sve isplivalo, onda se naravno, forumski, vratili tamo gdje i pripadaju !
vauuBosniacum Lilium je napisao/la:pravi se ti i dalje dezurni cirkuzant. Kada sam ja pricao o nekim stvarima na temi FKS prije pola godine, tamo mi se **** mater, kad sam prozivao te iste forumase, kad je sve isplivalo, onda se naravno, forumski, vratili tamo gdje i pripadaju !
Ja ako se dobro sjecam Pape je misketa na klupi drzao jedno vrijeme, dok je grijao klupu u rusiji.
I to rekao "Prvo se u klub trebate probiti za minutazu pa onda u repci" (nesto u tom fazonu uglavnom da trebas igrati i u klubu ako bi zelio u repci.
I on uvodi Stevu prije Hajrovica? Steva ne znam kad je igrao utakmice? Sevilla nista, posude ga u Elche isto nista. Ajde ti u bosansku ligu jaruga. Dok Hajrovic standardan u prvih 11 dobija svojih 5 minuta samo.
Btw.
Lulic je nesto dobro driblao al ubacaji NULA. Allahu je gore šibne cini mi se. Nikad nije pokusao uci u 16-erac i kad pobjegne igracu, odmah je šibne pa sta bude bude.
I to rekao "Prvo se u klub trebate probiti za minutazu pa onda u repci" (nesto u tom fazonu uglavnom da trebas igrati i u klubu ako bi zelio u repci.
I on uvodi Stevu prije Hajrovica? Steva ne znam kad je igrao utakmice? Sevilla nista, posude ga u Elche isto nista. Ajde ti u bosansku ligu jaruga. Dok Hajrovic standardan u prvih 11 dobija svojih 5 minuta samo.
Btw.
Lulic je nesto dobro driblao al ubacaji NULA. Allahu je gore šibne cini mi se. Nikad nije pokusao uci u 16-erac i kad pobjegne igracu, odmah je šibne pa sta bude bude.
ako je frka zbog treba, onda je Sejo izgleda pucao Miretovu Avu 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Iz onog malo sto sam vidio (od strane Hajrovica), imam osjecaj da bi sa njim bilo dosta drugacije tj da je imao vecu minutazu, nesto bih i napravio. Kombinacija Misimovic, Pjanic, Medunjanin a iza na sve to Vrsajevic mi nekako izgleda suludo. Bicakcic mi isto ne uljeva neku nadu, cesto ispada i nije bas neki igrac od povjerenja a na sve to slijedi izmjena tj uvodjenje Visce i Stevanovica. Nije mi jasno sta on forisra tog Stevanovica kad je on totalno van forme i ni S od onog nekadasnjeg Stevanovica. Misimovica je izbacio dosta kasno kao sto je i Hajrovica uveo kasno. Sve u svemu, mislim da je ovdje krivac Susic. Izgleda da nije izvukao pouku iz susreta sa USA. Ali je zato znao reci kako cemo im dati minimum dva tri gola i vrlo neozbiljno se ponasao na press konferenciji. Ta sprdnja mu je pokazala da ne zna i da se treba spustiti.
Ako misli nesto uraditi u Slovackoj, mora zaboraviti na Vrsajevica i gore navedeni trojac a trebao bih dati vecu sansu/minutazu Hajrovicu. Nekako mi mirise da bih momak moga nesto napraviti.
Ako misli nesto uraditi u Slovackoj, mora zaboraviti na Vrsajevica i gore navedeni trojac a trebao bih dati vecu sansu/minutazu Hajrovicu. Nekako mi mirise da bih momak moga nesto napraviti.
Ako se 2 fudbalera,jedan igra u Njemackoj jedan u Italiji moraju posvadjati zbog jedne cure a mogu imati koju hoce onda bi ja obojici odsjeko kopulativni organ.
1946
-
deni_m1312
- Kontakt:
Puno smo se bili digli, kaze Pape imacemo 70% posjed lopte i dati bar 2-3 gola, ne moram to ni komentarisati.
Takticki promasena utakmica, ofanzivna formacija koja nije urodia plodom, a ostaja suplja za kontre. Napadaci odsjeceni, ovdje je samo Miske ili Pjanic mogao nesto rijesiti, ali nisu. Pogotovo je los Miske bio.
Bice bolje u Slovackoj ! A ovakvi slovaci ce izvuci bar remi u Grckoj, tako da popicemo tu kafu u Braziiiilu aBd.
Takticki promasena utakmica, ofanzivna formacija koja nije urodia plodom, a ostaja suplja za kontre. Napadaci odsjeceni, ovdje je samo Miske ili Pjanic mogao nesto rijesiti, ali nisu. Pogotovo je los Miske bio.
Bice bolje u Slovackoj ! A ovakvi slovaci ce izvuci bar remi u Grckoj, tako da popicemo tu kafu u Braziiiilu aBd.
nas problem su glavni igraci koji su veceras podbacili,a i taktika je bila prilicno slaba,iako bi ovakvu ekipu 90% navijaca stavilo,izuzev Vrsajevica kojeg realno niko ne bi stavio da igra,ali kad nema Mujdze on jednostavno mora igrati,jer nema ko drugi.....u Zilinu treba staviti ekipu koja je pobjedila Latviju u Rigi,dakle Rahimic umjesto Misimovica ! po meni Visca i Stevanovic nisu unijeli nikakvu svjezinu sa klupe,igrali smo cak jos gore s njihovim ulaskom...Hajrovic imao jedan odlican potez,izborio slobodnjak iz kojeg se mogao ugroziti gol,ali indisponirani Pjanic to nije iskoristio i to je to....Dzeko i Ibisevic nisu pokazali nista,njihova katastrofalna utakmica,Skrtel je pojeo Dzeku,ali ko prati englesku ligu zna da se Dzeko nikad nije naigrao protiv Skrtela! sve je opet u nasim rukama,nista nije izgubljeno,treba skupiti redove i u Zilinu ici na pobjedu koja nas vodi u Brazil,svaki drugi rezultat nam je baraz i svi znamo kakve su nam tu sanse.... treba misliti pozitivno i ocekivati najbolje u Slovackoj iako ce biti dosta tesko,jer su Slovaci trenutno zeljniji igre i dokazivanja i zasluzeno su nas naigrali u Zenici!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
amer991 je napisao/la:vauuBosniacum Lilium je napisao/la:pravi se ti i dalje dezurni cirkuzant. Kada sam ja pricao o nekim stvarima na temi FKS prije pola godine, tamo mi se **** mater, kad sam prozivao te iste forumase, kad je sve isplivalo, onda se naravno, forumski, vratili tamo gdje i pripadaju !pa ti strasan poznavaoc svih fudbalera na svijetu,nego da te pitam posto si ovako blizak sa svima dal je tacno da Messi nije namjerno placao poreze ?
pa nisam lud da zaobiđem,imam cast pricat sa ''rođakom'' svih fudbalera u BiH.Bosniacum Lilium je napisao/la:amer991 je napisao/la:vauuBosniacum Lilium je napisao/la:pravi se ti i dalje dezurni cirkuzant. Kada sam ja pricao o nekim stvarima na temi FKS prije pola godine, tamo mi se **** mater, kad sam prozivao te iste forumase, kad je sve isplivalo, onda se naravno, forumski, vratili tamo gdje i pripadaju !pa ti strasan poznavaoc svih fudbalera na svijetu,nego da te pitam posto si ovako blizak sa svima dal je tacno da Messi nije namjerno placao poreze ?
momcino, bujrum, posluzi se i zaobidji moje postove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.